Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ancelotti wordt genegeerd door eigen pupil en is boos: ‘Jij! Jij begroet mij!’

Laatste update:

Carlo Ancelotti heeft zich uitgelaten over de veelbesproken wissel van Rodrygo tegen Villarreal (2-3 winst). De Braziliaan werd donderdag tijdens het duel in de achtste finale van de Copa del Rey gewisseld en gaf zijn trainer na het verlaten van het veld geen hand. De Italiaanse oefenmeester blikt een dag later terug op het voorval. "Misschien is hij het vergeten."

Real Madrid begon erbarmelijk aan de wedstrijd en keek na vier speelminuten al tegen een 1-0 achterstand aan na een treffer van Étienne Capoue. Vlak voor rust verdubbelde Samuel Chukwueze de marge, waardoor de Madrilenen na rust aan de bak moesten. Tien minuten na de onderbreking besloot Ancelotti tweemaal te wisselen. Zowel Toni Kroos als Rodrygo werden naar de kant gehaald en dat kon laatstgenoemde niet waarderen. Op beelden is te zien dat Ancelotti de Braziliaan nakijkt terwijl hij onderweg is naar de bank. "Jij! Jij begroet mij!", snauwde Ancelotti de 22-jarige aanvaller vervolgens toe met een boze blik en een uitgestoken vinger.

Slechts één minuut na de wissel van Rodrygo kwam Real Madrid terug in de wedstrijd dankzij de aansluitingstreffer van Vinícius Júnior. Via Éder Militão en Dani Ceballos wist de Koninklijke de voorsprong nog voor het laatste fluitsignaal over de streep te trekken. Ancelotti blikte na de bekertriomf terug op het voorval met Rodrygo. "Tijdens de rust zagen we dat Rodrygo een overbelaste spier had", vertelde hij. "Dus besloten we om een vroege wissel door te voeren. Hij schudde mijn hand niet toen hij het veld verliet, maar misschien is hij het vergeten."

Rodrygo was met name in de eerste seizoenshelft basisspeler onder Ancelotti. Na het WK valt Ancelotti vaker terug op de variant met Federico Valverde als rechtsbuiten. Zo was Rodrygo bankzitter in de finale van de Supercopa tegen Barcelona (1-3 nederlaag) en was hij ook reserve tijdens de LaLiga-wedstrijden tegen Villarreal (2-1 nederlaag) en Real Valladolid (0-2 winst). Rodrygo kwam in 2019 over van Santos en speelde tot nu toe 133 wedstrijden voor Real Madrid. Daarin was hij goed voor 26 doelpunten en hetzelfde aantal assists.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het einde van rodrygo bij real madrid? Zonder gekkigheid is het wel opzienbarend dat zo’n jonge speler die nog weinig heeft laten zien zulke gedrag vertoont.

20 januari 2023 om 22:15

Zulke gedrag vertoont hahahahah. Jij bent er gelijk bij hé.

Hij is gewoon geïrriteerd net zoals Camavinga dit was omdat hij zovaak zo snel werd gewisseld.

20 januari 2023 om 22:21

Ja het gedrag is niet heel erg of iets, maar je ziet zulke gedrag vaker bij spelers die echt wat bewezen hebben of spelers die het te hoog in hun bol hebben. Beiden zijn niet van toepassing op hem. Het is ook niet dat hij in een geweldige vorm steekt, itt zelfs. Daarom komt het als een verrassing.

Dat is niet netjes natuurlijk. Goed dat Carlo meteen kordaat optrad en hem een oorwassing gaf. Hou hem de komende 1 of 2 wedstrijden maar even op de bank zodat het doordringt. Dit soort gedrag is niet zo erg en gebeurt nou eenmaal af en toe uit frustratie. Straffen en weer door, geen reden om er te lang bij stil te staan.

20 januari 2023 om 22:21

Zou hem eerlijk gezegd niet straffen.. Rodrygo komt van een streng Braziliaans gezin, zijn vader volgt hem kort op, woont volgens mij ook nog thuis. Ik denk dat hij het thuis ook te horen zal krijgen.

Zou eerder Vinicius aanpakken voor zijn gedrag.. begint mij aardig te irriteren aan zijn diva-gedrag.

20 januari 2023 om 22:24

Cmg// inderdaad. Ancelotti moet alleen spelers bestraffen die jou irriteren.

20 januari 2023 om 22:27

Het gedrag van Vini vind ik nou niet bepaald aangenaam maar hoort ook niet zozeer bestraft te worden imo. Het hoort afgeleerd te worden. Ik zou hem wel even uit de basis halen maar niet om hem te straffen, even om hem uit het oog van de storm te halen, te laten kalmeren en fysiek te laten rusten.

Wat betreft het straffen van Rodrygo, veel hangt imo af van dingen die wij als publiek niet meekrijgen. Als hij deze middag op Valdebebas aankwam en meteen naar Carlo toestapte om zich te verontschuldigen dan zou daar wat mij betreft de kous mee af zijn en hoeven er inderdaad geen verdere gevolgen te zijn. Als dat niet het geval is dan zou ik hem wel degelijk straffen tot het binnenkomt dat hij inderdaad fout zat. Al heb je grotendeels gelijk over Rodrygo en dus verwacht ik inderdaad dat hij wellicht al lang en breed zijn verontschuldigingen heeft gemaakt.

Niet juist van Rodrygo maar kan gebeuren, hij was meer gefrustreerd door zijn eigen optreden. Goed dat Carlo het meteen aanpakt. Vorige keer ook met Kroos wat frustratie bij Toni zelf. Moeten het niet groter maken dan het is. Je ziet ook trouwens dat Carlo het team veel vrijheid heeft gegeven maar als het minder gaat kan hij zich heel snel aanpassen en wat strenger worden. Hij voelt goed aan wat er nodig is op een bepaalde moment. Aan de spelers om te reageren en gisteren is dat prima gegaan in de 2e helft.

133 wedstrijden alweer, pff.. en bij 52 doelpunten betrokken, en dat als een “wissel”speler.

On: denk meer dat het een ding is dat die liever niet gewisseld wou worden, ook omdat die tegen Barca op de bank lang zat. Die verstandhouding tussen Rodrygo en Don Carlo is echt meer dan goed. Momentopname.

Dit is zo ongewoon dat er waarachtig een artikel over wordt geschreven. Storm in een glas water. Rodrygo loopt door vuur voor Ancelotti en de manager weet precies hoe hij dit moet aanpakken.

Als ik heel eerlijk ben; ik zal er niet rouwig om zijn als deze jongen in de toekomst verkocht wordt voor veel geld. Hij heeft simpelweg de pech dat zijn favoriete linksbuiten positie al bezet is door Vinicius JR. In de spits als vervanger van Benzema soms, vind ik hem absoluut niet goed genoeg. Op rechtsbuiten is het altijd een drama. Maar daarbij moet ik wel zeggen dat het niet Rodrygo's schuld is dat die daar vaak opgesteld wordt door Ancelotti. Je ziet pas echt de kwaliteiten van Rodrygo als die op links speelt. Zoals de goal in de Copa tegen een derde divisionist. Het is gewoon te moeilijk voor Rodrygo om zich goed te ontwikkelen hier bij Real a la Vinicius. Als Rodrygo links was, dan was het een totaal andere verhaal. Alleen als invaller vind ik hem ook top, want dan kan die wel altijd wat extra's brengen tegen tegenstander's die vermoeiend zijn. Dus ja, het zal me dus niks verbazen als die een transferverzoek indient en ergens anders op linksbuiten zich wilt ontwikkelen, en dat zal ik heel goed begrijpen. Wat betreft de situatie gisteren. We moeten het niet groter maken dan het is. Goed dat Ancelotti ook zijn emotie's toont. Hoeft niet altijd de lieve papa te spelen.

Rodrygo moet Ancelotti dankbaar zijn voor zijn carriere. Ancelotti had genoeg opties om andere spelers te halen met waarschijnlijk betere kwaliteiten dan Rodrygo en heeft er voor gekozen om toch Rodrygo de kans te geven, ondanks dat hij niet bij de top aanvallers in de wereld behoort. (niet dat hij slecht is, maar Real Madrid kan beter!).

overigens denk ik niet dat dit expres was en het waarschijnlijk al is opgelost.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren