Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ars debuteert met goal en laat fans schrikken : ‘Niks aan de hand’

Laatste update:

Sjoerd Ars werd vorig seizoen kampioen van de Jupiler League met NEC en ging vervolgens de Eredivisie in, voor de eerste keer in zijn loopbaan. Na twee wedstrijden liet men hem weer weggaan uit Nijmegen en pikte NAC Breda de spits op. Vrijdagavond debuteerde Ars in zijn geliefde competitie met een doelpunt en overwinning op Jong Ajax. Dat smaakte de spits goed.

/

Ars maakte de wedstrijd helemaal vol, maar had dat eigenlijk niet moeten doen. De vermoeidheid sloeg namelijk toe en in blessuretijd bleef hij wat langer op het veld liggen, wat de fans even deed schrikken. “Niks aan de hand. Het was gewoon kramp. Maar wel eentje die er in bleef schieten. Ik had me ook eerder moeten laten wisselen”, bekende Ars na afloop aan BN De Stem.

Ars maakte op slag van rust het derde en laatste doelpunt voor NAC tegen de Ajax-beloften. Mats Seuntjens en Kevin Brands hadden met ieder een doelpunt voor de 1-0 en 2-0 gezorgd. Het was pas de eerste zege van de Bredase club sinds de degradatie: over een paar dagen komt FC Dordrecht alweer op bezoek.

Denk je dat Sjoerd Ars er dit seizoen twintig maakt voor NAC?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goeie spits voor de jupiler league niet goed genoeg voor de eredivisie, maar voor de jupiler league een leuke spits!

21 augustus 2015 om 23:15

Een leuke goed spits dus.

21 augustus 2015 om 23:27

Wow een foutje, Dat jij s´avonds nog scherp bent !

21 augustus 2015 om 23:35

Als hij echt scherp was schreef hij wel goede ipv goed

21 augustus 2015 om 23:41

Haha, Ja dat is waar

21 augustus 2015 om 23:24

Te groot voor een servet....

22 augustus 2015 om 09:09

Andersom he, te groot voor het servet te klein voor het tafellaken

Ben blij met Ars. Een assist en een goal is geen slecht begin. Op naar maandag met onze Sjoerd!!

Ik vind het altijd raar dat iedereen zegt dat deze man niet goed genoeg is voor de eredivisie. Tuurlijk Ars is geen topper maar ik denk voor de staart van de Eredivisie een zeer bruikbare speler, ook heeft niemand hem nog een seizoen echt zien spelen in de Eredivisie.

21 augustus 2015 om 23:28

Nou ik heb hem 1 jaar in de Juup gezien en 2 wedstrijden in de Eredivisie en het is echt overduidelijk dat het voor Jupiler League-begrippen een topspits is maar voor de Eredivisie ongeschikt. Komt ook door het type dat hij is, hij past eigenlijk alleen bij een ploeg die (veel) beter is dan de tegenstander en niet bij een ploeg die vaker de mindere i. Speelt ie veel te ver van de goal af en dan komen z'n beperkingen erg naar voren.

22 augustus 2015 om 09:46

Beetje net als Jack Tuyp

21 augustus 2015 om 23:34

Heeft echt geen knikker geraakt in twee wedstrijden. Vooral tegen Excelsior mag je wel wat verwachten maar nee. Te traag, mist lengte en kracht, totaal geen actie, handelingssnelheid te laag en ga zo maar door. In de 16 een echte topper, daarbuiten gewoon bijna waardeloos.

Leuke spits voor de jupiler league.
Ars mist voor de eredivisie Handelingssnelheid Sprintsnelheid en komt ook op het technisch Vlak tekort

Met Ars en Brands alleen al zijn er uiteindelijk 50 doelpunten ingekocht. Met dit team zou NAC op papier makkelijk kampioen moeten kunnen worden. Een team met Stam Pedro Dingsdag Matic Naah Brands de Kamps Hooi Ars Verbeek en mogelijk nog Gorter erbij zou het in de Jupiler League altijd goed moeten doen. Zeker als er een redelijke keeper aangetrokken zou worden.

Met Sjoerd Ars bij NAC ben ik wel happy, maar laten wij aub niet gaan doorslaan! 3 - 0 is een prima uitslag en de eerste helft werd er door NAC ook goed gespeeld, maar de 2e helft was niet om aan te zien.
Laten wij ook niet doen alsof deze tegenstander een team van formaat was.

Diverse malen heb ik vorig seizoen aangegeven dat ik zeer teleurgesteld ben over het Ajax van dat seizoen. Bij herhaling werd mij toen door diverse Ajax-supporters aangegeven dat men het wel met mij eens was, maar dat men bij Ajax gefocust was op de aanstormende, zeer talentvolle jeugd. Nou die jeugd heb ik inmiddels ook gezien en daar werd ik nou niet bepaald vrolijk van! Tel daar bij op dat Ajax ook in dit seizoen nog niet heeft geëxcelleerd en dan zal men begrijpen dat ik de grote ommekeer bij de hoofdmacht van Ajax nog niet zie plaatsvinden. Ik hoop van ganser harte dat ik het verkeerd zie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren