Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arne Slot houdt op WK hopende Santiago Giménez wederom op de bank

Laatste update:

Arne Slot heeft geen wijzigingen doorgevoerd in zijn opstelling voor het duel met SC Cambuur van donderdagavond. In de spits krijgt Danilo wederom de voorkeur boven Santiago Giménez, terwijl Quilindschy Hartman het op de linksbackpositie mag laten zien. Dat gaat ten koste van Marcos López. De Rotterdammers komen bij een overwinning in punten gelijk met koploper PSV, terwijl Cambuur de punten hard nodig heeft om uit de degradatiezone te komen.

Feyenoord won de afgelopen twee wedstrijden van Lazio (1-0) en FC Volendam (0-2) en Slot ziet dan ook geen reden tot wijzigen. Dat betekent dat Justin Bijlow het doel verdedigt. De sluitpost ziet het centrale duo Gernot Trauner en Dávid Hancko voor zich. Op linksback staat Hartman geposteerd, terwijl Lutsharel Geertruida de rechtsback van dienst is. Het driemansmiddenveld wordt gevormd door Quinten Timber, Sebastian Szymanski en Orkun Kökçü.

In de voorhoede worden de flanken bestreken door Javairô Dilrosun (rechts) en Igor Paixão (links). Danilo is de spits van dienst, die Giménez dus op de bank houdt. Voor laatstgenoemde is de reserverol een pijnlijke, daar het nog onzeker is of hij wordt opgenomen in de WK-selectie van Mexico. Het duel tussen Feyenoord en Cambuur begint om 20.00 uur en staat onder leiding van Jeroen Manschot. De Rotterdammers, die een doelsaldo van +17 hebben, kunnen de koppositie overnemen van PSV (+23) indien er met ruime cijfers gewonnen wordt.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Timber, Szymanski, Kökcü; Dilrosun, Danilo, Paixão.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Terecht. Danilo presteert.

10 november 2022 om 19:00

Maar scoort niet in de Kuip..... ik verwacht dus weer een scorende Gimenez van de bank

10 november 2022 om 19:28

Danilo die in de Kuip presteert? Wanneer??

In de Kuip en Europees heb je niets aan Danilo, daar moet je Gimenez neerzetten.

10 november 2022 om 19:36

Vandaag scoort Danilo 5x en Giminez 2x. 7-0 is voldoende voor de koppositie. Maar echter als Feyenoord de kans heeft verprutsen ze die vaak. Dus zal wel een 0-0 of 1-1 worden.

Blijft beetje raar hoor. Danilo kreeg heel lang de tijd in de basis en Gimenez maar een paar wedstrijden. En nu weer hetzelfde liedje. Je ziet gewoon duidelijk dat het beter loopt met Gimenez ipv Danilo. Heb je ook meteen je sterkste opstelling gevonden.

10 november 2022 om 19:01

Doet me een beetje denken aan het Linssen/Dessers verhaal. Danilo is nog beter in het druk zetten. Gimi gaat die plek wel overnemen.

10 november 2022 om 19:06

Alleen Dessers kreeg op een gegeven moment definitief de kans. Gimenez niet.

10 november 2022 om 19:07

Seizoen is nog jong he. Ik vind danilo in de combinatie en in het drukzetten een stuk overtuigender. In slot we trust

10 november 2022 om 19:07

Danilo blijft wel scoren en Gimenez doet het als invaller uitstekend, maar scoorde in 4x basis niet. Maar hij is ook nog jong en krijgt echt wel kansen genoeg, dat weet ik zeker.

10 november 2022 om 19:21

Danilo scoort ook echt niet altijd hoor. Gimenez heeft betere cijfers samen met minuten.

10 november 2022 om 19:45

En Danilo springt in de Eredivisie dan weer een stuk nauwkeuriger met zn kansen om

10 november 2022 om 19:19

Heb vooral het gevoel dat ze bij gimenenz heel erg hopen dat hij goed is, terwijl hij echr redelijk beperkt is hoor. Danilo laat veel meer zien.

10 november 2022 om 19:22

Heeft niets met hopen te maken. Als je de wedstrijden ziet dan is het verschil duidelijk.

Feyenoord is in een paar jaar echt getransformeerd naar een solide ploeg. Alleen op de flanken is het nog zoeken, maar ik vind de as echt sterk staan. Jammer dat te Kloese die Arnesen eruit heeft geflikkerd, na al zn goeie werk.

Ik kan de keuze van Slot wel begrijpen. Danilo presteert ook gewoon prima. Persoonlijk ben ik wel meer fan van de stijl van Santiago.

Tsjah in de eredivisie is Gimenez vooralsnog niet denderend toch? Danilo scoort in ieder geval

Duurt lang voordat mensen zeggen, eindelijk blijft hij met dezelfde basis spelen ( jammer )

Komt vsn zelf goed. Ik ben blij dat paixao in de basis staat. Vind hem dreigend maar mag vaker de 1 tegen 1 actie aangaan. Giminez gaat op zijn tijd basis spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren