Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Arsenal biedt 38 miljoen euro op ‘ongelooflijke speler’ van Klopp’

Laatste update:

Arsenal gaat spoedig, als de zomerse transfermarkt zijn deuren opent, een fiks miljoenenbod op Daniel Sturridge uitbrengen, zo schrijven diverse Britse kranten zondag. Het zou, naar verluidt, gaan om een formeel bod van ongeveer 38 miljoen euro. Het is algemeen bekend dat Arsène Wenger een groot liefhebber is van de 26-jarige aanvaller van Liverpool en bovendien maakte Arsenal dit seizoen minder goals dan Tottenham Hotspur, Leicester City en Manchester City.

/

Sturridge heeft een lange periode van blessureleed achter de rug en was in zijn laatste vijf duels goed voor liefst vier doelpunten. Na het bereiken van de finale van de Europa League omschreef Jürgen Klopp de aanvaller als ‘een ongelooflijke en uitstekende voetballer’. De oefenmeester was echter niet altijd even enthousiast over de Engels international, die niet altijd verzekerd is geweest van speeltijd onder Klopp.

“Ik ben iemand die elke minuut van elke wedstrijd wil spelen”, zo verzekerde Sturridge onlangs. “Als ik niet in de basis sta, is dat moeilijk te accepteren.” Sturridge, die eerder al met een transfer in verband werd gebracht, heeft nog een contract tot medio 2019. De verwachting is dat Arsenal niet veel concurrentie zal hebben: een terugkeer naar Chelsea of Manchester City is uit den boze, net als een overstap naar aartsrivaal Manchester United.

Denk jij dat Daniel Sturridge komend seizoen nog voor Liverpool speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties
8 mei 2016 om 10:19

Dar wordt je ook geen kampioen mee.
Dua Wenger gaat komend jaar weer voor de 2de tot 4de plaats.

8 mei 2016 om 10:26

Damn nog een aanvaller. Misschien moet Wenger eens gaan focussen op de verdediging

38 miljoen in deze tijd is niet bepaald marktconform. Sturridge mag dan vrij blessuregevoelig zijn, hij scoort er wel gewoon altijd op los en behoort tot de 5 beste spitsen van de PL. Plus, hij is Engels, dat drijft de prijs ook weer omhoog, dat in combinatie met het feit dat Liverpool niet zomaar aan een concurrent zal willen verkopen en je beseft toch al gauw dat ongeveer het dubbele van 38 miljoen zal moeten betaald worden wil Arsenal kans maken, en dan word het toch wat te veel van het goede.

8 mei 2016 om 09:47

Het dubbele?! Ik ben een fan van Sturridge maar voor 50 miljoen moet je naar andere spelers gaan kijken (Aubameyang).

8 mei 2016 om 09:54

Auba kost ook 60 hoor, als het al geen 80 is dat Dortmund verlangd? Ik vind Sturridge ook geen 78 miljoen waard, maar het is een topspits, hij is jong, hij is Engels, en hij speelt bij een concurrent, dus dat drijft de prijs wel fors op. Enkel zijn blessuregevoeligheid is een minpunt.

8 mei 2016 om 10:28

Auba gaat sowieso wat kosten maar lijkt het me ook echt waard wanneer je 6-80 miljoen betaalt itt Sturridge voor een gelijkaardig bedrag.

8 mei 2016 om 10:45

Voor hetzelfde geld ligt Sturridge het ganse jaar in de lappenmand, voor mij is 40-45 miljoen toch wel het absolute maximum hoor. Als we over bedragen van 60-70 spreken dan zie ik ons liever voor Cavani, Aubameyang of Higuain gaan, spitsen die met zekerheid een goal of 20 scoren.

Sturridge is een schitterende speler, die zou ik het liefst van allemaal bij Arsenal zien, zeker met Özil achter hem zou dat vonken geven maar met zijn blessuregevoeligheid weet je het nooit. Hij kan fit blijven en er 25 maken of het ganse jaar geblesseerd zijn en dan is elke eurocent die je betaalt een cent te veel.

8 mei 2016 om 11:11

Waarom zouden cavani, aubameyang en higuain naar Arsenal willen gaan? Begrijp me niet verkeerd hoor, niet als kutopmerking bedoeld, maar aubameyang kan naar de europese top, waar arsenal gewoon niet echt bij hoort, cavani kan eerste spits van PSG worden en Higuain wordt op handen gedragen bij Napoli.

8 mei 2016 om 11:28

Ik zeg niet dat ze met zekerheid willen komen, maar Arsenal moet het proberen. Wie had gedacht dat Özil en Sanchez zouden komen? Nu zij er zitten, is Arsenal aantrekkelijker voor andere topspelers.

Voetbalzone dinsdag 22 maart: “Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik niet in de Premier League wil spelen. Het is logisch dat ik daar soms over nadenk, want het is de mooiste en belangrijkste competitie van de wereld. Iedere speler die ervan droomt om op het hoogste niveau te voetballen en die gelinkt wordt aan dergelijke clubs, ja, dat doet wel wat met je”, aldus Cavani in een interview met Fox Sports.

Aubameyang kan misschien een betere club krijgen (real Madrid?) maar dat zijn ook maar geruchten. Indien Real niet voor hem gaat, maakt Arsenal kans. Indien Real voor hem gaat, moet Arsenal zijn pijlen op Benzema richten.

Sowieso heeft hij bij Dortmund nog minder uitzicht op een titel dan bij Arsenal. Met Aubameyang erbij zou Arsenal wel minstens heel dicht komen, terwijl Dortmund Bayern niet direct zal bedreigen. Ja, dit jaar is het gat niet zo groot, maar Bayern wordt toch wel weer comfortabel kampioen.

En als Higuain een beetje ambitieus, is, verkiest hij toch wel echt Arsenal boven Napoli, lijkt me. "op handen gedragen, tja". Dat argument kan je dan gebruiken bij een spits van Willem II ook. Arsenal is gewoon een stap vooruit tov Napoli.

Wel een risico , 38 miljoen voor een speler die zo ontzettend blessure gevoelig is. Als hij nou nooit geblesseerd is dan is 38 mil een koopje in engeland maarja we zullen t wel zien.

Heb je niks aan want hij is elk seizoen wel 20 wedstrijden geblesseerd..

Mijn lijstje:
Aubemayang
Higuain
Lacazette
Bacca
Ibrahimovic

Dit zijn spitsen die er meteen staan en garant staan voor 20+ doelpunten per seizoen

Je past natuurlijk pas echt bij Arsenal als je blessuregevoelig bent... Robben op de vleugel, en er moest ook nog versterking in de defensie toch, Kompany maar halen?

8 mei 2016 om 09:09

Ik dacht aan Badatuder als CV.

8 mei 2016 om 09:45

Vermaelen?

Qua blessuregevoeligheid is het inderdaad een prima versterking die past binnen de filosofie van Arsenal

Ik zou als Arsenal zijnde toch niet voor Sturridge gaan. Ten eerste speelt zijn blessuregevoeligheid een grote rol, zeker met het hoge aantal wedstrijden per seizoen in Engeland.
Ten tweede vind ik dat Sturridge vaak overzicht en kalmte mist, voor de goal is hij wel kalm en scoort wel, maar in het samenspel vind ik hem minder.

Ik hoop echt dat dit niet gaat gebeuren en Sturridge sowieso nog een jaar bij Liverpool blijft. Hij is eindelijk weer fit en laat zien nog steeds een klasse spits te zijn. Liverpool heeft het geld niet nodig en bovendien is het lastig om een capabele vervanger te vinden voor een fatsoenlijk bedrag. Voor hetzelfde geld verkoop je hem nou en blijkt hij volgend seizoen 90% van de wedstrijden fit en knalt hij er gewoon minstens 20 in. Sturridge nu verkopen zou een waardeloze beslissing zijn van zowel de directie als Klopp.

De beste spits van de PL en dat vind ik nog steeds. Als hij fit kan blijven is hij veel meer dan welkom. En of Wenger zo een grote fan is dat weet ik niet, want hij had hem zo op kunnen halen voor 15 miljoen bij Chelsea.

Sturridge, mits fit een van de beste spitsen ter wereld. Hij beschikt over zoveel kwaliteit, is fysiek sterk, technisch goed in kleine ruimtes en is daarnaast bijzonder snel. Zeker een van mijn favorieten.

Gezien de huidige transfersommen, zou Arsenal met een beter bod moeten komen om hem aan te kunnen trekken

Een blessuregevoelige, Engelse en net-niet topspeler, natuurlijk is Wenger geïnteresseerd! Koop nou eens gewoon een keer een goede spits zonder mankementen, dan ben je van het gezeur af.

Vind 38 miljoen vrij veel voor een speler die bijna altijd geblesseerd is, had eigenlijk gehoopt dat het over Coutinho zou gaan. Als je achter een spits een blok vormt met Coutinho Ozil en Sanchez heb je echt een geweldige aanval. Met Coutinho, Kanté en een Lacazette/tevez oid wordt Arsenal volgend jaar gewoon kampioen kan bijna niet anders

8 mei 2016 om 13:07

Net of LFC Coutinho of welke dragende speler dan ook ooit zou verkopen aan Arsenal.
Gaat niet gebeuren.

Diverse Britse tabloids hebben dit overgenomen van de The Mirror, en dat is ook niet bepaald een kwaliteitskrant. Zou de Bbc, Telegraph, Guardian en/of Sky met dit bericht gekomen zijn zou er eventueel een kern van waarheid in kunnen zitten. Bedrag is buitensporig laag gezien de extra inkomsten die BPL clubs zullen genereren en het feit dat Arsenal een rivaal is van Liverpool. Daarbij heeft Sturridge nog geen paar dagen geleden aangegeven helemaal niet weg te willen en dat hij verwacht dat er onder Klopp speciale dingen staan te gebeuren.
Ook staat Sturridge nog 3 seizoenen onder contract.
Misschien moet Arsenal zich richten op spelers die haalbaar zijn, eventueel kunnen ze nog een poging wagen voor Suarez met een € 70M € 1 bod.
Arsenal weet niet eens of het door wil gaan met Wenger. De Gunners kunnen ze zich beter richten op het binnenhouden van de gefrustreerde Sanchez.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren