Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Armenteros laat zich gelden en zet Almelo eindelijk in vuur en vlam

Laatste update:

Heracles Almelo weet weer wat winnen in eigen huis is. Na vier thuiswedstrijden zonder overwinning zegevierde het team van John Stegeman zaterdag met 2-1 over Go Ahead Eagles, dat in ieder geval voor het eerst dit seizoen de leiding in een Eredivisie-wedstrijd nam. Samuel Armenteros zorgde met twee doelpunten voor het klassenverschil. Heracles staat nu tiende, met vijftien punten, terwijl GA Eagles vijftiende blijft.

/

In de eerste helft was Heracles over het algemeen de bovenliggende partij, maar de ploeg van John Stegeman oogde allerminst perfect. De thuisploeg creeërde zelf weinig, gaf diverse kansen weg en zo ontstond na dik een kwartier spelen ook de 0-1. Een snelle dieptepass van Joey Groenbast kwam terecht bij Jarchinio Antonia, die koel bleef oog in oog met Bram Castro en de bal langzaam in de verre hoek mikte.

Heracles was niet bij machte om de nadelige marge nog voor rust weg te poetsen. Het team van Stegeman slaagde er niet in om druk te zetten op de defensie van Go Ahead Eagles, dat zelf zo nu en dan probeerde om al counterend voor de 0-2 te zorgen. Ook in de tweede helft was het verre van flitsende aan de zijde van Heracles. Brahim Darri was de gevaarlijkste speler van de Almeloërs, maar hij werd goed gedekt.

De thuisploeg wist twintig minuten voor tijd toch een gelijkmaker te forceren. Uit de kluts kwam de bal terecht bij Armenteros, die het leer vanaf een meter of twintig zeer fraai achter Theo Zwarthoed mikte: 1-1. De aanvaller bezorgde Heracles zes minuten voor tijd ook de driepunter. Armenteros ontving de bal van Darri, soleerde zich richting het doel en mikte het leer in de verre hoek achter Zwarthoed: 2-1.

Denk jij dat Heracles Almelo bij de eerste negen gaat eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Terechte overwinning voor Heracles in mijn ogen. Prachtige gelijkmaker van Armenteros! Jammer dat De Kogel die open kans miste maar past helemaal bij zijn seizoen tot nu toe. Op naar Willem II volgende week vrijdag..

Kan iemand mij vertellen waarom De kogel favoriet is boven Sam Hendriks??? Hij viel vanavond ook in.. En sam pas in de 88 minuut??? Wie kan mij dit vertellen?

20 november 2016 om 00:42

@qweras. Omdat Go Ahead speelt via de vleugels en dan voorzetten. Of de lange bal. In beide gevallen komt Hendriks niet tot zijn recht omdat hij te klein daarvoor is. 1.83 geloof ik. De kogel iets van 1.96.

Hendriks heb je alleen wat aan in een 442. Of een 4411. Het is dus of de kogel als echte spits maar uit vorm. Of de snelheid van maatsen maar wederom geen aanspeelpunt of kopsterke spits voor de voorzetten.

20 november 2016 om 10:59

Ja dat kan natuurlijk zo zijn Niek-je. Maar De Kogel heeft nada njente doelpunten gemaakt. Je zou toch een mogen verwachten dat Sam de kans krijgt om zich in het team te spelen. Het vertrouwen geven zeg maar.. Dan heb ik liever Maatsen en Sam voorin. Als wij gedurfd spelen komen er bij ons hele andere krachten los. Zie Feyenoord.

20 november 2016 om 13:34

@qweras. Hendriks heeft een paar keer gespeeld maar ook nog weinig laten zien. En als je Hendriks erin zet moet je niet op de voorzet gaan spelen en dus je hele systeem aanpassen. Denk dat dat ook niet handig is nu.

Wat maakten we het onszelf weer lastig. Dan speel je Gae aardig van de mat, maar win je met zon minimaal verschil. Ik snap ook totaal niet wat Breukers nog in de basis doet. Die vent is gevaarlijker voor ons dan voor de tegenstander. Wel heel blij met de 3 punten en hopelijk is nu de weg naar boven ingezet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren