Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koploper Besiktas verslaat rivalen in strijd om 264 Premier League-duels

Laatste update:

Nathan Redmond kiest een avontuur bij Besiktas boven een dienstverband bij stadgenoten Fenerbahçe en Galatasaray, zo meldt transfermarktexpert Fabrizio Romano op Twitter. De 28-jarige rechtsbuiten van Southampton maakt zich op voor een reis naar Istanbul om zijn transfer af te ronden. Bij de Premier League-club heeft de Engelsman nog een contract tot medio 2023, maar Southampton is akkoord met een bod van circa vijf miljoen euro.

Eerder deze transferperiode versterkte Besiktas zich al met meerdere Premier League-spelers. Romain Saïss (Wolverhampton Wanderers), Cenk Tosun en Dele Alli (Everton), Wout Weghorst (Burnley) en Arthur Masuaku kwamen allen naar Turkije toe. Vrijwel alle aanwinsten blijken versterkingen te zijn en Besiktas gaat momenteel dan ook alleen aan kop in de Süper Lig.

Met Redmond krijgt de Turkse grootmacht er nog eens 264 Premier League-duels bij. De bliksemsnelle buitenspeler speelde in zijn carrière tot dusver alleen in Engeland. Redmond stond voor zijn tijd bij Southampton onder contract bij Birmingham City en Norwich City. In maart 2017 liet Gareth Southgate hem debuteren voor de nationale ploeg van Engeland in een oefeninterland tegen Duitsland, maar daarna kwam Redmond niet meer in actie voor the Three Lions.

Redmond zou in de toekomst nog voor Jamaica uit kunnen komen, aangezien hij nog niet op het maximaal aantal interlands staat om te switchen van voetbalnationaliteit. De in Birmingham geboren aanvaller staat nog niet te springen voor een interlandcarrière bij Jamaica. Eerder koos West Ham United-spits Michail Antonio daar wel voor. Tegenover Daily Echo sprak Redmond wel over een toenaderingspoging van Jamaica. “Ze hebben contact opgenomen, maar ik wil eerst andere zaken afhandelen. Ik word voor het eerst vader dus het is niet mijn topprioriteit op dit moment”, zo gaf hij in oktober 2021 aan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weer een hele goede transfer van Besiktas. Je ziet gewoon de visie verschil tussen een Turkse coach (sergen) en Valerien Ismael met visie. Sergen wou alleen maar spelers uit Turkije (nsakala, wellington, topal, tore, mert enz) en Ismael haalt ze uit Engeland. Denk dat Sergen geen enkele van deze spelers ken. Je ziet ook het verschil in de aankoopbeleid.

6 september 2022 om 23:18

Sergen heeft wel de triple gehaald, dus niet zo denigrerend over mij doen.

7 september 2022 om 02:38

Hahaha, teamgenoten onderonsje jullie 2 😁

7 september 2022 om 11:32

Haha sorry Sergen heeft de dubbel behaald, bij de supercup was hij geen trainer meer. Met Turkse trainers heb je alleen korte termijn visie. Kijk alleen naar zijn transferbeleid (wellington, nsakala, topal, tore, mert). Zijn spelers van zijn oude anadolu clubs en kijk de aankoopbeleid van Ismael. Over zijn Europese wedstrijden begin ik niet eens, totaal overklast.

8 september 2022 om 09:18

Precies. Ben oprecht blij dat zowel BJK als FB voor een buitenlander hebben gekozen als trainer. Dat verlaagt misschien de drempel voor andere clubs om het ook te doen. Het Turkse voetbal kan er alleen maar bij winnen.

Waarom wordt de naam van Fenerbahce met deze gozer genoemd? Wij hoeven allang geen aankopen buiten verdedigers om dus kom maar met zo een titel als er staat dat er een cv voor onze neus wordt weggekaapt..

6 september 2022 om 21:19

precies dit dus, bij icardi hebben zij het ook gedaan. echt redactie is echt slecht

7 september 2022 om 01:27

Zet maar ook meteen Galatasaray erbij. Kan me niet voorstellen dat GS deze speler wilde.

6 september 2022 om 21:35

Haha, Fener heeft al 3 buitenlanders te veel. Moeten nog spelers lozen om te kunnen kopen las ik 🤷🏻‍♂️

6 september 2022 om 21:37

Nou jullie voorzitter komt er ook zelf mee, dat weghorst zogenaamd naar fener wou komen en dat jesus hem niet wou, maar vervolgens halen ze batshuayi haha

6 september 2022 om 21:37

als fanantieke gs supporter heb ik deze naam ook nooit zien linken aan gs, heel vreemd idd

6 september 2022 om 21:54

Komt door Fabrizio Romano denk ik. Hij tweette ook over de 'interesse' van Galatasaray en Fenerbahçe. Maar volgens mij werd Redmond gewoon aangeboden door zijn manager aan de 3 grote ploegen uit Istanbul waarna wij concreet werden.

N’Koudou doet het goed maar is blessure gevoelig. Deze speler was meer dan nodig. Daarnaast was de bank behoorlijk slecht. Nu kan je lekker rouleren, mocht dat nodig zijn.

6 september 2022 om 21:42

Klopt, nu nog een verdediger halen. 3 Turken regel nekt ons keihard, necip kan echt niet meer, maar er is geen goeie Turkse cv die haalbaar is.

6 september 2022 om 21:48

We gaan misschien een Turkse verdediger halen van Adana.

6 september 2022 om 21:53

Blijkbaar halen wij nog Tayyip van Adana en wordt Tayfur nog gehuurd van Alanya. Die 2 met deze Redmond maakt het plaatje compleet.

6 september 2022 om 22:01

Voorzitter van Adanademir gaat hem echt niet verkopen, hij heeft genoeg geld. We zijn veels te laat met een cv. Necip en emrecan kan echt niet.

6 september 2022 om 23:08

@quaresma19o3 bro er wordt gezegd dat Tayyip is afgerond, dus we hebben ons centrale verdediger binnen zo te zien. Ik lees zelfs dat er misschien een verdedigende middenvelder komt 😂😂😂

Hopelijk kan Redmond zorgen voor de nodige concurrentie! Het bestuur was al een tijdje op zoek naar een vleugelspeler. Daarnaast is ook Tayfur Bingol afgerond volgens meerdere betrouwbare journalisten. Ideaal om als wissel te hebben voor Rosier.

En ten laatste is er een groot kans dat we Tayyip halen van Adana Demirspor.

Natuurlijk kiest hij voor Besiktas.

We krijgen echt een PL squad..

Deze jongen kan zowel op links als rechts en is supersnel.. heerlijk om hem erbij te hebben als extra optie.

Ook Tayfur Bingöl is binnen, dat vind ik ook een heerlijke speler die zowel op beide backposities als op het middenveld uit de voeten kan. Vooral aan de bal is het genieten met hem.

Nu hoeven we ook niet meer die Kaan Ayhan die elke transferperiode voor alle topclubs een optie is door de buitenlanderregel en daardoor veel te veel vraagt.. weg ermee.

We zijn blijkbaar bezig met Tayyip Talha van Adana, ook weer een goede investering voor de toekomst.

Goed bezig

7 september 2022 om 09:13

Haha, lach me helemaal rot. Een PL squad voor 1 jaar, ja. Jullie hebben vanaf volgend jaar FFP, dus je moet zoveel verkopen als inkopen. Weghorst voor 10 mil kopen gaat dus niet lukken, Alli kopen voor 8 mil gaat niet lukken, Redmond tekent voor 1 jaar, Masuaku is gehuurd zonder optie, en hey, opeens heb je geen PL squad meer. Beetje serieus zijn he, Sergen10.

7 september 2022 om 10:23

Het probleem is (ofja probleem, voor ons is het een grap) dat niemand hem serieus kan nemen, want als Besiktas natuurlijk geen blessures had, dan wonnen zij vorig jaar de PL met 10 punten verschil ten koste van Salford City die in de Leauge 2 speelt

7 september 2022 om 11:34

Ja, dat zeiden jullie ook over ghezzal en rosier toch. Die spelen nog steeds voor Besiktas.

7 september 2022 om 17:03

AY ik zie jou elke keer dezelfde rotzooi posten. Realiseer je je wel dat jouw gs 7 plaatsen onder het besiktas dat je telkens loopt te bashen eindigde? Zouden letterlijk degraderen zonder die hulp die ze op het einde kregen 😂😂😂

8 september 2022 om 00:19

Op die knuppels reageer ik niet eens.

13e geindigd

1-jarig contract, over een jaar is die weg. N'koudou heeft een aflopend contract, dus volgend jaar moeten we weer op zoek naar een linksbuiten en misschien zelfs twee. Dit moet ergens toch ophouden, je kan niet iedere seizoen 10-15 nieuwe spelers aantrekken. Dit geldt voor alle Turkse topclubs.

7 september 2022 om 09:14

Daarbuiten valt Besiktas vanaf volgend jaar ook nog in de FFP-regeling. Waarom je dan nu in hemelsnaam (nu je nog aankopen kan doen) een speler haalt voor 1 jaar, begrijp ik niet. Weghorst en Alli kopen gaat hem ook niet worden, namelijk.

7 september 2022 om 13:10

De nieuwe FFP-regeling bevat alle inkomsten en uitgaven, het is niet specifiek gericht op de transfersommen die we betalen. Weghorst, Alli, Redmond, Masuaku, N'koudou, Josef, dit zijn allemaal spelers die we volgend jaar moeten vervangen of je behoudt ze op de een of andere manier. Buiten Ersin, Gedson (50%) en Rosier na hebben we op dit moment ook geen spelers aan wie we wat kunnen verdienen. Ik wens ze veel succes.

Gala haalt vandaag Icardi binnen, dus ik weet niet waarom deze speler geassocieerd moet worden met Gala? Eveens Fener, zij hebben Batshuayi onlangs gehaald. Deze twee clubs waren nooit geinteresseerd in Redmond. Niets anders dan 'sensationeel nieuws' vanuit Besiktas-perspectief. Maar wel een leuke transfer, niet daarvan.

Als Besiktas kampioen wordt krijgen ze direct 3 miljoen euro voor de titel, en nog eens 2.5 miljoen euro als bonus voor oude titels in het begin van het nieuwe seizoen.

Er zijn 36 competitiewedstrijden.
Een overwinning levert 125.000 euro op.
Een gelijkspel is 60.000 euro.

(Besiktas heeft nu 4 overwinningen en 1 gelijkspel en 0 nederlagen).

Dit gaat aardig aantikken. Een kampioen moet minimaal van de 36 duels er 24 winnen. Dan zit je qua duels op 2.5 miljoen bijna.

Stadionrecettes en merchandising kunnen we nog niet inschatten, daar is het nu te vroeg voor.

Maar grofweg kan een Turkse kampioen alléén reglementair tussen 8 en 11 miljoen euro binnenharken.

Als je ook de Turkse Beker wint (wat vol zit met prijsgelden dankzij grote staatsbedrijven) dan komt daar 2 miljoen euro bij. Plus je maakt dan ook kans op de Super Cup, waarvan de winnaar 1.5 miljoen euro krijgt.

En dan krijg je natuurlijk de Champions League. De Turkse kampioen moet 3 voorrondes overleven, maar eenmaal in de groepsfase heb je er 10 miljoen euro bij.

Besiktas moet dus zoveel mogelijk duels winnen, winnen en winnen, wedstrijd voor wedstrijd. En de dubbel pakken, net als in 2021. Met geluk verkoop je 2 spelers als Ersin/Rosier/Ghezzal en je kan je Premier League selectie behouden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren