Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arne Slot uit kritiek op Feyenoord-fans vanwege één moment in duel met AS Roma

Laatste update:

Arne Slot is niet tevreden met het gelijkspel van Feyenoord. Donderdagavond zat er voor de Rotterdammers in het play-offduel met AS Roma in de knock-outfase van de Europa League niet meer in dan een 1-1 eindstand. De oefenmeester vindt dat zijn ploeg ‘geen geweldige uitgangspositie’ heeft in aanloop naar de return in Rome van komende week.

In de slotfase van de eerste helft bezorgde Igor Paixão Feyenoord op aangeven van Quilindschy Hartman de 1-0 voorsprong, maar die werd halverwege de tweede helft weggepoetst door Romelu Lukaku: 1-1.

“Dit is geen geweldige uitgangspositie. Je moet daar nu winnen”, vertelt Slot na afloop voor de camera van ESPN. “Je zou kunnen denken: volgende week hebben we 3 à 4 spelers weer terug, dus dan zijn we veel beter, maar dan zou je de jongens die vandaag hebben gespeeld, écht veel tekort doen. Dat wordt gewoon een ontzettend moeilijke wedstrijd.”

“Juist omdat ik ervaring heb met die wedstrijd en weet wat ons komende week in Rome weer te wachten staat. De sfeer hier was ook geweldig vanavond. Vervelend genoeg was de scheidsrechter er niet door geïmponeerd. Ik kan alleen maar hopen dat het volgende week aan de arbitragekant ook zo is.”

“Mijn spelers zijn van de entourage niet van onder de indruk, weet ik uit ervaring, maar andere mensen, die ook binnen de lijnen staan, zijn daar wel van onder de indruk”, aldus Slot.

Verder roept de oefenmeester het publiek in De Kuip op de persconferentie nog tot de orde. Mats Wieffer besloot de bal tijdens de wedstrijd op een moment niet lang te spelen, waardoor er kritiek hoorbaar was vanaf de tribune.

Onterecht, vindt Slot. “Dat moment wil ik graag nog even aanhalen, dat Mats Wieffer besluit een bal niet in te brengen. Dan gaat het hele stadion uit zijn plaat, maar ik hoop dat al die mensen die dat deden nog even kijken naar een minuut later.”

“Toen we een minuut lang balbezit hielden en via links tot een kans kwamen. Ik snap dat sommige mensen dat anders willen zien, maar het is onze manier van spelen", vertelt Slot tijdens het persmoment.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Soms moet je ook het geluk zoeken doormiddel van een lange bal.

15 februari 2024 om 23:23

Alleen kan je, zoals Slot ook aangeeft, beter voetballen zoals je hebt gepland en daar kwam uiteindelijk ook een kans uit. Heeft al helemaal geen zin om dan maar te gaan fluiten.

16 februari 2024 om 07:47

Eens, maar als er nog 2 minuten op de klok staan, moet je die ballen gewoon erin pompen.

16 februari 2024 om 17:48

Hij begint nu alvast te janken over de scheids, kan hij na de return daar lekker op doorgaan

Onzin Arne... We floten omdat het steeds terug ging en er vele andere opties waren de bal vooruit te spelen... En dit ging menig maal zo door

Hij kon die bal gewoon mee geven aan de in gevallen back, maar ging toch maar terug.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren