Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arne Slot: ‘Ik snap dat dit bijna de moeilijkste situatie is voor een speler’

Laatste update:

Thomas Ouwejan is dit seizoen zijn basisplaats kwijtgeraakt aan Owen Wijndal en de linksback van AZ sprak onlangs een paar keer zijn onvrede uit over de situatie. PSV informeerde zelfs al naar de beschikbaarheid van de vleugelverdediger, maar zijn werkgever wilde niet meewerken aan een vertrek. Trainer Arne Slot verwacht ook niet dat er nog spelers uit zijn selectie gaan vertrekken voordat de transferwindow vrijdagavond op slot gaag.

“We hebben nog twee normale trainingsweken. Daarna gaat het feest weer beginnen”, doelt hij in gesprek met De Telegraaf op onder meer het Europa League-tweeluik met LASK Linz. AZ wil de selectie met het oog op het drukke programma van de komende maanden intact houden en Slot gaat ervan uit dat er niemand meer zal vertrekken.

“Ik heb geen aanleiding anders te vermoeden, hoe grillig en onvoorspelbaar de voetballerij ook moge zijn”, gaat hij verder. Voor Ouwejan betekent dit dat hij nog tot het einde van het seizoen bij AZ moet blijven: “Ik snap als geen ander dat dit bijna de moeilijkste situatie is waarin een speler kan belanden. Als je twee jaar lang structureel heel goed presteert, is het een hard gelag als je in de voorbereiding geblesseerd raakt én je trainer verkiest om jouw concurrent te laten staan”, zegt Slot daarover.

Doordat een dergelijke situatie in het voetbal niet vaak voorkomt, is er nu extra aandacht voor Ouwejan: “Ik snap ook wel dat je niet altijd zit te wachten op aandacht van de trainer die jou niet opstelt. Ik zoek daarin een evenwicht, door hem niet de hele tijd lastig te vallen, maar hem wel de waardering te geven die hij verdient”, sluit Slot af. AZ neemt het vrijdagavond op tegen RKC Waalwijk en komt bij een overwinning in punten gelijk met koploper Ajax. De Amsterdammers ontvangen zondag PSV in de Johan Cruijff ArenA.

Snap jij dat AZ Thomas Ouwejan niet wil laten vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Natuurlijk zuur voor Ouwejan. Het maakt me niet heel veel uit wat iedereen er van vindt maar PSV is op de lange termijn gewoon een stap omhoog. Vanuit AZ is het natuurlijk begrijpelijk, wat als Wijndal geblesseerd raakt? En ze willen natuurlijk ook geen concurrent sterker maken..

Als de speler gewoon een gezond verstand heeft accepteer je dit gewoon. Veel praten als trainer met spelers. Soms even minuten geven als ze voor staan. #Speljr

Ouwejan zal toch ergens ook wel begrijpen dat hij niet weg mag. Natuurlijk zuur, maar wie weet waar AZ aan het einde van het seizoen staat. Dan ben je er maar mooi onderdeel van geweest.

Eerlijk gezegd denk ik dat Ouwejan OK is, maar dat het meer suggestieve vragen zijn waarop hij reageert zoals elk normaal mens. Wat nu als hij had gezegd niet te willen spelen?journalisten die een scoop willen. In dit licht gezien kun je ook Ten Hag's reactie begrijpen.

Prima beslissing van AZ en natuurlijk is dat zuur voor Ouwejan. De posities moeten dubbel bezet blijven. Ik denk dat de selectie van AZ ook breed genoeg is om dit tot het einde vol te houden. Als je bedenkt dat je het langere tijd zonder Gundmundsson en Hatzidiakos moet doen (potentiële basisspelers), dan kan ik niet anders zeggen dan dat ze de blessures goed kunnen opvangen. Het zal de komende maanden er eerder op aan gaan komen of AZ de druk aan zal kunnen. Qua breedte van de selectie zit het wel goed.

Keihard je best doen Ouwejan...wijndal kan ook een Mindere Periode krijgen..dan moet je er staan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren