Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Anita laat Jong Ajax achter zich en vindt na halfjaar nieuwe werkgever

Laatste update:

Vurnon Anita heeft een nieuwe club gevonden. CSKA Sofia meldt via de officiële kanalen dat de middenvelder vrijdag succesvol medisch gekeurd is en zich vervolgens tot het einde van het seizoen aan de Bulgaarse topclub heeft verbonden. De twee partijen hebben bovendien de optie om de samenwerking te verlengen.

Anita dook eerder deze week al op in Sofia en de middenvelder en club zijn er nu in geslaagd om tot een akkoord te komen. De drievoudig international van het Nederlands elftal was transfervrij, nadat begin september zijn contract bij Leeds United werd ontbonden. Anita speelde zijn laatste wedstrijden namens Willem II, waar hij vorig seizoen op huurbasis actief was.

De dertigjarige middenvelder hield in de afgelopen maanden zijn conditie op peil bij de beloften van zijn voormalige werkgever Ajax. Anita hoopt daarom dat hij meteen een impact kan maken bij CSKA: “Ik ben erg blij dat alles goed is gekomen en dat ik voor CSKA ga spelen. Ik heb de ambitie om snel in de selectie te integreren en ik wil helpen om dit seizoen af te sluiten met een prijs.”

“Iedereen heeft me hartelijk welkom geheten en ik denk niet dat ik problemen zal hebben om me aan te passen. Ik voel me fysiek ook goed, aangezien ik de afgelopen maanden hard heb getraind bij Ajax”, laat hij optekenen via de kanalen van zijn nieuwe werkgever. CSKA wordt voor Anita zijn derde werkgever in het buitenland, na Newcastle United en Leeds. In Nederland speelde hij voor Ajax en Willem II.

Een goede club voor Vurnon Anita?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik wist niet eens dat hij bij Jong Ajax zat. Begin haast te denken dat we beter hem hadden kunnen inzetten dan een Gravenberch afgelopen donderdag. Of is Anita zoveel minder geworden? Vond hem vroeger echt wel een prima speler. Al moet ik zeggen dat hem inzetten betekent dat je laat zien dat de aankopen Marin en Alvarez helemaal verkeerd waren.

29 februari 2020 om 14:29

Anita is helaas idd zoveel minder geworden. Vond m ook een leuke speler vroeger, maar toen hij bij Willem 2 zat was wel duidelijk dat een stap omlaag logischer was dan een stap omhoog

29 februari 2020 om 14:34

Was een supertalent vroeger. Zijn jeugdtrainer gaf ooit in een interview aan dat hij bij Ajax in de opleiding de beste verdediger was die hij had, en tevens ook de beste middenvelder en de beste aanvaller. Wel een bijzonder verhaal. Jammer dat hij die lijn niet heeft kunnen doortrekken..

29 februari 2020 om 14:38

Alle jeugdspelers van Ajax zijn toch supertalenten? Ik weet niet wat die trainer gedronken had, maar eigenlijk beschreef die dus de beste voetballer aller tijden? Heeft niks te maken met de lijn niet doortrekken, maar werd gewoon ruimtelijk overschat door zijn trainer.

29 februari 2020 om 15:01

Nee, hij beschreef niet de beste voetballer aller tijden maar gaf relatief gezien aan dat het zijn beste speler was die HIJ tot zijn beschikking had. Dat is helemaal niet iets geks, want er zijn wel meer talenten die 'supertalenten' zijn maar in volwassen voetbal tegen vallen, denk bijv aan bojan krkic. Weer makkelijk scoren dit met je eerste zin.

29 februari 2020 om 14:31

Hij heeft geen contract en kon ook niet meespelen zomaar

29 februari 2020 om 14:54

Ga je dit opportunisme krijgen. Ten eerste is dat laatste wel al duidelijk, maar het mag toch ook duidelijk zijn dat Anita op het niveau van Ajax niet veel zoden aan de dek zet. Gravenberch momenteel ook niet (ook een andere speler trouwens), maar die jongen moet nog 18 worden dus dat lijkt me niet zo gek. Overigens vreemd dat geen enkele Eredivisieclub Anita onder contract neemt. Bij Willem II deed hij het verdienstelijk en op dat niveau zou zijn ervaring in de doorgaans jonge Eredivisieploegen toch een meerwaarde kunnen zijn.

29 februari 2020 om 15:29

Anita had geen contract bij Ajax. Hij mocht puur meetrainen om zijn conditie op peil te houden terwijl hij zocht naar een nieuwe club.

Succes jonge, het is je gegund!

Heb toevallig een klein fotoboek over de ultras in Sofia. Niet bepaald wat ik hem zou aanraden maar goed. Wel sterke sfeer en rivaliteit tussen de ultras daar.

Wist niet eens dat hij nog speelde. En met 30 jaren kan hij nog mooi een beetje voetballen. En 3 keer in Oranje gespeeld zie ik, kan me niet herinneren wanneer dat was maar Oranje is ook veel te hoog gegrepen voor Anita.

29 februari 2020 om 16:05

volgens mij speelde doe een paar keer als noodverband op lb al ik me hey goed herinner

Hoe zou het gaan met Enoh?

Deze jongen was in zijn laatste jaar bij Ajax echt heel sterk als VM, toch iets te vroeg weggegaan. Jammer voor hme dat zijn carriere in een neerwaartse spiraal is gekomen, maar goed misschien vindt iet na Cska no wel een leuke ploeg met leukere fans dan Cska.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren