Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Arsenal werkt aan komst van op één na snelste voetballer ter wereld’

Laatste update:
/

Jürgen Damm is een van de voetballers die Arsenal naar verluidt tijdens de winterse transfermarkt op het oog heeft om de voorhoede van een nieuwe impuls te voorzien. Diverse media in Mexico schrijven zondag dat de club uit Londen meer dan gemiddelde belangstelling voor de 23-jarige buitenspeler heeft.

Damm zag het levenslicht in Mexico, maar hij heeft zijn namen te danken aan zijn Duitse grootvader. De tweevoudig A-international van Mexico heeft ook een Duits paspoort, waardoor hij extra interesse van clubs uit Europa geniet. Naast Arsenal zouden ook Paris Saint-Germain, Manchester City en Sporting Portugal belangstelling voor de rappe vleugelaanvaller hebben.

Damm wordt door de wereldvoetbalbond FIFA gezien als de op een na snelste voetballer ter wereld, na Gareth Bale, met een snelheid van 35,2 kilometer per uur. Werkgever Tigres nam Damm een half jaar geleden voor dik zeven miljoen euro over van Pachuca en zou nu het dubbele vragen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een dubbele nationaliteit. Komt toch ergens weer van pas. Ben benieuwd als hij meer dan alleen kan rennen.

27 december 2015 om 13:50

Damm he's fast

Aubamayang is tog ook supersnel?

27 december 2015 om 10:49

Absoluut

27 december 2015 om 12:06

Robben was toch de snelste voetballer ooit? WK 2014 tegen spanje

27 december 2015 om 14:09

dat is allang gecorigeerd, klopte natuurlijk niet want.

27 december 2015 om 17:35

Want?

27 december 2015 om 12:07

Ook Robben trok een aardige sprint in duel met Ramos destijds, berekende snelheid ging toen naar zeggen boven de 35 km p.u uit.

27 december 2015 om 12:20

37 als het goed was

Ken deze jongen niet. Maar op zn 23e pas 2 interlands voor mexico klinkt imo niet als iemand die ons op dit moment zal versterken. Gisterenavond even niet meegerekend dan.

Sprintsnelheid op Fifa?

27 december 2015 om 11:00

95 pace

Stel dat Arsenal hem haalt en zij doen een bod op Auba in de zomer, dan moeten ze toch de snelste voorhoede ter wereld hebben. On: nog nooit van hem gehoord, hopelijk kan hij meer dan alleen snel rennen.

27 december 2015 om 12:25

En Bellerin die nog even lamgs rechts opkomt. Kun je zelfs mertesacker in de spits zetten

27 december 2015 om 12:37

Ja klopt, er zit nu al ongelooflijk veel snelheid in de ploeg van Arsenal. Wel leuk voor de mensen die Fifa spelen natuurlijk.

28 december 2015 om 00:01

Theo Walcott ook niet te vergeten

als je kampioen wil worden zou ik als ik Arsenal was eens een betere coach gaan aantrekken die niet zo naief laat voetballen, titels win je zelden met fraai voetbal, je moet ook eens op resultaat kunnen voetballen zodra dat nodig is

27 december 2015 om 11:25

Tja ze laten het wel liggen. Titelambitie roepen ze al zo lang maar omdat het telkens niet lukt is dat een beetje uitgemaakt tot "vierde plaats" grap. Ook nu weer, Leicester verliest en zpdrs Arsenal ook richting die eerste plek hadden kunnen komen verliezen ze ook, waar City nu er weer bovenop lijkt te komen na een slechte reeks.

27 december 2015 om 13:32

Wenger is misschien naïef, maar met de selecties waar ze jaren mee hebben gewerkt kun je ook geen prijzen pakken. Nu heb ik veel meer het gevoel dat het dit jaar wordt.

Bale heeft het van die ene sprint waarin hij een stukje over de zijlijn rende en toch Dani Alves inhaalde, maar echt de snelste is hij niet. Die zit misschien al wel bij Arsenal. Bellerin kan ook zo meedoen met de 100 meter sprint.

27 december 2015 om 11:35

Was niet Alves, maar Bartra ofzo..

27 december 2015 om 11:40

Maicon vergeten? Maicon iig niet . Ook in de PL ken zowat iedereen de hielen van Bale.

27 december 2015 om 12:06

Jup, Inter tegen Tottenham waarbij Inter 4-0 voor stond vlak na rust, en Bale drie keer op identieke wijze scoort door Maicon eruit te sprinten en de bal verre hoek te knallen... Weergaloos

Dus Arsenal geeft hiermee aan dat ze vooral countervoetbal willen spelen? De bal een hengst naar voren geven en er hard achteraan hollen? Volgens mij niet echt het spel van de gunners. Daarbij laat een tegenstander van Arsenal niet zoveel ruimte, omdat ze terugzakken. Met passen ben je uiteindelijk een stuk sneller voorin. Dus je hebt niks aan hem

27 december 2015 om 14:30

Snelheid is niet enkel nuttig bij countervoetbal. Een steekbal richting de achterlijn kan veel doelpogingen opleveren hoor! Daarnaast, misschien is zijn snelheid niet zijn enige wapen? Hij zal best wel een balletje kunnen trappen, anders zou Arsenal niet achter hem aanzitten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren