Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Andersen: ‘Misschien had ik dat nodig om over een drempel te komen’

Laatste update:

Lucas Andersen was in de eerste helft van het seizoen niet weg te denken uit de basis van Ajax, maar daarna kwam de klad erin. Andersen werd ziek en zijn prestaties op het veld werden er niet beter op; hij verdween naar de reservebank. Tegen Heracles Almelo kwam hij op prachtige wijze tot scoren en dat was volgens hem misschien een drempel waar hij over moest.

/

“Na zo’n lastige periode moet je het weer opnieuw opbouwen. Ik moet een volgende stap maken en ben aan het uitzoeken hoe dat te doen. Er staat veel druk op Ajax. Je moet jezelf na een mindere wedstrijd dan niet de grond in praten. Ik probeer een modus te vinden waarbij ik op mentaal gebied het beste in een wedstrijd zit, maar ook daarbuiten”, laat Andersen optekenen via de officiële kanalen van Ajax.

Het was een zwaar seizoen en een seizoen van uitersten, maar hij heeft er lering uit getrokken. “Het was moeilijk, maar ik ben mentaal sterker geworden en heb veel geleerd. Ik heb ook een nieuw contract binnen en weet waar ik me de komende jaren op kan richten”, laat hij weten.

Denk je dat Lucas Andersen de komende jaren een vaste waarde is bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Één mooie goal gemaakt afgelopen week, maar ik zie geen toekomstige subtop of top speler in deze jongen. Hij is wel goed genoeg voor de eredivisie als hij wat krachttraining doet. Fysiek heel zwak, techniek is goed en zijn spelinzicht is matige.

18 april 2015 om 17:19

Deze jongen moet verhuurd worden aan een club als Heerenveen, Groningen of AZ.

Zou perfect bij zijn ontwikkeling passen.

18 april 2015 om 17:27

Hij moet veel spelen dat is goed voor ieder jonge speler. Ajax vindt hem toch zo'n geweldige talent. Dan moeten ze hem meer kans geven en anders verhuren. Hij heeft dit seizoen eigenlijk genoeg kansen gekregen maar kon niet overtuigen. In zijn verdediging moet ook gezegd worden dat heel ajax slecht speelde na de winterstop.

18 april 2015 om 18:49

Fysiek te zwak en in al zijn acties te traag. Zijn techniek zal best goed zijn maar alleen met techniek kom je er niet. In tegen stelling tot veel andere jonge spelers had ik van hem wel verwacht dat hij het zou gaan maken maar denk nu toch wel dat hij te licht is

18 april 2015 om 17:21

Haha, spelinzicht matig? Slimste speler bij Ajax, op misschien Sinkgraven of Klaassen na. Deze jongen heeft niet meer kracht nodig maar een betere balans en wat meer vertrouwen. Ik denk dat hij net zo goed zou kunnen worden als Modric als hij niet zo makkelijk meer van de bal te zetten zou zijn. Meer kracht is bij hem niet de oplossing, dat gaat alleen maar ten koste van z'n dribbels.

18 april 2015 om 17:25

Serieus modric? Hahahahhaha

18 april 2015 om 17:33

Modric is ook een heel ander type middenvelder vind ik. Andersen vind ik dan nog eerder een soort Iniesta, wel op een lager niveau natuurlijk.

18 april 2015 om 17:35

Ik weet niet wat hier zo grappig aan is. Jij ziet het blijkbaar niet zitten in Andersen, ik zie vooral zijn slimheid en zijn finesse. Als je een keer een wedstrijd lang op hem let zie je dat misschien ook :-) Mits hij zijn minpunten kan wegpoetsen zie ik hem echt de top wel halen. Het is aan hem om dat nu op te pakken, hoewel dat denk ik lastig wordt gezien zijn persoonlijkheid.

18 april 2015 om 17:39

Ja, Modric. Ik zie de vergelijking wel. Beide redelijk kleine spelers met een hele goede techniek en een inzicht om je vingers bij af te likken. Modric heeft er ook langer over gedaan om het fysieke op orde te krijgen, anders was ie al veel eerder zo'n topper geweest.

18 april 2015 om 17:42

Kracht gaat niet ten koste van Dribbels. Ik zeg niet dat hij op een Gorilla moet lijken. Hij ziet er nu uit als wijf. Je schat dus Klaassen en Sinkgraven hoger in qua spelinzicht? Als ajax Gudelje haalt voor de 6 positie belandt hij waarschijnlijk op de bank. Hij doet niets bijzonders als hij de bal heeft. Hij loopt er lang mee en geeft dan een pass terug.

18 april 2015 om 18:09

Haha, 'hij doet niets bijzonders als hij de bal heeft'. Kijk je ooit Ajax? Als deze jongen onder Jol had gespeeld, dan had Suarez er nog 15 extra in geschoten dat seizoen. Daarnaast schat ik Klaassen en Sinkgraven persoonlijk niet hoger in (zie het woord 'misschien' in mijn reactie) maar ik kan het me voorstellen als anderen dat wel doen. Voor volgend seizoen hoop ik dat Klaassen rechtsmid speelt en Sinkgraven links met Gudelj er achter. Bazoer mag dan minuten maken als vervanger van een van die drie. Andersen moet lekker in een vrije rol op links spelen, beetje concurreren met Fischer.

18 april 2015 om 19:24

Ja ik kijk naar ajax en ik val altijd bijna in slaap. Hij is niet de sprankelend ster in dat zooitje. Haha

18 april 2015 om 19:27

Ik heb het over dit seizoen. Maar jij bent gehersenspoeld door de technische staf die hele tijd beweert dat hij de grootste talent sinds tijden is.

18 april 2015 om 19:40

Heb je de laatste wedstrijd ook gezien, of was je al in slaap gevallen voordat Andersen inviel? Ik heb niemand van wat voor staf dan ook nodig om te zien dat hij een geweldige voetballer is. Mensen met een beetje liefde voor het spelletje en intelligentie zien dat ook.

18 april 2015 om 20:57

Een goal verandert niets aan het feit dat hij een middelmatige speler is die goed is voor de eredivisie. We zullen het niet eens worden. Jij vindt hem geweldig en volgens jou kan hij even goed worden als Modric. Ik vind hem goed voor de eredivisie en met wat fysieke arbeid kan hij beter worden. Hij heeft nu al 2 seizoenen in het eerste gespeeld, maar jij denkt blijkbaar dat het beste nog moet komen. We zien wel volgend seizoen..

18 april 2015 om 17:44

Ik ben behoorlijk met je oneens. In potentie is Andersen de beste voetballer die op dit moment in de eerste selectie van Ajax zit. Voetbaltechnisch is hij magistraal, en ook tactisch is hij zeer sterk. Dat hij fysiek niet de grootste of sterkste is, wilt niet zeggen dat hij voor Ajax een fantastische voetballer kan zijn. Ik denk dat het belangrijk is, dat hij veel vertrouwen krijgt en dat de Boer hem weer een aantal wedstrijden achter elkaar in de basis laat staan.

Mooi. Nu nog aan de fysiek werken en je blijven ontwikkelen.

Hij is heel slim, ziet het spelletje uitstekend, technisch heel goed en is heel erg gemotiveerd. Alleen mentaal (nog) niet sterk genoeg. Dat hij te slap is vind ik zelf onzin, je hoeft niet sterk te zijn als je maar handig ben en de duels en tackles kan ontwijken. Misschien een jaartje verhuren aan Heerenveen of PEC? Spelen leuk aanvallend voetbal (wat Ajax ook wil) en ik denk dat hij daar zeker mee kan. Hij had zelfs een basisplaats dit jaar bij Ajax voor een groot aantal wedstrijden.

Is fysiek en mentaal veels te zwak, gaat de top iig nooit halen

Hij maakt een mooi goaltje voor de rest vind ik hem echt gewoon slecht. Sinkgraven doet het slecht Andersen doet het slecht Sereo vind ik wel goed Shone is redelijk en Klaassen natuurlijk de beste daar op het middenveld.

Ajax wil Gudelj halen maar die moet naar Psv. Tenminste als Wijnaldum weggaat anders mag Gudelj wel naar Feyenoord.

En Andersen gaat echt niet nu in 1 keer de sterren van de hemels spelen door een lekker goaltje.

Misschien beter om hem nog een jaartje te verhuren. Of als reserve gebruiken achter fischer voor de linksbuiten positie. Fischer kan toch lang niet alles spelen nog. Nu hij er zo lang uit is geweest.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren