Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Arsenal rondt nog deze woensdag transfer van twintig miljoen euro af'

Laatste update:
/

Arsène Wenger hoopt deze maand nog een verdediger aan zijn selectie te kunnen toevoegen en mogelijk kan hij al snel de champagne ontkurken. Deze week namen de geruchten over de komst van Gabriel Paulista toe en de stopper van Villarreal bevestigde dat zijn zaakwaarnemer in gesprek was met Arsenal over een mogelijke transfer. Inmiddels lijkt de kans groot dat Gabriel zijn koffers gaat pakken en zal gaan emigreren.

Radio Castellón heeft begrepen dat Arsenal en Villarreal een akkoord hebben bereikt over een transfersom van twintig miljoen euro. Gabriel heeft zelf zijn zinnen gezet op een transfer, waardoor het volgens de radiozender een kwestie van tijd is voordat de deal zal worden afgerond. Volgens de berichtgeving vliegt de Braziliaan nog deze woensdag naar Londen en zal er snel witte rook komen.

De 24-jarige Gabriel speelt nu anderhalf jaar bij Villarreal, dat de verdediger in de zomer van 2013 overnam van Vitória. In Spaanse dienst speelde Gabriel tot dusver 37 competitiewedstrijden, waarvan 18 in het lopende seizoen. Zijn contract bij Villarreal loopt nog tot de zomer van 2018 door.

Gabriel Paulista zou een aanwinst zijn voor Arsenal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nog nooit van gehoord.. veel geld denk ik dan voor een redelijk onbekende speler, maar kan aan mij liggen Misschien kunnen ze Marquinhos een half jaar huren?

21 januari 2015 om 09:36

PSG heeft aangegeven niets aan Barcelona te willen verkopen aangezien die achter Thiago Silva aan kwamen. Tegenover een Arsenal zijn ze veel gunstiger gesteld. Wanneer je 30 miljoen bied kom je in de buurt voor een definitieve overgang voor Marquinhos. Misschien kunnen ze dan ook Thiago Motta nog meenemen richting Londen.

Desondanks is dit weer een gok spelertje. Ja hij heeft 37 wedstrijden voor Villareal gespeeld maar dat vele mensen nog nooit van hem gehoord hebben is voor mij toch weer een teken aan de wand. Zelf ben ik een vrij intensief volger van voetbal en ook voor mij is hij onbekend.

Braziliaanse jongen van 24 jaar oud en slechts 37 wedstrijden op europees niveau. 1,87 meter lang en een redelijk lichtgewicht als ik het zo zie. Oftewel niet de gedroomde grote, fysieke sloper die we kunnen gebruiken...

Ik twijfel en ik twijfel.

21 januari 2015 om 09:44

Dit is echt een goede hoor. Hij doet me denken aan de Uruguayaanse verdedigers van Atletico. Agressief als het moet en ze verliezen nauwelijks duels.

21 januari 2015 om 09:56

@ A_sanchez9

Zoals gezegd kan ik niet goed over hem oordelen. Heb hem nog nooit zien spelen of uberhaupt van hem gehoord tot dit moment. Maar als ik aan versterkingen denk voor de verdediging had ik aan andere spelers gedacht. Ze hadden kunnen informeren voor Nastasic, Marquinhos, Javi Martinez, Godin, Hummels of iets dergelijks.

Er is genoeg geld, waarom niet een gerenommeerde wereld topper halen die er gewoon per direct staat is dan altijd mijn vraag.

21 januari 2015 om 10:08

Omdat genoeg geld en een uitstekende scouting een strategie is waar het kopen van de meest voor de hand liggende namen niet tegenop gewassen is.

21 januari 2015 om 10:09

Sorry dat ik het zeg, maar dat jij hem niet kent zegt in dit geval misschien meer over jou. Als je echt heel intensief de Spaanse hoogste divisie volgt, dan weet je dat Villareal dit seizoen na Real en Barca de minste goals tegen heeft gekregen en vorig jaar mede dankzij deze Paulista 6e is geindigd in hun eerste seizoen terug in de primera division.

Hij heeft aggressie, is fel en atletisch voor iemand van zijn lengte. Dat combineerd hij met een goede techniek. Daarbij is hij misschien stijf rechts, maar kan hij ook links en rechtsachter spelen, dat deed hij bij Vitoria namelijk ook. Een veelzijdige speler die een zelfde stijl heeft als Koscielny, (snel, kort dekken)

Weet jje nog hoe 'onbekend' Koscienly was toen hij van Lorient kwam voor 10 miljoen? Die kwam ook op 24 jarige leeftijd. In de Spaanse media wordt best veel over hem gesproken dit seizoen. Het is nooit een garantie op succes, maar dit is geen onbekend 'spelertje'

De grootste vraag is of hij een werk vergunning krijgt, aangezien hij nog geen interlands heeft gespeeld voor Brazilie.

21 januari 2015 om 10:12

Antwoord: die kiezen niet meer voor, met alle respect, subtoppers als Arsenal. Hooguit als zij bij echte topclubs op het tweede plan belanden of weg moeten.

21 januari 2015 om 10:16

Heb ook nog nooit van hem gehoord, maar klinkt goed wat jij zegt. Daarnaast wel wat berichten van anderen gelezen die dit wel een goede speler vonden.
Ben benieuwd. Het kan natuurlijk zijn dat zo'n transfers een keer verkeerd uitpakken, maar hij zal goed gescout zijn en zoals je zegt, Koscielny was ook onbekend (onbekender zelfs).

Het is een cv erbij en dat is goed.

21 januari 2015 om 10:22

Dat is echt een flinke dosis Cliche Sjaak. Arsenal heeft dit moment genoeg kapitaal en vooruitzichten om echte toppers aan te trekken. Wenger wilt zelf niet teveel betalen, want dat is hedendaags een must om iemand vanuit een andere topploeg te kopen.

21 januari 2015 om 10:27

@ Brasileironm

Ik zeg niet dat ik het Spaanse voetbal intensief volg. Ik volg voetbal in het algemeen vrij intensief. Meestal zijn zulk soort spelers dan al een keertje opgevallen of heb ik er op zijn minste een keertje van gehoord. Dat was nu helemaal niet het geval. Daarom twijfel ik heel erg.

En ik had eigenlijk op een ander type of speler gehoopt. Er waren genoeg mogelijkheden waar men op zijn minst wat had kunnen proberen. Desondanks ben ik blij dat we waarschijnlijk binnen een week zonder Mertesacker kunnen spelen. Een opluchting.

21 januari 2015 om 10:28

@ Sjaak69

Zeg dat maar tegen Özil en Sanchez.

Maar je praat over spelers die bij topclubs op het 2e plan belanden. Martinez (geblesseerd) werd als CV gebruikt of wissel gezet. Marquinhos en Nastasic waren ook constant wissel. Dat hadden ook gewoon goede opties geweest.

21 januari 2015 om 10:39

Ik blijf maar horen dat Arsenal geen geld uitgeeft... Ik weet niet of je heb opgelet afgelopen zomer maar ze hebben toen 92 miljoen pond uitgegeven.. Reken daar nu deze Paulista nog eens bij.. en bedenk ook nog maar dat elke wereldtopper ooit onbekend was...

Op basis van verhalen ben ik enthousiast over deze jongen, dus ik hoop em snel te zien bij Arsenal.. Klinkt als een goed duo.. Hij en Kos.

Sterke jonge verdediger, goedzo! En veel slechter dan Per kan hij het niet doen.
Zou het dan toch goed komen met Wenger?

21 januari 2015 om 13:39

Maurootje

Nooit, met Wenger aan het roer zal er nooit meer iets gewonnen worden. En als jij van die mening afwijkt, verwijder jij je profiel...dat is de afspraak.

21 januari 2015 om 18:06

deal! als Arsenal de landstitel wint met Wenger aan het roer Zal ik mn profiel verwijderen!

Nog geen wedstrijd van gezien, maar deze eventuele transfer voelt in ieder geval niet als dat 'buitenkansje' van Wenger, maar als een volwaardige toevoeging van de selectie. Wenger wil altijd voor een dubbeltje op de eerste rij zitten, vooral in de winter en ik zag alweer een Silvestre scenario aankomen. Hoewel ik deze Paulista niet ken lijkt dit een serieuze diepte investering te zijn en dat kunnen we alleen maar toejuichen .

21 januari 2015 om 12:29

Aan de andere kant heeft hij ook Koscielny voor 10 miljoen opgepikt, en dat is volgens mij toch echt wel een koopje. En ook Cazorla voor 19 miljoen is bijna diefstal.

21 januari 2015 om 14:40

Ja, 'buitenkansje' is als positieve term eerder van toepassing op de heren die jij noemt. En op die buitenkansjes moet Wenger ook fel blijven. Waar ik op doelde was een oplossing a la Silvestre, Kim Kalstrom, Benayoun e.d. Van die doekjes voor het bloeden zeg maar. Stel dat Wenger toch voor Winston Reid gaat, ik ben dan bang dat zijn aflopend contract (een lage transfersom) een grotere rol speelt bij het aantrekken dan dat het ten opzichte van zijn kwaliteiten zou moeten. Met andere woorden, zou Reid een serieuze optie zijn als hij een doorlopend contract had? Bij deze Paulista speelt dat vraagstuk niet en dat vind ik geruststellend.

Doet het dit seizoen goed bij villareal, vind het wel veel geld voor een speler die nog niet zoveel heeft bewezen. Tevens kan hij in de problemen komen met een werkvergunning, hij is namelijk nog geen Braziliaans international. Weet iemand hier meer over ?

Arsenal is echt de enige (semi-)topclub die met spelers aankomt, waar ik nog nooit van gehoord heb...

21 januari 2015 om 10:16

Haha en 't pakt soms goed uit ook. Koscielny is het beste voorbeeld denk ik. Daarom is scouten zo enorm belangrijk.

21 januari 2015 om 10:29

Dat is toch juist mooi. Beter dan 40 miljoen neergooien voor een gehypte speler als mangala en hem vervolgens op de bank zetten voor demicheles

21 januari 2015 om 10:43

En daar zitten soms echte pareltjes tussen.

21 januari 2015 om 12:05

Tsja het is wat anders dan een grote zak geld versturen voor een naam al blijft 20 miljoenen heel veel geld. Dit is enerzijds iets waar Arsenal sympathie mee kweekt maar anderzijds word je ook wel eens uitgelachen als zo'n speler totaal mislukt.

Als die werkvergunning maar komt. Daar zijn we niet bepaald goed in...
Zie Joel Campbell en Welington Silva. fingers crossed!
Ken de speler niet, maar wat ik hier boven lees, is 20 mil het meer dan waard!?

Ik weet niet wat mensen zien in fysiek sterk.. maar marquinhos is ook niet groot en oogt niet fysiek sterk.
Jaap stam was ook niet zwaar maar won wel al zijn duels.. ik denk meer dat het combinatie is van

Ik geloof niks totdat het op de website van Arsenal staat. Ik heb geleerd van mijn fouten.

21 januari 2015 om 10:40

Sky bericht hier ook over, dus er zit een kern van waarheid in.

Dit is geen international en zal dan ook geen werkvergunning krijgen in Engeland dus dit zal niet doorgaan.

21 januari 2015 om 10:42

Dat is niet per se nodig, het kan ook op andere manieren.

21 januari 2015 om 11:28

Als je nou ook even vertelt wat die andere manieren dan zijn.. dat zou prettig zijn.

21 januari 2015 om 11:41

Rafael en Fabio van United waren ook geen internationals toen ze naar United gingen.

Jovetic is wel international, maar van Montenegro, en dat staat niet in de top 100 van de fifaranking dus dat telt ook niet mee voor de interlands. (minimaal 75 procent van de interlands van een land in de top 100 van de fifaranking, dat is de regel). Same goes for Wanyama, en zo zijn er nog meer voorbeelden.

21 januari 2015 om 13:27

Of om het even helemaal uit te leggen: voor uitzonderlijke talenten kan ook een werkvergunning worden aangevraagd en daar willen ze dan nog wel eens in meegaan

21 januari 2015 om 13:29

Ryo Miyaichi kreeg ook werkvergunning in Engeland, als ik het goed heb.

ik ken hem een beetje maar moet het vooral hebben van verhalen die ik erover hoor. Zou misschien zoals koscielny een schot in de roos kunnen zijn.
ook goed dat arsenal blijft scouten en niet gewoon op grote namen afgaat.

Tuurlijk wie anders legt tientallen miljoenen neer voor een matige onbekende speler; Assenal

21 januari 2015 om 13:58

Hij is onbekend voor jou maar je hebt voor het gemak maar besloten dat hij matig is? Goed bezig.

21 januari 2015 om 15:14

Freddy Ljungberg kwam van een bescheiden Zweeds clubje. Koscielny van een kleine Franse club. Toure hebben we in Ivoorkust opgehaald. Onbekend is niet gelijk matig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren