Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arsenal twijfelt over definitieve deal met Barcelona

Laatste update:
/
Internazionale is bereid het clubrecord voor Nicolás Pepe te breken. De club wil zestig à zeventig miljoen euro voor de aanvaller annex Ivoriaans international van Lille bieden. (Le10Sport)
/
AC Milan en Olympique Marseille naderen een akkoord over Florian Thauvin. I Rossoneri tellen een bedrag tussen de dertig en veertig miljoen euro neer voor de Franse aanvaller. (France Football)
/
De huurperiode van Denis Suárez bij Arsenal verloopt door blessureleed teleurstellend. The Gunners twijfelen om die reden of de middenvelder definitief moet worden overgenomen van Barcelona. (Daily Mail)
/
Na een jaar bij Olympique Lyon kan Moussa Dembelé terugkeren naar het Vereningd Koninkrijk. Arsenal en Manchester United hebben de pijlen gericht op de Franse spits, die een verleden bij Fulham en Celtic heeft. (Daily Mirror)
/
Cristiano Biraghi heeft zich in de kijker gespeeld bij AS Roma. De Romeinen zien in de vleugelverdediger van Fiorentina de opvolger van Aleksandar Kolarov, voor wie de jaren beginnen te tellen. (La Nazione)
/
Ismael Bennacer verliet Arsenal in de zomer van 2017, maar keert mogelijk op korte termijn terug in Londen. The Gunners hebben in de deal met Empoli een terugkoopclausule opgenomen en willen die spoedig activeren. (Daily Mirror)
Vind jij dat Arsenal Denis Suárez definitief in moet lijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wordt er überhaupt nog getwijfeld? Kom op man wat voor bestuur zit er bij Arsenal. Hij is gewoon fit dus weet niet waar dat blessureleed vandaan komt. Stuur hem terug naar Barca en haal eens wat echte versterkingen. Gister ook weer pijnlijk duidelijk geworden welke spelers het niveau niet aankunnen. Mkihy en Mustafi moeten ze sowieso weg doen. Guendouzi wat minder opstellen, Iwobi was ook weer drama gister en de kansen die Auba mist..

16 april 2019 om 12:18

Auba en Guendouzi zijn meer dan prima spelers voor Arsenal en met alle respect zeker voor dit Arsenal. Ik vind dat Auba het dit seizoen naar behoren doet en daarnaast vind ik Guendouzi een zeer groot talent. Je moet wel realistisch blijven, wat verwacht jij dan? Dat morgen Messi en De Bruyne naar Arsenal komen.

16 april 2019 om 12:24

Tuurlijk niet, Auba is ook wel goed genoeg maar heb het over de kansen die hij gister miste. Je wil toch ook groeien als club. Weet niet hoeveel wedstrijden je kijkt maar Guendouzi is echt niet goed genoeg op dit moment, wellicht in de toekomst. Voor een topspits van 60 miljoen mist die toch wel extreem veel kansen. Geef mij maar lacazette. Ik zeg ook Guendouzi wat minder opstellen, betekend dus dat die in de toekomst wel kan spelen. Auba mist alleen erg veel kansen. Mkihy en Mustafi zijn gewoon drama en Iwobi zie ik ook niet echt meer groeien op dit moment. Heeft soms goede momenten maar kan ook dramatische wedstrijden spelen. Net als tegen Napoli is het afmaken van de kansen gewoon een heel groot probleem en Mkihy schiet in 2 minuten gewoon 3 keer kansloos naast. Maar dan ook echt ver naast..

16 april 2019 om 13:02

Schiet er toch ook aardig wat in, iets wat Arsenal toch ook heeft gemist sinds RVP (die evengoed van een ander niveau was maar enfin)

16 april 2019 om 13:24

Guendouzi is 20 jaar en speelt zijn eerste seizoen. Vind het een super goede speler die het spelletje wel goed leest. Op termijn absoluut een basisspeler. Het aanhalen van Auba ze transfersom is ongegrond wat je destijds niemand beter kunnen kopen voor dat geld. Het kan toch dat iemand een periode meer kansen mist? Nogmaals meer dan prima spits voor Arsenal. Tuurlijk heb je gelijk dat speler als mustafi niet het niveau hebben die Arsenal moet nastreven.

16 april 2019 om 13:24

Guendouzi is 20 jaar en speelt zijn eerste seizoen. Vind het een super goede speler die het spelletje wel goed leest. Op termijn absoluut een basisspeler. Het aanhalen van Auba ze transfersom is ongegrond wat je destijds niemand beter kunnen kopen voor dat geld. Het kan toch dat iemand een periode meer kansen mist? Nogmaals meer dan prima spits voor Arsenal. Tuurlijk heb je gelijk dat speler als mustafi niet het niveau hebben die Arsenal moet nastreven.

16 april 2019 om 12:34

Zijn er eigenlijk nog spelers die je wil behouden?

16 april 2019 om 12:47

Rest mag blijven. Mustafi en Mkihy het liefst weg, scheelt ook een hoop in salarissen.

16 april 2019 om 14:03

Nou, de rest? Ik zou persoonlijk best wat spelers laten gaan, mits er vervangers komen natuurlijk. Als ik ook de reeds vertrekkende spelers mee reken: Cech, Lichtsteiner, Jenkinson, Mustafi, Ramsey, Xhaka, Elneny, Welbeck en Mkhitaryan. Koscielny en Monreal twijfel ik nog over, misschien 1 seizoen extra. Denis Suarez lekker terugsturen naar Barcelona, aangezien hij 0,0 indruk maakt. Iwobi maar houden als back-up, aangezien hij vaak als sub nog best wat brengt. Dat zijn dus aardig wat spelers die weg gaan/ik weg zou willen hebben.

16 april 2019 om 14:09

Ja was er inderdaad vanuit gegaan dat spelers als Elneny, Jenkinson, Lichsteiner en Cech al bij voorbaat weg zouden gaan omdat ze stoppen of niet goed genoeg zijn. Had het meer over de spelers die regelmatig spelen. Ramsey inderdaad naar Juve, Xhaka mag van mij blijven en het liefst hou ik Welbeck er ook nog bij als 3de spits. Monreal en Kos zijn wel belangrijk vind ik alleen leeftijd zit ze beetje tegen maar waren gister misschien wel de twee besten. Rest ben ik met je eens. Kolasinac is echt heel zwak dus er moet een nieuwe linksback komen..

16 april 2019 om 18:19

Welbeck verdient voor mij te veel om nog als 3e spits te mogen blijven. Dan heb ik daar liever een jeugdspeler die de kans krijgt. Xhaka wil ik weg hebben omdat hij na 3 jaar nog steeds dezelfde fouten maakt en te traag is in het verleggen van het spel. Als we Cazorla daar nog in zijn prime hadden waren we daar een stuk beter. De link tussen verdediging - middenveld en dan Ozil/aanval is nu belachelijk traag. Met Cazorla was dat veel sneller en daardoor was je ook gevaarlijker. Bovendien had Cazorla niet van die rare fratsen als Xhaka qua idioot de bal inleveren of een pass dwars over het veld naar de tegenstander.. Wat betreft Kos en Monreal ben ik het met je eens, vandaar dat ik ze mogelijk een 1 jaar contract zou aanbieden. Kolasinac vind ik een dubieus geval. Mits er geld is zou ik Tierney halen als nieuwe linksback, maar dan zou ik eerder Kolasinac als back up houden dan Monreal (gezien leeftijd en kans op verbetering).

16 april 2019 om 12:44

Mee eens over alle spelers. Auba scoort natuurlijk heel veel maar als die speelt erger ik me wel aan hem. Vaak slechts spel, grote kansen missen noem maar op. Ik hoop echt dat Arsenal 4 goede spelers kan halen. CV, LA, flankspeler en een goede middenvelder naast torreira. Indien ozil weggaat daar een goede cam voor halen.

16 april 2019 om 14:04

Belangrijkste speler vind ik dan toch Lacazette, met Torreira en Leno daar dicht in de buurt. Lacazette is veel belangrijker voor het aanvalsspel dan Aubameyang. Uiteindelijk speelt Aubameyang vaak ook pas goed als hij samen speelt met Lacazette. Dat zegt in mijn ogen best veel. Aubameyang scoort zeker veel en is in mijn ogen ook echt wel belangrijk, echter vind ik voor het algehele plaatje Lacazette dus belangrijker.

16 april 2019 om 14:11

Ja typisch mensen die alleen naar de uitslag of de samenvattingen kijken. Ik kijk alle wedstrijden net zoals andere hier en die zien ook wel dat Auba gewoon teveel kansen mist. Lacazette is een veel betere spits. Hij is niet dramatisch ofzo maar had er ook zeker meer kunnen maken en is soms volledig onzichtbaar..

Wauw Thauvin voor 30 tot 40 miljoen is een absolute topaankoop! Dat is echt een fooi, want hij is zeker een topper in wording! Echter begint de tijd voor hem te dringen wil hij de absolute top nog halen, waar ik wel van overtuigd ben, maar dan moet hij niet naar Milan. Als hij daadwerkelijk 30/40 miljoen zou moeten kosten dan zou iedere topclub dit direct voor hem neer moeten leggen. Geweldige voetballer en voor een ''prikkie'' op te halen, maar goed, het staat in de wandelgangen dus zal de prijs niet geheel waar zijn.

Het lijkt me niet dat er enige vorm van twijfel is. Suarez is te licht bevonden. Kan het blijkbaar zelfs op de training niet bijbenen. Als spelers als Iwobi, Guendouzi en zelfs Elneny minuten maken en jij niet, dan doe je iets verkeerd. Lekker in de zomer terugsturen naar Barcelona. Niks voor ons.

Toevoeging: Het komt niet alleen door blessureleed. Dat is onzin. Zelfs als hij fit is krijgt hij geen minuten. Simpelweg niet goed genoeg. Lekker naar een subtopper in Spanje gaan, dat lijkt me het beste voor hem.

Gast, waarom praat iedereen elkaar na. “Iwobi was weer drama vandaag”
Hij had creërde gisteren in zijn eentje 7 kansen!
Het is zeker niet een topspeler, maar als jij hem gisteren een drama vond dan weet ik niet wat voor spelers jij als vervanger verwacht? Neymar, Mbappe, Hazard? Nee....die komen niet.

16 april 2019 om 22:16

Ik weet niet op wie je doelt met deze reactie, maar ik wil graag de discussie met je aangaan omtrent Iwobi. Dat hij gisteren 7 kansen creëerde zal ik op je woord aannemen, ik heb dat persoonlijk niet zo geregistreerd ondanks dat ik de hele wedstrijd heb gekeken. Maargoed, dat is dan wel de ene kant van Iwobi. Aan de andere kant zie ik op bepaalde punten nog bar weinig vooruitgang en dezelfde minpunten als 3 jaar geleden. Dat baart mij dus zorgen. Want ook gisteren heeft Iwobi zelf persoonlijk ook iets van 7 veelbelovende aanvallen de nek om gedraaid. Dit door besluiteloosheid of het maken van compleet de verkeerde keuzes. Het lijkt wel alsof Iwobi slechtere ballen aflevert hoe meer tijd hij krijgt. En dat is dus precies mijn probleem met hem. Hij doet heel veel dingen heel goed, maar op zeer belangrijke punten doet hij het juist vaak verkeerd: in de Final third en het maken van de juiste keuzes in de opbouw. Daarom vind ik hem een enorm frustrerende speler, want ik zou echt wel graag zien dat hij slaagt. Hij is overigens daarin niet de enige, maar wel degene bij wie dat contrast het grootst is. En uiteindelijk zie ik dus onder de streep dat die zaken hem wel hinderen in het worden van een echt goede speler...

Gast, waarom praat iedereen elkaar na. “Iwobi was weer drama vandaag”
Hij had creërde gisteren in zijn eentje 7 kansen!
Het is zeker niet een topspeler, maar als jij hem gisteren een drama vond dan weet ik niet wat voor spelers jij als vervanger verwacht? Neymar, Mbappe, Hazard? Nee....die komen niet.

Gast, waarom praat iedereen elkaar na. “Iwobi was weer drama vandaag”
Hij had creërde gisteren in zijn eentje 7 kansen!
Het is zeker niet een topspeler, maar als jij hem gisteren een drama vond dan weet ik niet wat voor spelers jij als vervanger verwacht? Neymar, Mbappe, Hazard? Nee....die komen niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren