Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Anderlecht sluit komst tweede grote naam niet uit: ‘Hij heeft me gebeld’

Laatste update:

Anderlecht maakte woensdag de komst van Steven Defour van FC Porto wereldkundig. De club uit Brussel is echter nog niet klaar op de zomerse transfermarkt en mogelijk maakt nog een grote naam de overstap naar de regerend landskampioen van België: Daniel Van Buyten.

/

Van Buyten, 36 jaar, kan bij Anderlecht een contract voor een seizoen signeren. De Jupiler Pro League-club liet maandag weten ‘binnen 48 uur’ antwoord te willen hebben van de verdediger, die bij Bayern München geen nieuw contract kreeg aangeboden. Directeur Herman Van Holsbeeck had woensdag enkele gemiste oproepen van de verdediger, zo verzekerde hij tijdens de presentatie van Defour aan de media.

"De voorzitter en ikzelf hebben de hele dag onze gsm uitgeschakeld", vertelde Van Holsbeeck. "Onze concentratie ging volledig naar de transfer van Defour. Maar ik heb gemerkt dat Van Buyten vandaag enkele keren geprobeerd heeft om mij te bellen. We zullen donderdag wel zien. Ik hoop dat er witte rook volgt, maar we zullen in elk geval zijn beslissing respecteren." Van Buyten weet namelijk niet of hij zijn loopbaan nog wel wil voortzetten.

Denk jij dat Daniel Van Buyten bij Anderlecht aan de slag gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik las gisteren op Belgische sites dat de transfer van Daniel van Buyten naar Anderlecht sowieso al bijna zo goed als rond is en dat er nog 'n paar dingen afgerond moeten worden, voordat van Buyten zijn contract tekent.

Van Buyten zelf wilt ook graag naar Anderlecht en wilt volgens mij ook salaris inleveren. Als ik dus de Belgische media moet geloven, dan heeft hij dat dus gedaan.

Van Buyten lijkt mij ook een prima aankoop voor Anderlecht. Hij is inderdaad niet de jongste meer, maar met zijn ervaring kan hij zeker belangrijk zijn voor jonge spelers als Aleksandar Mitrović, Youri Tielemans, Chancel Mbemba, Frank Acheampong, Andy Najar en Dennis Praet.

Proto
vd.Borre
Mbemba
v.Buyten
N''Sakala
Defour
Tielemans
Suárez
Praet
Acheampong
Mitrovic
13 augustus 2014 om 22:51

haal die acheampong maar snel naar de bank...suarez links najar rechts en je hebt toch wle op papier althans een uitzettend goed elftal, balans, goede mix ervaring en jeugdig geweld en bovenal zeer veel voetballend vermogen.

Acheampong is goed als ivaller met zn snelheid, maar voetballend veel beperkter dan najar

Is Van Buyten niet een uitstekende speler voor PSV of zeg ik nou iets geks?

Van Buyten heeft veel ervaring en nog steeds veel kwaliteit zoals op het WK ook te zien was. Precies wat we zoeken lijkt mij. Een echte leider achterin.

13 augustus 2014 om 22:19

Maar dat gaat hij zelf niet willen, er is ook interesse van een aantal Europese subtoppers zoals Napoli(er waren nog 2 namen maar ben ze even vergeten). Maar blijkbaar zijn er voor Van Buyten 3 opties: nog een jaar bij Bayern(als Guardiola hem nodig heeft), stoppen ofwel nog is jaar of 2 terugkeren naar de Belgische competitie.

13 augustus 2014 om 23:52

Zo ver zou het niet rijden zijn naar Eindhoven.. Maargoed zou mooi zijn voor Anderlecht! De Belgse competitie stond afgelopen jaar denk ik op z'n 0-punt. Echt een waardeloos jaar... Deze impulsen zullen erg welkom zijn... Kouyate is natuurlijk ook weg daar! Defour is in elk geval al een prachtige aankoop.

13 augustus 2014 om 22:27

Zou perfect passen in Nederland. Is eigenlijk van opleiding een middenvelder/spits.

Scoorde zelfs vrij vlot in zijn begin jaren.

Maar wat _buffalo_ zegt, die gaat niet willen komen. Wil wat meer tijd doorbrengen met familie.

Deze kerel kan nog wel een paar jaar mee. Anderlecht koopt opnieuw goed in. Defour ook een prima speler. Niet geweldig ofzo maar wel een prima speler voor bv anderlecht, Kan een mooi jaar worden voor Anderlecht. Denk dat deze aankopen ook gedaan worden om europees eens wat neer te zetten. Op CL niveau komt wat meer bij kijken. Deze 2 spelers hebben wat dat betreft al enige ervaring! Dat kan dus goed uitpakken voor Anderlecht

Zo professioneel is dat dan toch niet, met Defour bezig zijn dus je GSM uitleggen en dan belt er een andere speler en kan die je niet bereiken..

van Buyten en Defour zouden echt topaankopen zijn voor Anderlecht. Daarmee kunnen ze punten rapen in de CL. Met van Buyten erbij hebben ze net als Club Brugge 3 evenwaardige centrale verdedigers met daarachter nog eens Deschacht als 4e optie. Heylen zou ik opnieuw uitlenen, die is er nog lang niet klaar voor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren