Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arne Slot hint op onverwachte basisklant tijdens uitduel in Rome

Laatste update:

De kans is aanwezig dat Arne Slot tijdens het uitduel met Lazio een beroep doet op Mimeirhel Benita als rechtsback. De achttienjarige vleugelverdediger viel zaterdagavond tijdens de 3-4 zege van Feyenoord op Go Ahead Eagles verdienstelijk in en lijkt een serieuze optie voor het Europa League-duel in Rome. Benita’s concurrenten Lutsharel Geertruida en Marcus Pedersen zijn namelijk twijfelgevallen.

Geertruida heeft momenteel last van hoge koorts, terwijl Pedersen in Deventer in de rust werd gewisseld vanwege een knieblessure. “Geertruida had vandaag nog koorts. Dan ben je afhankelijk van hoe snel dat herstelt. Het is een positie waar we dachten heel goed bezet te zijn. Benita vulde dat overigens prima in. Het is voor de jeugdopleiding wel heel mooi om te zien dat de links-en rechtsback van Varkenoord komen. Je ziet dat onze jeugdspelers, als ze goed genoeg zijn, ook in deze selectie hun kansen krijgen”, aldus Slot over Benita en invaller Quilindschy Hartman op de persconferentie.

Met name voor Pedersen lijkt het duel met Lazio te vroeg te komen. “Marcus ging er in de rust uit en had last van z’n knie, die had hij een beetje verdraaid. Hij wilde toen even op de fiets gaan zitten, maar kon de trappers niet meer ronddraaien. Of dat een probleem is voor aanstaande donderdag? Dat is nu denk ik nog te vroeg om te zeggen.” De Noor mocht dit seizoen over het algemeen vaak in de basis starten.

Benita was na afloop zeer trots over zijn debuut in de Eredivisie. “Het was een super mooie ervaring natuurlijk, maar ook een hartstikke moeilijke wedstrijd om in te vallen. Ik denk dat we uiteindelijk een mooie overwinning hebben gepakt.” Benita werd pas geleden definitief overgeheveld naar de hoofdmacht van Feyenoord. De rechtsback heeft met rugnummer 24 nu ook een vast nummer bij de selectie. “Ik ben er super trots op dat de club dat vertrouwen in mij heeft uitgesproken.” Feyenoord neemt het donderdagavond om 21.00 uur op tegen Lazio in Stadio Olimpico.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pff en ik maar nieuws verwachten over paixao..
Dit was 24 uur geleden gezegt in een intervieuw🤦🏼‍♂️

Die jongen kan ver komen en is echt een strijder met veel drive naar voren. Zie hem eigenlijk wel in 2 jaae vaste basis speler worden. Alleen positioneel kan die wel wat beter doen in defensief opzicht

Benita gaat de nieuwe Malacia worden

4 september 2022 om 21:11

Precies Malacia was al zo'n goede rechtsback

4 september 2022 om 21:22

Was? Dat is hij nog steeds..

4 september 2022 om 21:36

Alleen dan links Pulse dat was de grap.

4 september 2022 om 21:41

No shit, Sherlock..

4 september 2022 om 21:43

Kinderachtige reactie bongiorno maar gelukkig snap je wat ik bedoel

Fijne avond

5 september 2022 om 00:25

Bongiorno is een troll, niet op reageren.

Benita gaat het wel redden bij Feyenoord. De degelijkheid waarmee hij nu al speelt doet denken aan Malacia, Geertruida, Kongolo etc. Jongens die je ook meteen kon neerzetten en niet uit de toon vielen.

Nou,als dat maar goed gaat als we echt met benita moeten tegen Lazio. Ondanks dat hij redelijk inviel tegen Go Ahead, maar Lazio is wel ff andere koek!

4 september 2022 om 22:22

Dat vond ik dus ook. Tuurlijk heeft hij het aardig gedaan, maar niet meer dat. Slordig op bepaalde momenten en vooral positioneel stond hij vaak niet erg goed ( al zou je dat niet zeggen door die late tackle waar hij een grote kans verkomt). Tegen Lazio komt hij tegen spelers als Anderson en Immobile en dat is iets anders dan een GAE. Natuurlijk hoop ik dat hij mij zal verbazen maar ik denk persoonlijk dat dit niet de rechtsback van Feyenoord gaat worden. Maar nogmaals, ik laat graag mijn ongelijk bewijzen haha. Als Feyenoord supporters hoop ik natuurlijk dat dit de beste rechtsback van de wereld gaat worden haha.

4 september 2022 om 22:22

Ik ben het met je eens over het nerveuze, alleen zag ik dit vooral op momenten. Die tackle was fantastisch, en ik heb hem beter zien spelen dan dit. Ik ben vooral erg positief, en zie zijn slechte momenten meer als fouten in overenthousiasme en slechte coaching dan in gebrek aan kwaliteit.

5 september 2022 om 07:03

Ik heb er wel vertrouwen in dat hij zich bewijst in zo’n belangrijke wedstrijd, net zoals Malacia toen deed. Hij heeft gewoon duidelijke coaching nodig, dat heeft Slot ook gezien, daarom verwacht ik dat hij daar deze week veel op heeft geoefend met Hancko en Trauner. Voor mijn gevoel zijn dat beide uitstekende verdedigers die niet persoonlijk in de problemen komen, maar doordat ze nog niet zijn afgestemd op elkaar grote steken laten vallen. Ik verwacht dat na een week trainen met Arne en de nieuwe jongens dit er wel uit is!

5 september 2022 om 07:05

@Marlinho, ik ben heel blij dat hij dit weekend zijn eredivisie debuut heeft gemaakt. De meest ruwe randjes zullen er dan vanaf zijn donderdag, ook al is hij dan ook zenuwachtig voor zijn EL debuut.

Toch wel bijonder dat na Malacia en Geertruida de volgende backs uit de jeugdopleiding al klaar lijken te staan met Benita en Hartman. Op linksback zijn er daarachter nog Breinburg, Kleijn en Candelaria die ik een grote kans toedicht om het eerste te halen.

4 september 2022 om 23:11

Benatia helemaal goud, Breinburg gaat ook een goeie worden denk ik beter dan Hartman

Viel verdienstelijk in?
Serieus?

Hij speelde juist zeer matig en maakte de nodige fouten.
Tegen Lazio met Benita starten is vragen om problemen.

4 september 2022 om 21:39

Raubaht waarom reageer jij nog, echt Japie is de positiviteit zelve in vergelijking met jou. Altijd maar negatief, over alles en iedereen.

4 september 2022 om 23:12



volgens jou spelen we volgend jaar in de hoofdklasse a

Ah man ik kan niet wachten tot het dinsdag,woensdag, donderdag is, heb echt zin om Lazio vs Feyenoord, Milan en PSG vs Juve te zien. Geweldig dat het seizoen weer is begonnen. Zou echt wat zijn als Feyenoord wint in een 80.000 kolkende Olimpico(nouja gok niet dat het vol gaat zitten). 1x Danilo,1x Kokcu en een keer Immobile Zou ik mooi vinden. Al zou ik een masterclass Immobile ook fantastisch vinden

5 september 2022 om 01:40

Lijkt me dat Juve behoorlijk kansloos is tegenover 22 man. Maar misschien dat ze (Juve) het 2 teams lastig kan maken.

Ik was wederom positief verrast voor Benita, speelde met erg veel energie. Hij zat er een aantal keer naast in zijn enthousiasme (zoals die tackle die hij net miste), maar ik zag vooral sterke punten. Knap om zo aanwezig te zijn bij je eredivisiedebuut als ik het goed heb. Hij doet me door zn haar en uitstraling een beetje denken aan Ake. Ik heb er vertrouwen in!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren