Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal denkt aan Oostenrijker: ‘Dit is niet slecht voor mijn reputatie’

Laatste update:

Boulevardkrant The Sun pakte onlangs uit met het bericht dat Ralph Hasenhüttl een van de kandidaten is om Arsène Wenger te vervangen. De trainer van RB Leipzig bevestigde vrijdag op de persconferentie min of meer dat hij bij de Londenaren in beeld is.

/

Hasenhüttl vertelde dat er ‘heel veel waarheid’ in het bewuste artikel stond: “Het was een goed onderzocht verhaal, want er stond heel veel waarheid in. Ik heb wel eens slechtere verhalen gelezen dan dat ik mogelijk de langs zittende manager in Engeland kan opvolgen”, zo werd de 49-jarige Oostenrijker geciteerd door Kicker.

“Het is in ieder geval niet slecht voor mijn reputatie, of wel? We moeten er alleen niet te veel aandacht aan schenken, want ik heb mijn geluk bij RB Leipzig al gevonden”, besluit Hasenhüttl, die nog een contract heeft tot medio 2019. Hij stond eerder voor de groep bij FC Ingolstadt, VfR Aalen en Unterhaching.

Zou Ralph Hasenhüttl een geschikte trainer voor Arsenal zijn, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Knap gescout wel van rb leipzig, zijn geen grote clubs waar hij eerder werkte. Dat hij het zo extreem goed doet, is dus bijzonder goed speurwerk van ze.
Mensen gunnen het rb leipzig niet omdat het een plastic club is, maar hun budget is zo veel lager dan bayerm, dortmund, schalke etc. Ik zou het een waanzinnige prestatie vinden als ze kampioen worden. Te vergelijken met leicester. Daar vond iedereen het prachtig, terwijl ook daar gewoon een rijke eigenaar achter zit. Alleen bij leipzig is t dan weer een neppe koopclub, beetje meten met 2 maten. Lijkt me overigens goed voor arsenal als er een frisse wind door waait volgend jaar.

2 december 2016 om 18:54

De budget van Leipzig is waarschijnlijk juist groter omdat er een bedrijf achter zit. Maar ze strooien wel niet met geld en er zit een duidelijk idee achter hun aankopen, dat is wel mooi om te zien.

2 december 2016 om 19:01

Ik begrijp je volledig. Men vindt het "normaal" of op zijn minst "minder erg" als Real, Bayern, Barca en de hele Engelse competitie spelers blijven kopen voor miljoenen, maar zodra er een club opgekocht is door een eigenaar, en die heeft ambities, is het bijna een natuurramp.

Alle engelse clubs spenderen gigantisch veel, maar niemand die je hoort schreeuwen om brand en moord. Maar een RB Leipzig, dat met geld van de 3e naar de 1ste divisie is geklommen, is wel een probleem.

2 december 2016 om 21:41

Ik ben het met jullie allemaal eens. Men doet alsof de rijke eigenaar het probleem is. Rijke eigenaren zie je echter in iedere Europese competitie. In Duitsland zijn er ook al verschillende bestaande clubs die niet plastic zijn (volgens de publieke opinie) maar waar wel gewoon een moddervet bedrijf achter zit (wolfsburg, Bayer Leverkussen). Niemand die moeilijk doet.

In Engeland zie je dat rijke eigenaren een clubje komen kapot maken met centen. Ziel weg. Oude supporters weg. One moment of fame en de lol is er weer af. Als supporter zou ik hier heel veel problemen mee hebben. Als liefhebber in Nederland ook. Wat ik prachtig vind aan RB Leipzig is dat hier niet een bestaande club is kapot gemaakt (ja ok, er is een licentie gekocht van een marginale provincieclub waar anderhalve hond en een paardekop op af kwam maar dat mag niet echt een naam hebben). Er was een regio zonder voetbalclub met potentie (dresden misschien, maar die doen al jaren niet meer mee) en daar is RB Leipzig vanuit het niets neergezet. Er wordt niets kapot gemaakt, alleen maar gecreeerd. Als je daar een probleem mee hebt dan heb je eigenlijk niet begrepen waar voetbal voor is uitgevonden.

Met alle respect maar dit is geen trainer van naam.
Doet het nu ff leuk met Leipzig maar als ze straks 7 eindigen bijvoorbeeld dan is hij niet meer zo goed.
Clubs laten zich zo makkelijk uit over een spelers of coach die het een half jaartje leuk doet.
Op het moment is Arsã¨n㨠Wenger de juiste kan voor Arsenal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren