Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal gaat verder met uitverkoop in voorhoede en maakt Wolves blij

Laatste update:

Benik Afobe speelde negen jaar lang in de jeugdopleiding van Arsenal, maar van een debuut in het eerste elftal kwam het nooit voor de 21-jarige aanvaller. Na zes verhuurperiodes in vijf jaar gaat Afobe definitief weg bij de topclub: hij heeft voor 3,5 seizoen getekend bij Wolverhampton Wanderers.

/

De club uit de Championship heeft dit via de officiële website bekendgemaakt. Afobe werd de afgelopen jaren door the Gunners gestald bij achtereenvolgens Huddersfield Town, Reading, Bolton Wanderers, Millwall en Sheffield Wednesday. Tijdens de eerste seizoenshelft werd hij nog uitgeleend aan MK Dons, maar the Wolves hebben de Engels jeugdinternational per direct overgenomen.

Trainer Kenny Jackett zou zaterdag al over de spits kunnen beschikken, als Blackpool op bezoek komt op Molineux. Voor Arsenal is Afobe al de derde aanvaller die deze transferperiode vertrekt: Lukas Podolski is ondergebracht bij Internazionale en Yaya Sanogo ging naar Crystal Palace. Het vertrek van dit duo zorgt er mede voor dat coach Arsène Wenger nog geen afscheid wil nemen van Chuba Akpom, die naar verluidt in de belangstelling staat van Feyenoord en FC Twente.

Denk je dat Benik Afobe veel gaat scoren bij Wolverhampton Wanderers?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat Afobe het niet gehaald heeft. Samen met Aneke stond hij jaren geleden bekend als de volgende speler die doorbreekt bij Arsenal, maar beide hebben het helaas niet gered. We hebben nu wel meer grote talenten dan toen, met Crowley als absolute diamant. Die gaat het zeker halen, als hij geen grote blessures krijgt.

14 januari 2015 om 13:26

Dat is een hele grote als omdat die kans bij Arsenal heel groot is. Hoe zit het eigenlijk met talenten op de CV positie? Zit er misschien een nieuwe Adams of Keown in de jeugdopleiding?

14 januari 2015 om 13:32

Pleguezuelo is een groot talent, alleen weet ik nog steeds niet of het nou een RB of een CB is, O'conner doet het goed, Wright en de broertjes Bola kunnen iets worden, maar daar is het nu nog vrij vroeg voor, we hebben Da Graca, een groot Zweeds-Bosnisch talent, en dan nog Marsh-Brown en Parker, maar die zitten nog echt in de jeugd en niet bij de U-18, datzelfde geld voor Tolaji Bola.

14 januari 2015 om 15:16

Pleguezuelo is een CB maar omdat hij rechts is zal hij (natuurlijk) ook wel op rechts kunnen spelen. Enigszins jammer dat hij bij Barca is vertrokken aangezien er de laatste jaren geen grote talenten in de verdediging zijn doorgebroken.

14 januari 2015 om 15:49

Ach, Barcelona moet niet zeuren. Die hebben hem nog geen jaar gehad. Van Espanol naar Atletico, toen naar Barcelona en nu bij Arsenal.

14 januari 2015 om 13:42

Ik stel me toch vragen bij het niveau van de jeugd van Arsenal. Aneke doet het trouwens maar matig bij Zulte Waregem, ondanks de matige concurrentie.

14 januari 2015 om 13:46

Tja, je kunt ook niet optimaal scouten als je een gebied moet delen met meer dan 10 profclubs in Londen alleen al. Er zitten nu echt wel talenten van hoger niveau in onze jeugd dan een aantal jaar geleden (stravven heeft ze al genoemd).

Bellerin en Gnabry zijn de volgende die definitief zullen doorbreken dit of volgend jaar.

14 januari 2015 om 14:01

Toch missen we heel veel spelers. Lallana, Kane, Sterling, Walcott, Clyne, Shaw, om er maar een paar te noemen.

14 januari 2015 om 14:30

Ik kan me vergissen, maar is het niet zo dat elke club maar in x aantal kilometers rond de club mag scouten? Dus Shaw enz zouden nooit bij Arsenal in de jeugd kunnen zitten in principe

14 januari 2015 om 15:50

Dat klopt in principe, maar alle spelers die ik noemde komen uit London/greater London, en in dat gebied kan Arsenal volgens mij overal scouten.

Afobe weg, Olsson weg, Eisfeld weg, Miquel weg, kortom: Geflopte talenten in de uitverkoop. Toch al met al een flinke winst op gemaakt.

Akpom gaat trouwens binnenkort een nieuw contract ondertekenen voor 3 jaar.

Er zitten nu trouwens wel echt een aantal parels in de jeugd, denk aan Crowley, Willock, Sheaf, Julio, O'conner, Maitland-Niles, Keto, Mavididi en Reiss Nelson.

Nog meer nieuws: Iwobi, jeugdspeler van Arsenal, is opgeroepen voor Nigeria. net zoals Ajayi.

Wat betreft contracten: Galindo, Wellington, Ryo, Damian Martinez, Smith, Mugabo, Dawkins en Vickers hebben aflopende contracten, en ik denk niet dat de meeste verlengd gaan worden.

14 januari 2015 om 13:36

Ah, het neefje van Jay Jay Okocha

Damn, had liever dat ze voor Engeland kozen, hoeven we ze niet kwijt te raken aan de Afrika Cup.

14 januari 2015 om 14:03

Ken alleen van de jeugd Gediom Zelalem bij Arsenal waar iedereen wel hoge verwachting van hem hebben. Zou mocht hij wat meer spiermassa kweken zo in de basis van mij mogen. Heeft eigenlijk alles in zich om het waar te maken.

14 januari 2015 om 14:31

@ Stravven

Een uitverkoop van overbodige spelers en talenten, besparing in het salarishuis en geld overhouden als transfersom. Alleen maar goed en er moeten er nog een aantal weg. Zeker uit de selectie kunnen we er nog een paar slijten maar daar is met Podolski en Sanogo ook al goede stappen genomen. Arteta, Diaby en Campbell ook nog laten vertrekken en we besparen weer 150k per week in het salarishuis.

14 januari 2015 om 15:51

Flamini, Diaby, Arteta en Coquelin hebben allemaal aflopende contracten, ik denk dat er maximaal 2 van worden verlengd. Wie weet ik nog niet, ik denk Arteta en Coquelin.

14 januari 2015 om 21:17

@ Stravven

Het zal denk ik afhankelijk zijn van de zomer periode en wat Wenger zijn plannen zijn. Wanneer hij echt voor een CVM zou gaan verwacht ik dat geen van de 4 verlengd word. Tenslotte zijn ze dan alle 4 niet meer nodig. Maar ik verwacht dat we inderdaad "aanvoerder" Arteta nog wel even bij Arsenal zien. Helaas.

Als hij het nooit tot een debuut in het eerste elftal heeft geschopt..kan iemand mij dan vertellen waarom hij dan in een wedstrijdsituatie samen met RvP staat?

14 januari 2015 om 13:57

Hij heeft wel met het eerste team meegedaan in de voorbereidingen van seizoenen, en volgens mij heeft hij wel voor het eerste team gespeeld in de League Cup ofzo.

14 januari 2015 om 14:01

Ze bedoelen in de competitie, hij heeft wel in de League Cup gespeeld, misschien ook in de FA cup, dat weet ik niet zeker.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren