Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Anderlecht trots op comeback: ‘We hebben het grote Arsenal doen twijfelen’

Laatste update:

Niemand gaf na een uur spelen bij Arsenal-Anderlecht nog echt iets voor de kansen voor de Belgen. Het stond immers 3-0 en de thuisclub maakte niet echt de indruk die voorsprong nog weg te zullen geven. Toch gebeurde dat: door twee doelpunten van Anthony Vanden Borre en een van Aleksandar Mitrovic werd er nog knap een punt uit het vuur gesleept.

/

Logischerwijs overheerste een gevoel van trots bij de bezoekers uit Brussel. “Ik ben fier op mijn ploegmaats”, sprak doelman Silvio Proto na afloop aan het Het Laatste Nieuws. Hij loofde de mentaliteit van Anderlecht in het laatste half uur. Proto benadrukte dat zijn team al eerder goede momenten kende in de wedstrijd, maar het eigenlijk gewoon weggaf tegen Arsenal. De comeback was erg knap, daarna.

Aanvaller Andy Kawaya, aangever bij de 3-1 van Vanden Borre kreeg een compliment van Proto, net als de pas negentienjarige Leander Dendoncker. “Zij hebben hun rol perfect vervuld. We hebben met het hart gespeeld. Wij als kleine jongens hebben het grote Arsenal doen twijfelen”, aldus de ervaren keeper. Anderlecht staat nu op twee punten en maakt nog kans op plaats twee in de groep. De achterstand op Arsenal is echter wel vijf punten, dus is een derde plaats waarschijnlijker. Galatasaray staat achter de Belgen met een punt.

Wordt Anderlecht derde in de groep, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

wat meeval, maar mag ook wel eens na alle tegenval.sowiso dom en zwak van arsenal het initiatief volledig aan anderlecht te laten

Buitenspelgoaltje, maarja, die penal van arsenal was ook wel erg makkelijk gegeven. Terecht was het niet, maar op basis van de thuiswedstrijd is 1 punt in een tweestrijd wel weinig voor anderlecht.

4 november 2014 om 23:47

Het is gewoon zielig voor Alexis. Hij was niet zo goed als vorige match maar hij was wel weer veruit de beste speler op het veld en zijn drive was weer ongelofelijk. Hij verdient gewoon een betere club.

5 november 2014 om 00:11

Zegt opzich wel genoeg. Niet op je allerbest spelen maar alsnog veruit de beste zijn. Een kapitein op een zinkend schip.

5 november 2014 om 00:41

Het is geen zinkend schip, maar we gaan ook niet echt vooruit. Ik denk dat we wel 4e worden, maar het is dan wéér 4e. Met een Schneiderlin en Godin konden we meespelen om de titel.

Om progressie te kunnen boeken moet Wenger stoppen, en helaas duurt dat nog wel 2 jaar waarschijnlijk. Arsenal zal hem natuurlijk niet ontslaan.

Bewijst maar weer eens hoe slecht Arsenal word door het beleid van Arsene Wenger. Ze moeten goede aankopen doen, want met dit materiaal kom je er gewoon weg er niet en zeker als je 3-3 en (2 weken terug) bijna hadden verloren tegen het zelfde Anderlecht.

Het feit is dus gewoon, als ze zo door gaan.. hebben ze niks te zoeken in de kampioenenbal.

4 november 2014 om 23:23

Als je Alexis al geen goede aankoop vindt... Özil hebben ze vorig jaar ook al gehaald. Zijn in mijn ogen goed genoeg om Arsenal naar een hoger niveau te brengen

4 november 2014 om 23:36

Altijd maar aanvallers en middenvelders kopen levert je nix op. Arsenal moet goede verdedigers halen en een trainer die ze leert verdedigen. Daar zit al jaren hun zwakke plek en dat is meteen de reden waarom ze nooit iets presteren

4 november 2014 om 23:28

Voordat je met "feiten" en "bewijzen" gaat strooien wil ik je 1 ding vragen: heb je de wedstrijd ook daadwerkelijk gezien?

4 november 2014 om 23:32

Wat een bull kraam jij uit.
Als je de wedstrijd niet hebt gezien, niet reageren!

Ik denk dat Anderlecht meer kans maakt op de 3e plaats dan Galatasaray omdat Anderlecht nog thuis speelt tegen de Turken.

Wat Wenger balen zeg..

5 november 2014 om 00:31

anderlecht heeft gewoon ook al gewoon meer positieve dingen laten zien dan de turken.
grootste deel bovenliggend in istanbul, in de slotseconden een overwinning uit de hand geven tegen arsenal terwijl er genoeg goede kansen waren die wedstrijd gewoon dood te maken. enkel dortmund was enkele maatjes te groot.
een hypergemotiveerd thuispelend anderlecht gaat het galatasaray gewoon loodzwaar maken hoor

Grote Arsenal? Hoe ik het nu zie, zijn we midtable... .

Je mag best trots zijn, maar het grote Arsenal? Arsenal stelt al jaren niks meer voor. Het is Europees gezien gewoon een middelmatig ploegje.

Dankje Anderlecht. Heb zojuist 250 euro verloren door jullie. Niet te geloven dat Arsenal het zomaar weggeeft. Van 3-0 naar 3-3. Knap van Anderlecht, beschamend als Arsenal zijnde.

5 november 2014 om 01:55

250euro verloren? Had je dát ingezet? Ik ben 50euro misgelopen door ze, maar had maar een eurootje op de 8 wedstrijden van vanaaf (dus 7 goed) ingezet en liep alsnog te schelden..

5 november 2014 om 02:10

Mag ik vragen bij welke toto je een euro kan inzetten?

OT: Arsenal kan je moeilijk een grote ploeg noemen.. Alhoewel in vergelijking met Anderlecht misschien wel maar het hoort niet echt bij de grote van Europa. Ik begrijp dat Arsenal ook niet meer, is Wenger nou zo slecht bezig of is de verdediging echt te zwak? Of missen ze gewoon een echte sterke verdedigende middenvelder? Volg Arsenal niet zoveel meer maar had Wenger altijd wel hoog zitten. Ze hebben toch ook over het algemeen gezien geen slechte selectie, zou iemand dit kunnen verduidelijken?

5 november 2014 om 02:58

Nee man. Ik heb ook 50 ingezet en ben dat bedrag misgelopen. Ik heb twee toto's gespeeld en zou intotaal 320 winnen en had in beiden op Arsenal gezet. Het is enorm frustrerend om op zon manier te verliezen.

@yesai,

Als goed is kun je overal voor een eurotje toto spelen. Ik speel zelf voornamelijk via Tipico en bwin. Unibet's quoteringen zijn heel iets lager.

5 november 2014 om 03:03

Thanks chro!

Als je ziet hoeveel mensen geld verliezen met toto door op Arsenal te spelen, mede door de foute/menselijke beoordelingen van de scheidsrechters ga ik steeds meer geloven dat de goklobby degenen zijn die videobeelden tegenhouden in het voetbal. Gokkantoren floreren bij toevalligheden, onvoorspelbaarheid en verrassingen

Respect voor Rsca verdient die derde plek meer dan Galatasaray, die zich dood moet schamen. Zulke supporters verdienen ook helemaal niks. Anderlecht heeft een jonge en frisse team. Die zie ik nog wel ver komen in EL.

vind wenger maar een matige coach heb ik al altijd gevonden, je speelt thuis tegen anderlecht
met 3-0 voorsprong. geef je het uit handen

dit is gewoon een wan prestatie dit arsenal vind ik nog echt wisselvallig oke ze spelen mooi voetbal maar hier hoor je gewoon te winnen.

wenger heeft arsenal wel groter gemaakt maar begrijp niet dat de eigenaren hem niet ontslaan wanneer was de laatste grote prijs ookal weer?

wenger zegt ook atlijd dat ze niet kunnen op kunnen tegen geld van chelsea en city maar iedereen vergeet dat arsenal een grote club is die makkelijk 100 miljoen per jaar kan uitgeven

5 november 2014 om 00:11

Je vond Wenger dus ook een matige coach tijdens het seizoen 2003-2004?

Verlies hier 200 euro op.. En ik zal vast niet de enigste zijn..

5 november 2014 om 00:33

wsl lejse geleerd en de volgende keer meer inzetten?

gokken op zoiets idioot onvoorspelbaar als voetbal, werkelijk geen medelijden mee

het "grote Arsenal" is niet meer helaas, in mijn ogen voor het laatst in 2004.
maar natuurlijk knap van Anderlect, ondanks Arsenal niet meer 'that big' is, is het nog altijd van een hoger niveau dan Anderlect.

veel jonge talenten bij Anderlecht.
speelde Tielemans?

5 november 2014 om 00:22

Tielemans speelde, maar vandaag niet zijn beste match om eerlijk te zijn. Maarja, kun je dat een jongen van 17 kwalijk nemen.

5 november 2014 om 00:49

Nee inderdaad, maar het staat vast dat we nog veel van hem gaan horen!

5 november 2014 om 08:33

Tielemans speelt altijd bij Anderlecht, hij is er de motor . Hoewel hij gisteren minder was, vooral in de eerste helft vrij matig.

Hier wordt smalend gedaan dat Arsenal niet meer "groot" is, maar je moet dat vanuit het perspectief van Anderlecht bekijken. Wij zijn nog altijd een dwerg tegenover zo'n club. Gisteren startte de 19-jarige Mbemba, de 17-jarige Tielemans, de 19-jarige Acheampong en de 20-jarige Praet. Ook Cyriac en Conte zijn nog maar 23. Met Suarez, Defour, Nuytinck en N'sakala missen we belangrijke pionnen, zeker voor zo'n jong elftal.

En daarna viel dan Mbemba nog eens uit waardoor de 19-jarige Dendoncker moest invallen. En waren het de 18-jarige Kawaya en de 19-jarige Mitrovic die bij hun invalbeurten het verschil maakten.

Een bende pubers bijeen, wel leuk . Ze spelen allemaal met veel lef en onbevangen, dat heb je met oudere spelers vaak minder.

Draai die uitslag van vorige week om en je hebt een compleet andere tabel. Nu staat Arsenal op 7 punten en Anderlecht op 2, bijna kansloos dus met nog 2 ronden te gaan. Als Anderlecht nu gewoon die zege niet had weggegeven in de slotminuten stond Anderlecht op 5 en Arsenal op 4. Echt gek hoe zwak Arsenal is. Maar Anderlecht pakte het gewoon perfect aan, volledig hun verdienste. Als underdog heb je het altijd "makkelijker" tegen een grotere club omdat je voor 1000% gemotiveerd bent, voor Arsenal is dit gewoon wedstrijd nummer 27 van de 63 ofzo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren