Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Antonio schrijft op weergaloze wijze geschiedenis in Premier League

Laatste update:

West Ham United heeft maandagavond in eigen huis gewonnen van Leicester City. De manschappen van David Moyes waren al in de eerste helft sterker en maakten het na een rode kaart voor Leicester-aanvaller Ayoze Pérez af: 4-1. Uitblinker Michail Antonio kroonde zich met twee doelpunten clubtopscorer aller tijden van West Ham in de Premier League (49 goals). Met name zijn laatste treffer was van enorme klasse.

West Ham had het initiatief, terwijl Leicester moeite had om uit de counter iets te creëren. De openingstreffer in de wedstrijd werd na 26 minuten voorbereid door Said Benrahma, die de bal vanaf links laag voor bracht. In het strafschopgebied zette Pablo Fornals handig de binnenkant van zijn schoen tegen de bal: 1-0. Tomás Soucek verzuimde er even later 2-0 van te maken met het hoofd. Leicester werd verder in de problemen gebracht door Ayoze Pérez, die in een duel hard op het onderbeen ging staan bij Fornals en rood kreeg.

Na rust ging West Ham vol op zoek naar zijn tweede treffer en die werd in de 56e minuut ook gevonden. Antonio bleef oog in oog met doelman Kasper Schmeichel rustig en legde terug naar Benrahma, die de bal in het lege doel schoof: 2-0. In ondertal deed Leicester wat terug via Youri Tielemans, die eerst hard op een verdediger schoot en daarna de rebound binnen gleed: 2-1. Dichterbij dan dat kwam Leicester echter niet, want Antonio maakte er 3-1 van door zich met de rug naar het doel aan te laten spelen en knap uit de draai te scoren. Kort daarna deed Antonio er nog een schepje bovenop. Ditmaal nam de spits een lage voorzet schitterend aan door de bal over zijn tegenstander te liften en vervolgens binnen te glijden: 4-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

#legend , niet slecht voor een rechtsback

Leuk hoe Moyes het doet bij West Ham United. Zou leuk zijn als die ze met als Everton structureel boven in laat meedoen. Kreeg toen na zijn periode bij Manchester United veel kritiek over zich heen wat toch wel onterecht was. Presteerde al die jaren gewoon heel goed bij Everton.

23 augustus 2021 om 23:13

Klopt sinds Moyes trainer is bij Westham zie je echt een stijgende lijn, vorig jaar bijna Champions league gehaald en nu staan ze na 2 wedstrijden gewoon bovenaan. Bij Man united slaagde niemand erin om het elftal te laten draaien een aantal jaren terug ook Van Gaal niet, dus dat kunnen we Moyes ook niet kwalijk nemen. Vindt hem een geschikte trainer voor Arsenal.

23 augustus 2021 om 23:18

Weet een van jullie waarom ze geen poging ondernemen om Lingard te kopen? Deed het toch alleraardigst daar.

23 augustus 2021 om 23:27

Vraagprijs van 25mln. Volgende jaar gratis af te halen geloof ik.

23 augustus 2021 om 23:44

Ja ik had Antonio en Coufal al met FPL, maar zojuist ook maar Benrahma gekocht. 8 goals in 2 wedstrijden dat West Ham, die draaien alweer lekker!

25 augustus 2021 om 02:12

Hoe heet je daar? Zoek ik je even op haha

25 augustus 2021 om 02:13

Had couf 1e week. En shaw door dat goeie ek van beide. Leverende weinig op. Chelsea verdediging en lukaku, altijd goals en de 0. Deze week benhrama al gehaald. Heb echt zin in komend weekend.

Prachtig, we gaan gewoon verder waar we vorig jaar geëindigd zijn. Hopelijk aan het bouwen voor een kampioenschapje.

23 augustus 2021 om 23:45

Dat is wel heel erg optimistisch, vorig jaar top 4 klassering weggegeven op het einde. Dat lijkt me al een mooie doelstelling voor dit seizoen. Met Chelsea, Liverpool, City en United wordt dat al lastig zat!

24 augustus 2021 om 02:23

Dat mijn hoop een luchtkasteel is ben ik mij ook van bewust, neemt niet weg dat ze voor nu lekker aan het seizoen beginnen en dat deze lijn van vorig seizoen een mooi vervolg krijgt in deze, al zal het al lastig genoeg zijn überhaupt de prestatie te evenaren door de extra Europese wedstrijden die erbij komen.

Die Rodgers mag echt wel een keer ontslagen worden hoor wat een flut coach is dat zeg als hij verliest dan verliest hij ook met dikke cijfers ook met geluk 5de geeindigd afgelopen seizoen terwijl je heel lang op plaatst 2 stond

23 augustus 2021 om 23:34

Wat een domme reactie zeg. Ga nou niet doen alsof het een schande is dat Leicester niet in de top 4 eindigt. Vergeet ook niet dat ze pas sinds 2014 weer in de PL spelen na een lange tijd in de championship hebben gezeten. Een 5e plaats is gewoon een prima plek voor Leicester en met een FA Cup erbij heb je een goed seizoen gedraaid.

23 augustus 2021 om 23:46

Hoe kun je nu met geluk als 5e eindigen als je zo lang 2e stond? Is eerder pech dan lijkt me. Hij heeft het 2 jaar op rij wel een beetje weggeven met Leicester, maar gezien het elftal en de middelen is dat alsnog geen schande. Qua begroting staan ze volgens mij in het rechterrijtje van de PL.

24 augustus 2021 om 00:21

Inkomsten/uitgaven veranderen vrijwel jaarlijks met de transfers natuurlijk. Qua salaris uitgaven staan ze in ieder geval 8e in de PL, met een behoorlijk gat naar nr 7 Everton. Laten we het er over eens zijn dat ze met een top 4 plek gewoon boven verwachting presteren, zeker tussen al dat transfergeweld van de grote jongens.

Wat een uitstekende pot van West Ham, gingen niet bij de pakken neer zitten toen ze de 2-1 tegenkregen maar deden er NOG een stapje bovenop en wonnen uiteindelijk dik en dik verdiend! Die Antonio is echt een klasbak, hoop echt dat hij fit blijft!

Een van m'n favoriete spelers indertijd bij Forest. Kon op de linkerflank, rechterflank, op de 10 en dus ook als diepste man. Klasse en fijn dat West Ham het zo goed doet, vorig seizoen en goede start dit seizoen.

24 augustus 2021 om 07:46

Wat zonde dat Forest zo slecht aan het seizoen is begonnen😢 Zo'n ontiegelijk mooie en grote club die helaas al veels te lang niet meer actief is geweest op het hoogste niveau. Hoop echt dat ze samen met met name Blackburn weer snel terugkomen vanuit het Championship. Hopelijk promotie vanuit de League One voor twee gevallen giganten in Sunderland en Sheffield Wednesday. Ook 2 prachtig clubs naar mijn mening

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren