Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal deelt veelbelovende verdediger opnieuw contract uit

Laatste update:

Isaac Hayden heeft zich voor de tweede maal in twee jaar tijd langer aan Arsenal verbonden. De club uit Londen maakt donderdag melding van een nieuwe contractuele samenwerking met de achttienjarige verdediger, die in 2012 zijn eerste professionele contract ondertekende.

Hayden is een van de grootste talenten van Arsenal. De aanvoerder van Arsenal Onder-21 maakte in september zijn debuut in de hoofdmacht, in het Capital One Cup-duel met West Bromwich Albion. Daarna zat hij nog vijfmaal bij de selectie van manager Arsène Wenger, zonder te spelen.

Hayden doorliep alle vertegenwoordigende elftallen van Engeland: Onder-16, Onder-17, Onder-18 en momenteel Onder-19. De verdediger kwam in 2008 over van Southend United.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom kunnen ze bij VZ nooit een keer de naam van de speler in de titel zetten? Begint mij echt steeds meer te irriteren en is een goedkope manier om meer lezers per artikel te krijgen.

13 februari 2014 om 18:52

Het werkt wel .

On:
Nog nooit van deze speler gehoord.

13 februari 2014 om 22:12

heb hem wel eens gezien bij osm

13 februari 2014 om 18:53

Dat is gewoon logisch. Voetbalzone krijgt betaalt voor iedere view op een artikel en doet er dan ook alles aan om zoveel mogelijk views te krijgen. Wanneer de naam er had gestaan had jij niet op dit artikel geklikt, scheelt toch weer centen. Is gewoon een slimme manier van viewers trekken.

13 februari 2014 om 19:03

Mwoah, nieuwsgierigheid zit nou eenmaal in de mens

13 februari 2014 om 19:21

Nou, hamer op de kop

13 februari 2014 om 19:24

ze krijgen niet betaalt per view op artikel, ze worden betaalt per view op een advertentie als je adblock ingeschakeld hebt krijgen ze niet uit betaalt, maakt niet uit hoe vaak je een artikel bezoekt

13 februari 2014 om 19:51

Korte termijn valt wel mee. Ondanks dat mensen het vaak 'irritant' vinden, blijven ze erop klikken. Denk dat dat ook voor de lange termijn is. Daarnaast denk ik niet dat dit 'irritante feit' ertoe leidt dat veel mensen stoppen met het bezoeken van voetbalzone.nl Dan moeten er meer redenen zijn waarom je de site niet meer fijn/leuk vindt.

13 februari 2014 om 19:59

Eenvoudig. Het is journalistiek gezien bekend dat het dom is de naam van Hayden te noemen in de titel. Exact 0 mensen vinden het dan interessant genoeg om aan te klikken.

Nog nooit van deze speler gehoord, maar dat zal wel aan mij liggen. Kan iemand meer over deze speler vertellen. Aanvoerder van onder-21 is niet verkeerd, al wil dat niet altijd iets zeggen.

Ben benieuwd wanneer hij door kan stromen naar het eerste.....
Offtopic: gerucht over Ramsey: Out for the season.......................................
Iemand iets over gehoord?

13 februari 2014 om 19:27

Morgen tijdens de persconferentie komt daar meer info voor vrij.

On: goed nieuws, hoop dat hij zich stormachtig blijft ontwikkelen.

13 februari 2014 om 19:52

Dat zou een klap zijn voor Arsenal. Wat was die belangrijk voor Arsenal tot nu toe. Echt jammer dat Ramsey en Wilshere vaker met blessures te kampen hebben. Zijn anders echt twee geweldige spelers.

Hayden komt naar mijn idee echt tekort, zeker als centrale verdediger. Wordt niet voor niets geregeld als verdedigende middenvelder gepositioneerd. Wellicht dat hij mij kan verrassen want hij is nog erg jong, maar ik zie hem het helaas niet redden.

Naar mijn mening kan hij over 2 jaar wel in het eerste spelen , ik heb een paar wedstrijden van hem gezien en ben wel onder de indruk van hem

Hayden speelt vaker als CVM en LB dan als LCV om eerlijk te zijn...

Verder heb ik niks gehoord over Ramsey voor de rest van het seizoen eruit, dat zou echt een fikse aderlating zijn zeg!

Verder is deze Hayden niet één van de grootste talenten bij Arsenal... Dat zijn Crowley, Zelalem, Akpom, Gnabry en Bellerin.. Dan heb je nog wat eronder zoals Eisfeld en deze Hayden. Weet alleen niet hoe het Jon Toral afgaat!

Verder hadden Chuks Aneke en Benik Afobe beiden ook een grote toekomst in het verschiet, maar is het bij beiden ook nog niet eruit gekomen helaas!

13 februari 2014 om 21:23

Zoals bijna alle talenten die bij Arsenal in de jeugd een grote toekomst werd toegeschreven.
Niet om te provoceren, maar gewoon een objectieve constatering.

Wie zijn er in al die jaren uit de jeugd doorgebroken in het eerste? Wilshere, gibbs, cesc, szcesney...

Nog meer?

14 februari 2014 om 06:16

Als je Cesc en Szczesny noemt kun je ook Song noemen.

14 februari 2014 om 15:52

Helemaal, maar dan ook helemaal niemand, zegt dat alle talenten of bijna alle talenten in de jeugd van Arsenal een grote toekomst hebben, in tegenstelling zelfs.

Afobe & Aneke werden een aantal jaren geleden een hele grote toekomst toegedicht. Maar o.a. door blessure's is het er niet van gekomen en zijn ze nu beiden uitgeleend...

Spelers als Zelalem (heeft iedereen kunnen zien) en Crowley zijn absoluut spelers die het eerste van Arsenal gaan halen! Die hebben zoveel talent! Verder heeft Bellerin oko veel kans als RB met talent ten opzichte van de oudere Sagna en de matige Jenkinson...

Uit de jeugd komen inderdaad o.a. Wilshere, Gibbs, Fabregas, Szceszny,

Verder als je die noemt, kan je spelers als Gnabry, Bendtner en Miyachi ook gaan noemen als eigen jeugd hoor... Deze zijn (nog niet) allen doorgebroken, maar Bendtner is toch een vaste wisselspeler en Gnabry komt er duidelijk aan... Miyachi is dan buiten beschouwing gelaten...

14 februari 2014 om 16:54

Je leest en hoort alleen zo vaak over Wenger en zijn oog voor jonge talenten en Arsenal wordt altijd genoemd en geroemd om hun jeugdopleiding.

Maar als je vervolgens de namen ziet die de afgelopen 17 jaar zijn doorgebroken bij Arsenal en deze minimale lijst op moet vullen met vaste wisselspeler Bendtner en nog niet doorgebroken Ryo en Gnabry dan begrijp ik simpelweg niet waar al die lof vandaan komt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren