Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ancelotti corrigeert Matthäus: ‘Hij zal nog veel wedstrijden gaan spelen’

Laatste update:

Lothar Matthäus verzond onlangs een waarschuwing richting Thomas Müller, waarin hij stelde dat de Duitser nergens echt in het systeem van Carlo Ancelotti zou passen. Volgens de trainer van Bayern München hoeft de wereldkampioen echter niet te vrezen.

/

“Thomas is zeer intelligent. Hij zal zijn beste positie op het veld vinden hij heeft in het eerste halfjaar veel gespeeld”, laat de Italiaan weten in gesprek met BILD. “Hij zal ook in de tweede helft van het seizoen nog veel wedstrijden gaan spelen.”

Müller begon in de heenronde in tien van de zestien Bundesliga-wedstrijden aan de aftrap en viel drie keer in. Hij wist in die wedstrijden één keer te scoren en was verder goed voor vijf assists.

Vind jij dat Thomas Müller altijd in de basis moet starten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Muller is gewoon een absolute topspeler die iedere club in z'n team en op het veld wil hebben. Daarom vond ik de uitspraken van Mattaus ook nogal vreemd.

6 januari 2017 om 12:21

Is idd een topspeler en kan op verschillende posities spelen. RB, SP, CAM en wss ook als LB

6 januari 2017 om 12:29

Zo raar waren de woorden van Matthaus niet, hij stelt dat er dit jaar onder Ancelotti en zijn 4-2-3-1 zsysteem niet echt een vaste positie is voor Muller omdat hij niet zijn beste seizoen draait en er in deze formatie andere keuze's zijn.
Allemaal woorden met een grote kern van waarheid, en Matthaus schrijft hem niet af ofzo.

Matthã£â¤us heeft tactisch gezien gelijk alleen is Ancelotti slim genoeg om een oplossing te vinden en geen onnodige onrust te creã£â«ren. Dat gaat bij Bayern met zo'n clubicoon snel een eigen leven leiden. In dat opzicht verschillen trainers als Ancelotti en Hiddink van types als Van Gaal en Verbeek, die de confrontatie soms zelfs opzettelijk lijken te zoeken. Dat werkt soms heel verfrissend maar is niet in elke situatie handig. Wat dat betreft heeft Mã¼ller een beetje hetzelfde manco als Kuijt, beiden spelers met veel allround kwaliteiten maar door hun motoriek niet altijd zo beschouwd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren