Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal legt enkele uren voor transferdeadline Källström vast

Laatste update:

Arsenal heeft zich vrijdagavond, enkele uren voor het sluiten van de transfermarkt, versterkt met Kim Källström. De 31-jarige middenvelder uit Zweden maakt het seizoen op huurbasis af in het Emirates Stadium. Arsenal keurde hem ’s middags al en bevestigt in de avonduren dat het Källström te leen krijgt van Spartak Moskou.

/

Arsenal benadrukt via de officiële kanalen dat Källström een schat aan ervaring met zich meebrengt. Hij kwam liefst 108 keer uit voor het Zweedse nationale team en speelde sinds 1999 achtereenvolgens voor Häcken, Djurgarden, Stade Rennes en Olympique Lyon. Sinds de zomer van 2012 kwam hij uit voor Spartak, waar hij minder speelde dan hij had gehoopt. Arsène Wenger zegt erg blij met hem te zijn.

“Hij is een middenvelder die zich bewezen heeft op zowel club- als internationaal niveau. We heten hem hier welkom”, zegt de Franse trainer. Hij zocht naarstig naar een aanvulling voor zijn middenveld, omdat Aaron Ramsey nog vier tot zes weken buitenspel staat met een dijbeenblessure en Matthieu Flamini een schorsing uitzit. Källström is verguld dat hij nog de kans krijgt voor Arsenal te spelen.

“Dit is een geweldige club met veel grote spelers en een trainer die het hier al vele jaren heel goed doet”, weet de Scandinaviër. “Ik ben heel blij dat ik hier gekomen ben, ik wil zoveel mogelijk leren. Ik ben hier om mijn best te doen voor Arsenal en het team te helpen, zodat we in de resterende tijd van het seizoen goede resultaten kunnen boeken.”

Kim Källström is een nuttige versterking voor Arsenal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goeie voetballer kan nog wel wat worden

Goeie versterking voor de breedte van het elftal, meer niet

31 januari 2014 om 20:55

Prima aankoop voor een middenmoter die wilt meedoen. Voor een kampioenskandidaat is dit gwn een lachertje als je in verband wordt gebracht met spelers als Matuidi, Draxler, Vucinic en Morata.

31 januari 2014 om 20:58

Mee eens het lijkt mij toch niet dat moskou hem gaat verhuren als hij belangrijk is dus ik vind beetje raar

31 januari 2014 om 21:11

Onderschat Kim KÃ¥llstrom niet.

31 januari 2014 om 21:15

@johnhoi,

Argument slaat nergens op? Waarom zou een club iemand verhuren als hij belangrijk is?

31 januari 2014 om 21:21

Ik bedoel van dat hij dan niet belangrijk is voor een club die minder is dan arsenal

31 januari 2014 om 21:29

Hij is nuttig voor Arsenal. Kallstrom is beter dan menigeen denkt. Tevens is hij gehaald om de blessure van Ramsey op te vangen. Iemand die er dus direct kan staan en als Ramsey fit is op de bank plaats mag nemen.

31 januari 2014 om 23:35

Wie weet misschien niet. Misschien kan hij een basisplek veroveren. Kijk maar naar diego lopez alhoewel ik denk dat dit met ramsey niet gaat gebeuren.

1 februari 2014 om 02:05

Draxler is sowieso de komende 2-3 maanden nog geblesseerd...
Daarom zal Arsenal eventueel pas in de zomer proberen hem te halen...
Ik denk dat kallstrom voor de komende weken een prima versterking is, maar daarna ook niks meer zal spelen.

Alhoewel iedereen net zo sceptisch was over flamini.
En hij is uiteindelijk 1 van de uitblinkers van de 1e seizoenshelft gebleken

1 februari 2014 om 04:16

Källström is een goede aankoop, vroeg me ook altijd af waarom hij nooit eerder is opgepikt bij Lyon. gast heeft prachtige voorzetten en een overzicht om van te dromen. daarbij heeft hij ook nog een goede vrijetrap in huis.

het is jammer dat hij voor Djurgardens heeft gespeeld, anders kon het met gemaak mijn favoriete speler worden xD

Ik vraag me wel af of die in de basis komt Arsenal heeft goeie spelers

31 januari 2014 om 23:36

Ja ckr wel, want arsenal heeft een hele drukke scheme. Hij zou niet basis staan tegen bayern, maar wel tegen de mindere ploegen

Word deze jongen omgeturnd tot een spits?

31 januari 2014 om 21:00

Hahah.

31 januari 2014 om 21:16

Hij wordt al de Zweedse van Persie genoemd

Kom op Wenger. Dit is toch geen aankoop voor Arsenal.

31 januari 2014 om 21:19

Ach, nu Ramsey een tijdje weg is heeft Wenger geen goede vervangers. Ook nu Frimpong ervandoor is is dit een logische oplossing! Zeker niet voor de basis, maar als je 2/3-0 voorstaat kun je hem prima brengen

David Ornstein (bbc Sport journalist) heeft zojuist bevestigd dat het bestuur van Arsenal akkoord was met Schalke over een transfer, maar dat Wenger de stekker eruit heeft getrokken omdat hij het bedrag van 37 miljoen pond te veel vond. Je kan er vanuit gaan dat deze journalist de waarheid spreekt. Weet niet wat ik hier van moet vinden..

Aan deze speler hebben wij helemaal niks, totaal overbodig. Althans, er zijn denk ik wel 100 betere spelers voor die positie beschikbaar. We staan nota bene tweede met een kans op de titel, en dit is hoe we ons versterken. Zet nog liever Chamberlain op die plek.

Het houdt eigenlijk in dat Wenger settled voor plek 3. Chelsea heeft zich versterkt, City is gigantisch gegroeid.

31 januari 2014 om 20:52

Dan heeft Wenger groot gelijk als je het mij vraagt. Als je Draxler voor 37 miljoen pond koopt, kun je wat mij betreft beter voor Marco Reus gaan voor een paar miljoen pond meer. Heeft al veel meer bewezen.

31 januari 2014 om 20:54

Je kan niet zomaar uitgaan van zo'n journalistje, ook al is het David, dit soort zaken blijft doorgaans binnenskamers.

Mocht het wel waar zijn dan ben ik er klaar mee. Je kan niet doen alsof het kapitaal van Arsenal van jou is. Je kan niet op je reet blijven zitten terwijl je middenin een titelstrijd zit. En je kan niet met Kallstrom aan komen zetten wanneer je Ramsey wil opvangen.

31 januari 2014 om 21:02

Inderdaad. Bovendien heeft die Noorse twitteraar Jan een weekje geleden nog bevestigd dat er een akkoord was over het bedrag. Time will tell wie er gelijk heeft. Ik gok op een zomerse deal.

31 januari 2014 om 21:05

Het is wel typisch Wenger. En ik geloof David Ornstein wel om eerlijk te zijn, al is het nooit zeker natuurlijk. Echter hebben de journalisten van BBC het eigenlijk altijd juist als het gaat om insiderfeitjes.

Maar goed, Wenger gaat er wel weer mee wegkomen, met Kallstrom als excuustransfer. Zodat hij toch kan zeggen dat ze actief zijn geweest.

31 januari 2014 om 21:17

Mocht het waar zijn he, inhoeverre kun je het Wenger kwalijk nemen. Ik bedoel, je betaalt maar een paar miljoen meer en je hebt een eindproduct als Özil.

31 januari 2014 om 21:19

Hoezo gok je dan op een zomerse deal? Als Wenger het simpelweg te veel geld vindt..

31 januari 2014 om 21:29

Ik geloof niet dat Wenger serieus een bod weigert als iedereen binnen de board het er mee eens is. Ornstein twittert net zelf opeens dat het een collectief besluit was om niet gehaast te kopen o.i.d.

31 januari 2014 om 21:37

Was btw geen tweet, maar hij zei het volgende; There was a groundswell of will to go for Draxler in this window in order to snuff out interest from other parties summer, but it was a collective decision from Arsenal not to pursue him this month.

31 januari 2014 om 20:54

Waardeloos toch? Ik vind de bedragen net zo belachelijk als Wenger maar als je uit principe op de centen gaat zitten word je ingehaald van alle kanten door clubs die wel die bedragen neerleggen voor zulke bedragen.

31 januari 2014 om 21:07

Je moet gewoon meegaan met de tijd, heel simpel. Het is vaak een geldig excuus dat je niet kan opboksen tegen het financiële geweld van Chelsea en City, maar in dit geval gaat dat gewoon niet op. Er was een akkoord, het geld is er, geen sjeik die in de weg staat.

31 januari 2014 om 21:02

Een gebrek aan ambitie wat mij betreft. Ticketprijzen verhogen, maar niks teruggeven.

31 januari 2014 om 21:05

Totdat Källström in de 85e minuut opendraait en met zijn linker vanaf 35m Bayern naar huis stuurt.

31 januari 2014 om 21:06

Dan nog hebben we te veel zwakke plekken.

31 januari 2014 om 21:10

Nou, dan hoor je mij echt niet meer zeiken

31 januari 2014 om 21:19

Ik vind ook niet dat we Kallstrom meteen moeten afkraken. Hij kan er niets aan doen dat Arsenal interesse in 'm heeft.

31 januari 2014 om 21:21

Niemand van ons weet hoe hij er nu aan toe is, misschien is het wel exact de speler die we nodig hebben. Zo op het eerste gezicht vind ik het een lachertje, maar een oordeel vel ik pas na hem echt aan het werk gezien te hebben.

31 januari 2014 om 21:24

Inderdaad, alleen lijken de meeste fans dat niet te begrijpen en vertrouwen houden in deze onzin.

31 januari 2014 om 21:19

Hij heeft het weer verwijderd, dus waarschijnlijk was het onzin en wilde Schalke gewoon niet verkopen in de winter.

31 januari 2014 om 21:22

Of over het feit dat hij nu beseft wat hij allemaal teweeg heeft gebracht..

31 januari 2014 om 21:47

Ja dus? Als het waar is, moet hij het bericht gewoon laten staan. Als hij het verwijdert, ga ik ervan uit dat het onzin was.

31 januari 2014 om 21:40

Ik vind het ook jammer en ben ook wel teleurgesteld in Wenger. Maar wat David zegt is al heel lang bekend. Wenger heeft een beschikbare budget en is de laatste persoon die oordeelt, kennelijk vond hij het een te grote risico voor dat bedrag.

Wenger wilt wel veel veld uitgeven als het waard is. Dat zag je aan de bod van Suarez en de aankoop van Ozil.

Spelers van niks. Versterking? Meer een verzwakking in mijn ogen. als deze man minuten krijgt wordt het alleen maar slechter. Arsenal had een top speler moeten halen of helemaal niemand.

31 januari 2014 om 20:57

Hij is eigenlijk de back up van de back up. Heeft een goede pass in de benen, maar is niet dynamisch genoeg voor Arsenal.

Onzinnig. Heeft de kwaliteit niet voor speeltijd. Lijkt me pure wanhoop dat hij komt.

Dag, kans op een prijs. Wenger bedankt.

31 januari 2014 om 20:52

Hij heeft nog tijd en al vaker totaal onverwachte transfers uit de hoed getoverd, niet dat ik denk dat er nog iets gaat gebeuren, maar alles kan nog.

31 januari 2014 om 20:55

Tja, maar er is totaal niets bekend hè.. dat is niet gezond.

31 januari 2014 om 21:02

Zelfs Ozil werd 24 uur van tevoren opgepikt door de media. Er is nu echt helemaal niks in de rondgang.

31 januari 2014 om 21:05

Geruchten rond Kallstrom begonnen in de ochtend en amper een half uur geleden is de deal afgerond. Ik denk niet dat we in een paar uur een transfer kunnen afronden.

31 januari 2014 om 21:36

Remember Arteta? Geruchten begonnen rond 8 in de avond, om half 12 afgerond.

31 januari 2014 om 21:38

True, maar het is bijna tienen.

31 januari 2014 om 21:39

Het is nu 21:38, dat lijkt me toch wat te kort

31 januari 2014 om 21:40

Ik zou bijna denken dat Draxler nog komt en dat Wenger alles wil afronden zonder media-aandacht...

31 januari 2014 om 21:46

Dat zou geniaal zijn, Daily Mail staat eigenlijk al klaar om Wenger af te branden als hij niemand anders binnen haalt.

31 januari 2014 om 21:46

Mocht dat gebeuren dan krijgt hij morgen een standbeeld van de fans wed ik.

31 januari 2014 om 21:48

Ik denk eigenlijk dat er nog wel 1 speler bijkomt in het laatste uur. Geen idee waarom maar Wenger moet eigenlijk wel, anders zal het hem nooit worden vergeven mocht het totaal misgaan in het restant van het seizoen.

31 januari 2014 om 21:50

Niet zeggen je geeft me nog hoop ook op Draxler pfff. :-(

Niet goed genoeg voor Spartak maar wel naar Arsenal. Kom op Wenger. Met topaankoop Ozil betekent het niet dat je weer 10 middelmatige spelers kan huren/kopen.

Wat hebben ze hier dan weer aan? Rosicky die zit nog steeds op de bank toch? Laat die dan spelen.

31 januari 2014 om 21:24

Hoe is Rosicky een centrale middenvelder? Vind het ook geen geweldige huur, maar Arteta is net fit, Wilshere en Ramsey geblesseerd en Flamini geschorst.

Het straalt echter wel weinig ambitie uit.

Ik zit nu erg te wachten op de reacties; Wéér een middenvelder? Ze hebben er al zoveel, wat onnodig, geven ze weer geld uit aan onnodige spelers..!
(evenveel middenvelder als Chelsea en bij Chelsea was Matic ook zo onnodig volgens teveel Vz gangers..)

On; Bijzondere aankoop, ik vond hem bij Lyon altijd een erg goede speler en snap dat ie komt ivm Ramsey. Arsenal gaat natuurlijk een zware periode tegemoet, dus misschien is extra breedte wel nuttig, maar dan moet Wenger wel duidelijk aangegeven hebben dat hij 6e reserve zal zijn. Kallstrom is natuurlijk niet (meer) van het niveau dat Arsenal hedendaags weer nastreeft.

31 januari 2014 om 21:06

Er is wel even een verschil tussen 35+ miljoen neertellen voor een middenvelder dan een middenvelder huren om een blessure op te vangen. Beetje kortzichtig.

31 januari 2014 om 21:59

Kijk en dat is dus het hypocriete, er is altijd een manier waarop Chelsea negatief bekeken wordt en een Arsenal (dat bekend staat om een veel gezonder beleid) veel positiever..
Matic koste 20 miljoen pond dus zeg 25, terwijl Essien en Kdb weggingen, waarmee je dat bedrag ook hebt gelijkgetrokken.
Daarbij was het een type speler die Chelsea altijd nodig had. Bij een andere club was de reactie dan ook geweest; goed gerichte aankoop gedaan, voor een zeer redelijke prijs, terwijl bij Chelsea het bedrag verhoogd wordt, de nadruk gelegd wordt op dat hij ooit al speler van Chelsea was en dat we al zoveel middenvelders hebben..

Oftewel eerder kortzichtig dat je mij nu zo afschrijft terwijl ik ook nog waardering opbreng voor de zet van Wenger en zelf niet inziet dat het nu eenmaal zo is dat VZ gangers niet meer objectief kunnen oordelen over transfers van Chelsea

31 januari 2014 om 23:44

Ik kan prima objectief oordelen over de transfers van Chelsea. Zo vind ik Zouma een fantastische transfer, en vind ik ook Willian een hele goede.

Ik zeg ook niet dat de transfer van Matic onnodig was, maar wel dat jij appels met Peren vergelijkt. Jij wilt een zelfde reactie als bij Chelsea terwijl het helemaal niet op elkaar lijkt.

Over het bedrag van Matic had ik het flink mis. Mijn excuses.

Apart dat een bankzitter van Spartak een tramsfer naar Arsenal af kan dwingen. Ik weet niet of hij een elversterking is. Het is een goeie speler met een goede traptechniek, maar daar heeft Arsenal er juist heel veel van.

Prima speler voor komende 6 maanden!

off: Liverpool is naar alle waarschijnlijkheid rond met Konoplyanka! meer details rond 22:00

31 januari 2014 om 21:10

Off:

Ik ben benieuwd, de ene zegt van wel de andere zegt van niet. Twitter accounts als supportbelieve en Moleybtk zeggen dat het rond is (doorgaans betrouwbaar).

Aan de andere kant zeggen weer accounts dat het niet doorgaat. Laten we hopen dat hij komt..

31 januari 2014 om 21:15

staat ook op site van TIA die zijn redelijk betrouwbaar, ook gaan er geruchten dat er nog eeen speler een medical heeft afgelegd bij Liverpool maar dat is waarschijnlijk niet waar

Oleksandr Proshuta @alex_proshuta
Follow
Breaking (sorry, soccer but important for Ukraine): Liverpool FC and Dnipro agreed transfer or Eugene Konoplyanka. Official soon

een bekende journalist uit Oekraïne

31 januari 2014 om 21:35

Denk dat het rond is. Nu is het in een keer een grote meltdown

Zou wel enorm dik zijn! Eerst leek het niet door te gaan, nu heeft Liverpool het bod verhoogt en lijkt het wel geaccepteerd te worden.

31 januari 2014 om 21:47

ik hoorde al ergens 17 miljoen pond dat is in mijn ogen niets teveel voor een speler van zijn kwaliteiten

31 januari 2014 om 21:58

Its 4.5 years deal. He'll earn £70k/week. Fee agreed for €19m. Contract signed.

Dit is wat ik al een aantal keren ben tegengekomen, Ben Smith komt zo meteen met transfernieuws over Liverpool.

31 januari 2014 om 22:00

Heb nog een stille hoop op mvila erbij, wat denk jij?

31 januari 2014 om 22:19

M'vila komt niet, met Kono alleen moet je al blij mee zijn. Is nog niks zeker.

31 januari 2014 om 22:23

Heb ook niet gezegd dat ik daar alleen niet blij mee ben, hopen mag altijd

31 januari 2014 om 22:54

Fernando mag ook wel

1 februari 2014 om 00:30

Volgens Sky Sports gaat het niet door.

Kallström, lekker overschat door cm 01/02 maar heeft het nooit echt waargemaakt en is niet wat Arsenal moet halen.

Nou, feest... Op hoop van zegen

Nu worden ze vast kampioen!

Welkom Kim. Hoop dat je snel aanpast

Ik snap niet wrm de meeste mensen hier dit een domme aankoop vinden , ik vind hem altijd wel een goede speler die een mooie trap heeft en is bovendien nuttig voor Arsenal

31 januari 2014 om 21:09

Inderdaad, gewoon afwachten. Wie weet wordt hij heel belangrijk, mooie traptechniek. Ben alleen benieuwd of hij zichzelf überhaupt in de basis speelt, Arteta, Wilshere en Flamini (die tegen Palace wel geschorst is) zijn geen misselijke spelers. Ramsey heb ik even niet meegerekend i.v.m. wekenlange blessure.

31 januari 2014 om 21:23

Is denk ik meer omte roeleren

Wie heeft Gundogan , Matuidi of Draxler nodig als je Källström kan halen

31 januari 2014 om 21:29

Zal wel een masterstroke zijn wanneer hij ineens de sterren van de hemel speelt. ;p

31 januari 2014 om 21:42

Twee umlauts kan alleen maar beter zijn dan 1.

Schitterende transfer! Als Arsenal nu geen kampioen meer wordt worden ze het nooit meer. Deze speler gaat in de wedstrijden tegen de topclubs ervoor zorgen dat je denkt dat Arsenal tegen amateurs speelt. Dit is het niveau wat Arsenal na zou moeten streven, absolute top, geen net niet spelers meer.
Nu is de vraag; zit er enige vorm van sarcasme in mijn bericht?

31 januari 2014 om 21:26

Ik denk nu voor de vijfde keer op rij bij jouw posts dat jij een echte Arsenal-fan bent. Of daar sarcasme in zit is de vraag.

31 januari 2014 om 21:30

Wat heeft dat er nou mee te maken man? Wat ben jij toch een vervelende gast, alleen maar te provoceren. Het maakt niet uit wat ik post, telkens word jij boos. Sneu.

31 januari 2014 om 21:51

Boos? Nee, bij lange na niet. Provoceren, ook niet. Jij bent gewoon telkens zo negatief met oa wengerout, terwijl we bijna het gehele eerste half jaar bovenaan staan. In 2013 de meeste punten gehaald. En topaankoop in Ozil. Heb vertrouwen man.

is toch lastig voor heel veel mensen lezen.
iedereen noemt hem een aankoop maar hij wordt gehuurd dat is maar alleen salaris wat arsenal hoeft te betalen.

daarbij als morata wordt gehuurd is iedereen happy?? die jonge heeft totaal geen ervaring op hoog niveau dan die paar invalbeurten bij real.
dan denk ik dat gnarby en oxlade verder zijn dan morata.

maarja hier op voetbalzone heb je van de nep arsenal supporters.
want als kallstromm zaterdag mee doet? en scoort meteen hattrick en tegen liverpool maakt hij de winnende dan is hij zeker wel goed?

beetje glory hunter gedrag hier.
arsenal huurt hem en dat is een goede stap want als ze nu draxler hadden gehaald en die valt door de mand is 40 mil weggegooid

@Boscielny, waarom wordt je geen supporter van man city, of Psg. Psg wil zelfs voor messi gaan

En laat Arsenal met rust 'plastic fan'

31 januari 2014 om 21:31

Waarom ben ik een plastic fan? Dat jij je mede supporters zo behandeld maakt jou maar een matige supporter.

een goeie speler voor de breedte, niet meer niet minder.
arsenal had gewoon matuidi gonalons of gundogan moeten halen.
in de spitspositie moet ook versterking komen.
een jackson of costa, als die niet haalbaar zijn haal een kalou of berbatov.
dan kunnen ze city en chelsea echt pijn doen, vooral van chelsea ga je dit niet winnen

Met Arteta, Wilshere, Flamini en Ramsey die CVM kunnen spelen, moet je een back up halen die zonder problemen op de bank zit en niet zeurt. En dat is Kallstrom. In dat opzicht vind ik het geen vreemde transfer. Maar ik vind het wel opvallend dat Wenger geen extra spits erbij zoekt.

31 januari 2014 om 21:35

Op dit moment alleen Arteta en Wilshere vanwege blessure Ramsey en schorsing Flamini. Dus speeltijd zal hij wel gaan krijgen en heeft wel het voetballend vermogen om mee te kunnen op het niveau. Hij zal in ieder geval meer plezier beleven bij Arsenal dan Spartak.

Ik heb hem bij Lyon altijd een geweldige speler gevonden. Maar daar begon ook al de slijt erop te komen in de laatste periode daar en hij had gewoon niet naar Spartak moeten gaan. Maar goed hij heeft ook diverse blessures gehad, langdurig met een knieblessure gesukkeld als ik het niet verkeerd heb. Maar hij is niet voor de basis aangetrokken lijkt me. Goede techniek en ervaren, goede stand in voor Ramsey.

Wenger doet dit puur voor de breedte en om er een vedette bij te hale! Die jongen gaat niet veel spelen denk ik .. en zal ook niet zeuren als die op de bank / tribune zit.

Een paar jaar geleden was het leuk geweest voor de bank, nu is het gewoon lachwekkend. Deze speler voegt niks aan Arsenal toe, ook niet in de breedte. Wenger zogenaamd geroemd om zijn jeugd doorstroming, maar ondertussen wel dit soort onzin binnen halen. Juist hier had je iemand van de opleiding kunnen laten doorstromen.

31 januari 2014 om 21:42

Die spelers zijn niet goed genoeg. Wenger heeft laatst een jeugdspeler laten debuteren en een ander heeft een tijdelijke basisplaats.

lucvz@ kallstrom geweldig ik heb hem ook een tijdje gevolgt, maar geweldig is hij zeker niet.
hij is niet beter dan artera of flamini, hij heeft wel een geweldig schot en het is een vrijetrappen specialist.

Ja ben met je eens dat hij misschien niet beter is dan Arteta of zo.maar het is toch een geweldige speler en vrije trappe specialist.

Ik twijfel of hij het niveau waar Arsenal naar streeft kan halen. Maak me gek.

En helaas: BBC meldt dat hij tijdens zijn eerste training al geblesseerd is geraakt..................

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren