Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arsenal wil grootverdiener lozen voor topaankoop

Laatste update:
/
Arsenal en Saint-Étienne gaan deze dagen om de tafel om over een transfer van William Saliba te praten. De Franse club verlangt een bedrag van dertig miljoen euro voor de verdediger en wenst hem nog een jaar te huren. (L’Équipe)
/
Emre Mor ligt goed in de markt in de Franse Ligue 1. Olympique Marseille en Stade Rennes willen de Deens-Turkse buitenspeler overnemen van Celta de Vigo, dat openstaat voor een vertrek. (France Football)
/
Arsenal gaat afscheid nemen van Henrikh Mkhitaryan om ruimte in het transferbudget en salarishuis te creëren. Wilfried Zaha, voor wie Crystal Palace zestig miljoen euro vraagt, moet vervolgens de voorste linie komen versterken. (The Times)
/
Door het vertrek van Rafael Benítez is Newcastle United op zoek naar een nieuwe manager. Laurent Blanc, sinds 2016 clubloos na zijn vertrek bij Paris Saint-Germain, staat bovenaan het verlanglijstje. (Daily Mirror)
/
Door de komst van Aaron Wan-Bissaka, die deze week medisch gekeurd wordt, wil Axel Tanzuebe in gesprek over zijn toekomst bij Manchester United. De verdediger heeft anderhalf jaar op huurbasis bij Aston Villa achter de rug. (The Sun)
/
Het is nog altijd onduidelijk waar de toekomst van Mateo Kovacic ligt. Chelsea huurde hem afgelopen seizoen van Real Madrid en moet nog een aanbod neerleggen om de samenwerking te verlengen. (Goal)
Wilfried Zaha is ... zestig miljoene euro waard

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Afscheid van Mkhitaryan om salaris voor Zaha vrij te krijgen. Als ik Arsenal was zou ik als eerst proberen van het salaris van Ozil af te komen. Verdient het meest en presteert het minst, maar vind een club die hem zo’n salaris geeft.

Ik snap niet waarom Arsenal niet gewoon een verdediger haalt die er gelijk staat, in plaats van zulke leuke talentjes te kopen. erg leuk die talenten, maar die helpen je op korte termijn niet om te champions league in te komen.
overigens heeft Arsenal met Holding en Mavropanos al twee talenten die prima het eerste van Arsenal zouden kunnen halen.

25 juni 2019 om 19:00

Talentje? Hij is de enige reden dat palace in de BPL nog zitten. Maar ik snap wel wat je bedoeld.

25 juni 2019 om 19:07

Hij heeft het over Saliba.

25 juni 2019 om 20:26

Omdat die te duur zijn op dit moment. Spelers als de Ligt en Koulibaly kosten 80 mln of meer. Arsenal heeft door een eigenaar die niet wil investeren en door het niet halen van de Cl weinig geld. Daarnaast is Arsenal even niet meer zo aantrekkelijk en zeker niet voor topspelers. We moeten nu kijken naar grote talenten zoals deze jongen en hopen dat ze zich goed door ontwikkelen.

Holding is prima, Mavropanos niet. Verder Mhiki lozen voor Zaha zou mooi zijn en dan kijken wat er nog binnen gehaald kan worden.

Zou een goeie aankoop zijn voor Arsenal, maar moet nog wel stappen zetten in zijn mentale aspect van het spelletje, maar dat die kan voetballen heeft die meer dan genoeg bewezen in de PL. 60miljoen, tjah tegenwoordig is dat gewoon de waarde van een voormalig 'top-talent' die op zijn eigen manier zich erg sterk heeft ontwikkeld.

Tja. Probeer dan creatief te scouten in het buitenland. Zaha is een prima speler, maar ik zie het niet zo in hem zitten. Dat Mkhi moet vertrekken moge duidelijk zijn. Kan simpelweg niet meer voetballen.

26 juni 2019 om 01:58

Haal inderdaad dan een Chukwueze van Villareal ofso. Net doorgebroken met een naar mijn idee hoger plafond dan Zaha

26 juni 2019 om 22:33

Ik ken hem niet, ben zelf ook niet zo creatief dus best hypocriet wat ik zeg, maar stuur ze een email

26 juni 2019 om 23:36

Humor. Chukwueze werd tegelijkertijd met Nwakali afgetest bij Arsenal. Een kreeg een werkvergunning, de ander niet.

Een zit nu op de bank bij het reserve elftal van FC Porto, de ander doet het goed bij Villarreal.

Het leven is grappig.

27 juni 2019 om 11:20

Haha had geen idee dat Chukwueze het ooit bij Arsenal geprobeerd heeft!

en @arsenallz, het is voor jou dan ook een hobbie en geen full-time job. Ik verbaas me er soms ook over hoe stijf de scouting van vele clubs is. Al moet ik toegeven dat Arsenal juist de afgelopen jaren heeft bewezen met een goeie scouting mooie talenten binnen te halen zoals Gouendouzi, Holding, walcott etc.

Dat Arsenal het inmiddels ook inziet dat Mkhi weg moet, is positief. Maar 60 miljoen voor Zaha, is een grote grap. Prima speler, maar dat is hij zeker niet waard. Is veel te onrustig. Ik zou een hengeltje uitgooien naar een Douglas Costa of Malcom huren met optie tot koop. Bailey is niet beschikbaar vrees ik.

Tuanzebe mag zeker permanent naar Aston Villa komen! Samen met Mings achterin is hij heel goed bezig geweest. Echt een talentvolle speler

Kovacic is op zich geen slechte speler, maar mogen ze hem definitief kopen deze zomer? Ik zou echt eens de kaart van de jeugd trekken dit jaar. Jonge coach en jonge spelers met veel enthousiasme.

Zaha is het waard.

Overigens kan je niet spelen met Zaha, Lacazette en Aubameyang zonder dat ze elkaar in de weg gaan zitten, dus als je Zaha haalt, moet een spits weg. Ik zeg Lacazette. Aubameyang is een betere speler en sluit beter aan op een vleugelspits, Zaha of geen Zaha, omdat hij niet als een halve spelverdeler speelt, maar gewoon zich puur richt op doelpunten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren