Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Arsenal mist slechts een paar puzzelstukjes voor de landstitel’

Laatste update:

Arsenal wacht al twaalf jaar op de landstitel. Volgens ex-Arsenal-verdediger Johan Djourou maakt de club een goede kans op een kampioenschap: de international van Zwitserland is van mening dat er slechts een paar puzzelstukjes goed hoeven te vallen voor een landstitel.

/

“Arsenal is al geruime tijd geen kampioen meer geworden en dat doet pijn”, zegt Djourou tegen de Daily Mail. “Het doet de club pijn, de fans, de spelers… Het is niet dat ze geen kampioen willen worden, dat moeten de mensen goed begrijpen.”

“Altijd is er kritiek dat Arsenal niet wint, maar er zijn veel positieve dingen. Arsenal mist slechts een paar puzzelstukjes voor de landstitel. Ik weet zeker dat het goed gaat komen. De mensen verwachten enorm veel, dat is soms frustrerend. Vergeet niet wat Arsène Wenger allemaal heeft gedaan voor de club”, zegt Djourou, die tegenwoordig speler van Hamburger SV is.

Denk je dat Arsenal binnen vijf jaar kampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mee eens, echter zijn het wel dure puzzelstukjes. Een goede cv en spits zijn beide erg duur en dus moet wenger geld uitgaven. Laat dat nou eens het probleem van wenger zijn, geld uitgeven

4 juni 2016 om 13:04

Arsenal zal mee moeten gaan, aangezien de clubs uit Manchester flink gaan versterken. En ik verwacht ook dat Chelsea, Everton en Liverpool iets willen na een teleurstellend seizoen.

Al moet ik wel zeggen dat ik Arsenal het meest stabiel vind. Ze zijn als enige nog niet compleet door de ondergrens gezakt.

4 juni 2016 om 13:28

Tottemham zal ook zo stabiel mogelijk willen blijven en eventueel kunnen investeren om de kampioenschap een keer binnen te halen

4 juni 2016 om 14:07

Ik vind Tottenham vrij stabiel. Alleen moeten zij als team meer groeien. Zij zullen versterking halen als back-up. Niet zozeer voor de basis denk ik.

4 juni 2016 om 16:54

Ja maar arsenal mist toch al jaren die puzzelstukjes.

4 juni 2016 om 13:06

Wenger is een verkeerd gelegd puzzelstukje, ik vind het echt tijd voor een frisse wind bij Arsenal!

"Het is niet dat ze geen kampioen willen worden, dat moeten mensen goed begrijpen"..... ff serieus, schat hij supporters zo laag in??

4 juni 2016 om 12:43

Hij doelt gewoon op het feit dat iedereen roept "we worden toch vierde". Dat doen erg veel ('fans (' al voordat het seizoen uberhaupt is begonnen.

4 juni 2016 om 12:48

Ik vind dat dat de clubleiding ambitie mist, sinds de aflossing van de stadion is er genoeg geld. De clubs die kampioen zijn geworden, zijn ook de clubs het meest investeren.

4 juni 2016 om 13:39

Leicester?

4 juni 2016 om 13:45

Jij snapt ook wel dat Leicester de uitzondering is, men noemt het niet voor niets een sprookje.

Elk jaar hetzelfde verhaal, nu is het weer niet anders.

Arsenal heeft gewoon een echte killer voorin nodig, een nieuwe vleugelaanvaller en een nieuwe centrale verdediger. Indien Héctor Bellerin ook nog terugkeert naar FC Barcelona, hebben ze ook nog een nieuwe rechtsback nodig in mijn ogen.

Want Giroud is een prima spits, maar hij is geen goede spits voor Arsenal en Arsenal heeft met Theo Walcott, Alex Oxlade Chamberlain, Alexis Sánchez, Alex Iwobi en Joel Campbell. een paar goede vleugelaanvallers, maar Walcott is niet van geworden wat er van hem verwacht werd en ik denk niet dat het nog veel beter zal worden, Chamberlain ongeveer hetzelfde en Sánchez, Campbell en Iwobi zijn dan de enigste vleugelaanvallers die wel goed genoeg zijn, maar Sánchez, Campbell en vooral Iwobi (omdat hij nog vrij jong is en niet alles kan spelen) zullen vast niet alle wedstrijden vanaf begin tot eind mee kunnen spelen en dat Per Mertesacker toe is aan vervanging, weet vrijwel iedereen wel.

Arsenal zou met Lacazette, Ziyech, en Laporte / Benatia in mijn ogen al minimaal 10 punten extra pakken. Die Gabriel is een wandelend stuk onkunde, die moet je er direct uithalen. Ziyech is een buitengewoon talent die het gaat maken in Engeland en is tevens niet duur. Lacazette is nog jong en kan samen met Giroud strijden om de spitspositie.

4 juni 2016 om 12:54

Gabriel heeft genoeg talent, die komt er echt wel. Is bovendien nog best jong.

4 juni 2016 om 13:49

Ze hebben op 10 al ozil en als vervanging Santi. Ziyech is dus overbodig. Wel zijn laporte en nog een lb en een aanvaller (voor spits of rb of lb, dan gaat Sánchez namelijk weer op rb) nodig.

4 juni 2016 om 14:03

Cazorla is volgens mij al tegen de 30 en Ozil kan eventueel ook vanaf de vleugel spelen. Arsenal speelt elk seizoen minimaal 50 wedstrijden dus ik zou Ziyech halen, anders zit die straks bij een andere topclub.

4 juni 2016 om 15:02

Arsenal heeft met allen al Ozil, Cazorla en Wilshere ruim overschot aan spelers die uitstekend op 10 kunnen spelen

@pedrobarca ah komop man.. Ziyech? schiet een paar ballen erin bij twente maar is gewoon niveau southampton ala tadic

Arsenal in een 4-3-1-2.

1 Cech; 2 Bellerin, 3 Benatia, 4 Koscielny, 5 Monreal; 6 Coquelin, 7 Cazorla, 8 Xhaka; 10 Ozil; 11 Sanchez, 9 Batshuayi

Batshuayi en Benatia halen. Beide transfers zijn mogelijk en hoeven niet idioot veel te kosten! Een box-to-box middenvelder erbij kan ook geen kwaad. Ik zou Xhaka dan in een Busquets rol doen. Cazorla in een Iniesta rol en die aankoop op het middenveld als een Rakitic. Sanchez moet dichterop de 16 spelen vind ik en een volledig vrije rol krijgen. Ozil kan met 2 snelle doeltreffende spitsen met spelintelligentie zijn geluk niet op.

4 juni 2016 om 16:31

het is geeb barcelone het is arsenal die voor het kampioensschap moet gaan en hun eigen speelstijl moet zien te vinden

Arsenal is dan wel al heel lang aan het zoeken naar die puzzelstukjes. Maar een betere keeper hielp al een heel eind, dus ik denk dat het echt wel kan. Maar het zal moeilijk genoeg zijn.

Mede gooners hoe denken jullie over de eventuele komst van Vardy? Ik ben zelf nog een beetje sceptisch..

4 juni 2016 om 13:23

Ik ben bang dat het een miskoop gaat zijn. Prima speler, maar te beperkt in de kleine ruimte. Higuain zou de droomkandidaat zijn, maar die is waarschijnlijk onhaalbaar. Ik vind het lastig om een haalbare en geschikte spits te vinden.

4 juni 2016 om 13:37

Jaa Higuain zal echt een droomkandidaat zijn. Maar volgens mij is het met Vardy al zo goed als rond. Kan een schot in de roos zijn. Maar het is vooral de angst dat ie het minder gaat doen. En je haalt natuurlijk direct een publiekslieveling en een cultheld binnen. Dat is ook een pluspunt.

nou het ligt gewoon aan wenger hoor had hem allang ontslagen
het type spel dat wenger wil spelen is mooi en kampioens waardig maar alleen met de beste spelers uit te voeren the invincebles toen waren allemaal top splers denk dat elke club in de pl die splers wou hebben.nu 2 a 3 spelers maar ozil en alexis en michien bellerin de rest komt alleen aan de bak bij stoke ofzo. giroud wilshere ramsey chamberlain walcott welback allemaal net niet spelers dan wordt je ook nooit kampioen met dit type spel dat arsenal speelt en mensen zeggen we hebbe en top spits nodig maar met van persie die toen volgens mij 31 keer scoorde werde ze ook geen kampioen denk als arsenal het type spel speelt zoals leicester maar wel iets aanvallender ze allang vaker kampioen waren geworden denk dat ze het spel moeten spelen onder mourinho bij real die speelde vaak op de counter tgen top ploegen en super aanvallend tege de wat mindere ploegen en het counter spel toen was echt mooi om te zien bij real

Onzin, de hele as moet versterkt worden! Ik zou eerst CV en CM halen ipv Vardy. Koulibaly, Kante, Veratti, Mustafi.

4 juni 2016 om 15:41

Ze hebben net een cvm/cm gekocht met Xhaka en met vardy en cech vorig jaar heb 3 spelers in de as. Ben met je eens dat er een basiswaardige cv gekocht moet worden voor naast Kos.

Hopla de promo om de seizoenkaart verkoop aan te zwengelen is gestart.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren