Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal leent ‘nieuwe Tony Adams’ voor derde keer uit

Laatste update:

Krystian Bielik gaat ervaring proberen op te doen bij Charlton Athletic. De club uit de League One maakt bekend dat men de negentienjarige centrale verdediger annex middenvelder dit seizoen huurt van Arsenal. Bielik heeft in het Emirates Stadium nog een contract dat tot medio 2020 doorloopt.

Bielik is de vierde zomeraanwinst voor het team van manager Lee Bowyer, want men legde eerder Lyle Taylor, Darren Pratley en Jed Steer vast. “Deze club heeft een groot stadion, een massive stadion. Ik wist niet hoe groot het was. Het ziet er goed uit en ik kijk ernaar uit om hier te spelen en om mijn best hier te doen”, aldus de Pool.

“Ik wil iedereen hier laten zien dat ik kan voetballen. Dit is een goede kans voor mij om te spelen, want ik weet dat ik hier in de gaten gehouden zal worden en dat ik onder druk sta. Dat is ook waar ik van houd. Ik wil hier mijn best gaan doen.” Bielik, international van Jong Polen, maakte in de winter van 2015 de overstap van Legia Warschau naar Arsenal.

The Gunners betaalden circa drie miljoen euro, maar tot dusverre speelde Bielik slechts twee wedstrijden in het eerste elftal van de club uit Londen. ‘De nieuwe Tony Adams’, zoals hij door enkele tabloids werd genoemd, werd in januari 2017 verhuurd aan Birmingham City en kwam later op huurbasis uit voor Walsall.

Denk jij dat Krystian Bielik nog gaat doorbreken bij Arsenal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De nieuwe Tony Adams... welke tabloids dat verzonnen hebben... goh zeg! Ja het is ook een verdediger, maar voor de rest? Had ie maar de inzet van Tony Adams, dan speelde hij Mustafi er vast wel uit.

16 augustus 2018 om 19:21

Tony Adams, dat ben je al snel. Zo goed was die niet.

16 augustus 2018 om 19:25

Tony Adams is een van de beste verdedigers die de PL gekend heeft...

16 augustus 2018 om 20:15

Ik ken toch wel 30 pl verdedigers die beter zijn.

16 augustus 2018 om 20:18

Dan ben ik benieuwd wie beter zijn volgens jou.

16 augustus 2018 om 21:02

Furrr is denk ik te jong om hem bewust te hebben meegemaakt.

16 augustus 2018 om 21:43

Dat mag ik dan hopen... want als je Adams hebt zien spelen moet je toch wel snappen dat het een van de beste verdedigers ooit is in Engeland...

16 augustus 2018 om 22:31

Ik denk door Vz zelf. Eerste keer dat ik het hoor. Bielik werd destijds gehaald als defensieve middenvelder. Hij werd bij aankoop geroemd om zijn voetballende kwaliteiten en energie. Tony Adams was een rasechte verdediger en een leider. Althans, zo wordt hij omschreven door de oudere fans.

Erger me toch aan dat gegooi met 'nieuwe ....' deze tijden. Waarop baseert men dat Bielik nou de nieuwe Tony Adams is? Een van de beste (voor mij de beste) verdedigers die het Engelse voetbal gekend heeft en een talent die in 3 jaar nog weinig heeft laten zien... het is mij echt een raadsel.

Het wachten is op de nieuwe Vinnie Jones

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren