Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arne Slot komt met positief én negatief nieuws na loting Europa League

Laatste update:

Dávid Hancko kan zaterdagavond zijn debuut maken voor Feyenoord. Op de persconferentie voor het duel met FC Emmen gaf trainer Arne Slot aan dat de Slowaakse centrumverdediger geen problemen heeft gehad met het verkrijgen van zijn visum. Er was echter ook minder nieuws voor Feyenoord, daar Igor Paixão nog wél wacht op zijn visum.

Naast de Braziliaan moet Feyenoord het ook nog doen zonder Marcos López. De Peruviaan heeft last van een lichte blessure en laat het duel met de Drenten daarom noodgedwongen aan zich voorbijgaan. Ook Mats Wieffer is vanwege een blessure niet inzetbaar voor Slot. Of Danilo zaterdag mee kan doen is volgens de oefenmeester momenteel ook nog onzeker. "Danilo kreeg vandaag op de training een tik, maar ik verwacht eigenlijk wel dat hij kan spelen."

Slot geeft verder aan goed op de fitheid van zijn spelers te letten. "Fitheid is een belangrijke component in de opstelling morgen. Daar heb ik vorige week misschien keuzes gemaakt waarvan ik achteraf dacht dat ik daar beter mee had kunnen wachten. Vorige week stonden er iets te veel spelers op het veld die niet in staat waren de negentig minuten vol te maken. Op de trainingen gaven ze wel het gevoel dat ze er fysiek klaar voor waren. Daar kijk ik morgen wel met andere ogen naar."

Slot ging op de persconferentie ook in op de loting van de Europa League. De Rotterdammers werden vrijdag in Istanbul gekoppeld aan Lazio, FC Midtjylland en Sturm Graz. Met name de Romeinen springen bij de trainer in het oog. "Die ploeg is algemeen bekend. Zeker omdat ze uit de Italiaanse competitie komen, maar het is sowieso een heel sterke ploeg. FC Midtjylland en Sturm Graz zijn uitgeschakeld in de voorrondes van de Champions League, dus het lijkt me ook niet gepast om die ploegen te onderschatten." Naast de namen van de tegenstanders kon ook de beperkte reistijd de trainer van Feyenoord bekoren. Het precieze speelschema volgt naar verwachting vrijdag nog.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Slowakije hoort bij de EU, dus heeft hij geen werkvisum nodig.

26 augustus 2022 om 16:40

iets met EU ... daarom was het zo snel ... lol

26 augustus 2022 om 16:46

Slot zei letterlijk dat Hancko niet de problematiek heeft van een visum. Dus Voetbalzone maakt er zijn eigen tekst van.

26 augustus 2022 om 17:49

Er ging bij mij ook al een ligtje branden

26 augustus 2022 om 18:22

Een Matthijs de.

26 augustus 2022 om 18:29

En in het donker?

Ben benieuwd hoe Feyenoord gaat presteren, ben nog niet onder de indruk.
Tegen Vitesse was het goed, maar dat blijkt op dit moment gewoon het zwakste team van de Eredivisie. Tegen SC Heereveen was het okay maar was er geen killer. Tegen RKC vond ik het persoonlijk zaad en kom je goed weg dat je een (terechte) pingel krijgt.

26 augustus 2022 om 16:44

Heb er wel vertrouwen in tegen Emmen, is tenminste een ploeg die wel veel voetballen

26 augustus 2022 om 16:51

Logisch dat je niet overtuigd bent. Er ontbreken nog 4 basisspelers en er zijn een stuk of 8 nieuwe basisspelers gekomen. Logisch dat je dan na 3 wedstrijden nog geen indruk maakt. Maar schijnbaar vindt niet iedereen dat logisch…

26 augustus 2022 om 16:58

@Arsenal, welke basisspelers ontbreken nog? Wellicht Hancko maar die andere nieuwe spelers moeten eerst nog maar laten zien dat ze beter zijn dan degene die nu spelen.. Wie zegt dat Gimenez beter is dan Danilo? Of dat Paixao er gelijk staat en beter is dan wat ze nu hebben? Szymanski deed het tegen Vitesse goed maar was erna ook weer niet best, het is dus allemaal afwachten of de aankopen überhaupt iets gaan toevoegen

26 augustus 2022 om 17:08

Gimenez, vervanger van Aursnes, Hancko, Paixao en Lopez nog. Op eigenlijk al die posities heb je versterking nodig. Ik ga er snel vanuit dat alle 5 basis gaan staan. De basis die er nu staat zijn die posities juist de zwakke plekken. Daarom ga ik er vanuit dat ze snel basis komen te staan.

26 augustus 2022 om 17:31

Van de basis van vorig jaar zijn nu 6 veldspelers weg (7 als je Toornstra erbij rekent al zat ie dit seizoen op de bank). Vrij logisch toch dat het dan nog stroef is?

26 augustus 2022 om 17:32

Wie van het middenveld nu gaat er dan banken? En Hancko heb ik zelf zien spelen en dat is imo zeker een meerwaarde, vooral als je Rasmussen nu op die plek hebt staan maar die andere nieuwe jongens ken ik niet dus ik ben dan ook nog niet helemaal overtuigd of dat allemaal basisspelers gaan worden, we gaan het zien, ben wel benieuwd naar die nieuwe spelers, altijd leuk als er onbekende namen deze kant op komen

26 augustus 2022 om 17:34

@Kokkie, dat is het altijd, afwachten. Wel een beetje een rare benadering van je. De spelers die Arsenal890 noemt zijn gehaald voor de basis. Als Ajax het seizoen gestart was met een blessure van Bergwijn, had je dan ook gezegd dat het maar afwachten was of hij een basisspeler was?

26 augustus 2022 om 17:35

Denk Timber, maar er zal voldoende gerouleerd worden. Klopt het blijft lastig wat hun niveau is. Maar qua linksback heb je geen opties dus indien Lopes gewend is zal hij daar snel komen te staan. Linksbuiten en spits vallen tegen. Danilo en idrissi, vandaar dat ik er niet van op kijk als beide snel banken. Maar dat is idd meer een gok. Precies zoals FR010FRDAM zeg, ze zijn voor de basis gehaald en daar zijn ook miljoenen voor betaald.

26 augustus 2022 om 17:43

@Fr010, Bergwijn weten we allemaal van wat hij kan, basisspeler NL nu, heeft zich al bewezen in de top van de Eredivisie.. Het is ook niet negatief bedoeld, ik ken die spelers niet dus ik kan niet beoordelen of Gimenez beter is dan Danilo of dat Paixao beter is dan Idrissi of Dilrosun, zo bedoel ik het

26 augustus 2022 om 17:48

@Arsenal, kan die jongen die afgelopen zondag meedeed als linksback niet blijven staan of is dat nog geen basis materiaal, vond hem wel leuk spelen en een jeugdspeler boven een aankoop is altijd een plus

26 augustus 2022 om 16:53

Slot moet 7 posities met andere spelers invullen. Dat heeft tijd nodig. Met 7 uit 3 ligt hij op schema.

26 augustus 2022 om 16:58

Niet heel gek als je beseft dat meer dan de helft van de basisopstelling nieuw is. Ik ben er trouwens van overtuigd dat wanneer Feyenoord niet al te veel punten laat liggen de eerste seizoenshelft vanwege het nieuwe team, ze boven Psv eindigen dit jaar. In de aankopen van Feyenoord zit veel meer muziek dan die van Psv.

26 augustus 2022 om 17:13

Eens dat er meer muziek zit in de aankopen van Feyenoord maar Feyenoord is ook haar beste spelers verloren. Naar mijn mening heeft PSV zich ook helemaal niet slecht versterkt, Til is een veelscorende middenvelder, Simons lijkt een groot talent, Benitez is denk ik een goede doelman en de Jong lijkt mij gewoon een topper voor eredivisie begrippen, alleen Hoever stelt echt teleur.

Naar mijn mening heeft PSV momenteel meer individuele klasse op het veld staan dan Feyenoord. Iedereen is nu heel streng voor PSV wat ook terecht is aangezien zij het weer verpest hebben op een belangrijk moment, maar het feit is wel dat zij de enige ploeg zijn die tot dusver wedstrijden hebben gespeeld tegen tegenstanders van formaat.

Over een paar weken zullen we wel meer weten. Hancko en Szymanski lijken mij puur op basis van hun cv versterkingen. Ook Idrissi als hij zijn oude niveau kan halen, maar daar lijkt ver van verwijderd. . Maar de rest van de spelers die ze gehaald hebben vind ik ook maar vraagtekens, waarvan het echt nog even afwachten is hoe het gaat.

26 augustus 2022 om 17:33

Dan verschil je toch met een hoop mensen van inzicht Memphis. Luuk de Jong, een redelijke afmaker en uitzonderlijk goede kopper. Verder natuurlijk bedroevend in meevoetballen, wat op zich niet erg is. Zal inderdaad in deze competitie 20 goals maken, maar die legt Bas Dost er ook wel in bij PSV in de spits. Til wordt gepasseerd voor Veerman die liever niet eens op 10 speelt, wat zegt dat dan? Ben niet zo onder de indruk van PSV. Gakpo in vorm en Veerman op zijn eigen positie zijn imo de enige (potentiële) topspelers, Xavi bulkt ook van de potentie maar is nog wel erg jong.

26 augustus 2022 om 17:36

Til zit op de bank? Idrissi is waardeloos begonnen. Het heeft bij beide teams nog tijd nodig.

26 augustus 2022 om 17:37

@Memphis, opzich prima aankopen van psv, al ben ik blij dat Til weg is. Liever een voetballende 10...echter ben ik van mening dat het pijnpunt bij PSV niet voorin ligt, maar achterin. Vorig seizoen ook al...en daar hebben ze niks voor gehaald.

26 augustus 2022 om 17:54

Enige voordeel dat PSV nu met Til heeft is dat het naast technische spelers zoals Veerman of Simons, als alternatief ook een lopende speler zoals Til op 10 kan zetten. Maar ik vind hem niet goed genoeg voor de basis.

26 augustus 2022 om 20:01

Op voorhand dacht ik ook dat Benitez wel een aanwinst zou zijn, echter heeft hij tegen Rangers al 2 flinke ketsers gemaakt en vond 'm tegen Ajax ook niet overtuigen. De Jong blijft voor de Eredivisie wel een topper, maar je merkt dat het aanvalsspel van Psv wel erg ééndimensioneel door hem wordt; bijna alles wordt voor de pot geslingerd.

Overigens vergeet je Timber te benoemen, wat gewoon een erg talentvolle middenvelder is. Van Idrissi zou ik niet te veel verwachten, heeft sinds zijn transfer naar Sevilla nauwelijks nog een bal goed geraakt.

Als die nieuwe latino's van Feyenoord het goed gaan doen en de directie van Psv blijft dit soort flut aankopen doen voorzie ik wel een wisseling van macht tussen die twee.

Oprechte vraag hoor, maar waarom halen ze die twee nietsnutten uit Engeland? Iedereen wist op voorhand al te vertellen dat ze 0,0 zouden toevoegen. Is het transferbudget in Eindhoven op?

Slot heeft nooit gezegd dat hij geen problemen met een visum heeft. Slot zei dat hij niet de problematiek rond een visum heeft omdat hij geen visum hoeft. Scheelt heel wat reacties...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren