Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Als we het heel goed doen, komen we aan de bovenkant rechterrijtje'

Laatste update:
/

De doelstelling voor NEC bij de start van het nieuwe seizoen is duidelijk: handhaving in de Eredivisie. De recordkampioen van afgelopen seizoen in de Jupiler League houdt het daarmee bescheiden, al laat algemeen directeur Bart van Ingen op NEC TV weten dat er uiteraard ruimte is voor verbetering. "Als we het heel goed doen, komen we aan de bovenkant rechterrijtje", stelt hij.

Wegblijven bij de onderste vier is echter het minimale, vindt Van Ingen. Eenvoudig zal dat niet zijn: coach Ernest Faber heeft momenteel slechts vijftien veldspelers tot zijn beschikking. "Ik verwacht dat er ook nog wel wat bij gaat komen. Al valt dat voor deze club niet mee", zegt aanvoerder Rens van Eijden in het Eindhovens Dagblad. Hij wijst op het karakter als opleidingsclub en het feit dat NEC zich in Categorie 1 bevindt.

De KNVB houdt het financiële reilen en zeilen in Nijmegen scherp in de gaten en daardoor is het halen van nieuwe spelers een lastige opgave. Tot op heden versterkte NEC zich met Hannes Halldórsson, Wojciech Golla, Janio Bikel, Mohamed Rayhi, Bart Buysse en Marco van Duin. Onder meer sterspeler Alireza Jahanbakhsh en Lasse Nielsen vertrokken. De club hoopt voor eind augustus nog een nieuwe stopper, een aanvallende middenvelder en een vleugelspits te mogen verwelkomen.

Denk jij dat NEC zich handhaaft op het hoogste niveau?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat ze nog wel spelers huren. Islamovic van Groningen mag weg, Duarte van ajax en zo zullen er meer interessante spelers zijn voor NEC. Selectie moet toch breder voor een heel seizoen

5 augustus 2015 om 12:07

NEC heeft al zat spitsen. Niet echt behoefte aan een speler die afgelopen seizoen geen knikker heeft geraakt. Is minder dan wat er al is en dat moet je niet hebben.

Duarte zou wel een topper zijn. Een Lucas Andersen ook. Maar die zullen hoogstwaarschijnlijk alleen haalbaar zijn bij huur, en daar ben ik persoonlijk in principe niet zo dol op. Maar voor spelers van dat kaliber kan je best een uitzondering maken.

5 augustus 2015 om 13:02

Over ajax gesproken ik dacht heel even dat dit over ajax ging.

@ hansworst duarte zou een mooie versterking zijn voor Nec.

5 augustus 2015 om 15:33

Allesbehalve huren graag.

Voetbalzone Nilsson is niet gekomen. Klein foutje.

Daarnaast zou handhaving makkelijk mogelijk moeten zijn aangezien ik Roda JC, De Graafschap en Excelsior zwakker vind lijken, maar ik kijk dan misschien door een roze bril.

De plekken waarbij ze nog spelers zoeken zal lastig worden. Zou mij niks verbazen mochtem het buitenlanders zijn aangezien die goedkoper naar NEC komen dan de meeste Nederlanders.

5 augustus 2015 om 12:07

NEC lijkt me idd sterker dan Excelsior en De Graafschap en misschien ook wel wat sterker dan Roda JC. Ik denk persoonlijk dat ze gaan strijden voor de plekken 13 - 15, aangezien clubs als Willem II, ADO en Cambuur de afgelopen jaren van degradatiekandidaat tot (meer) middenmoter zijn uitgegroeid.

5 augustus 2015 om 12:09

Ik als graafschap supporter vindt het mooi dat iedereen hier valt over de spelers die men gehaald heeft. Maar het zijn bijna allemaal spelers met doorgroeimogelijkheden, een goede mentaliteit en veel loopvermogen! Als we handhaven hebben we het goed gedaan en mochten we degraderen dan kan men gewoon doorbouwen aan een team wat op den duur kan overleven in eredivisie!

5 augustus 2015 om 12:10

Bedoel dan uiteraard van mijn clubje!

5 augustus 2015 om 13:05

Zijn spelers met doorgroeimogelijkheden ja. Maar ik denk dat ze simpelweg eredivisie ervaring en kwaliteit te kort komen om te overleven in de eredivisie. Maar dat zullen we nog wel zien he hoop dat de Graafschap zich handhaaft, als dat niet ten koste gaat van NEC natuurlijk

5 augustus 2015 om 13:16

Denk dat je als rechtsbuiten sowieso op een buitenlander moet rekenen. Zoveel goede voor een lage prijs zijn er in Nederland niet. Hoop toch dat de aankopen zo snel mogelijk komen.

Top manager die Bart, zeer helder, zeer direct en een goed beleid.
met deze selectie moet dit zeker haalbaar zijn....
Heb er in ieder geval erg zin in, in komend seizoen

5 augustus 2015 om 13:15

Ook open naar supporters, dat vind ik wel fijn. Duidelijkheid was altijd maar niks, nu is dat al beter.

1. Feyenoord
2. PSV
3. Ajax
4. AZ
5. FC Groningen
6. SC Heerenveen
7. Vitesse
8. FC Twente
9. PEC Zwolle
10. ADO Den Haag
11. FC Utecht
12. Willem II
13. SC Cambuur
14. NEC
15. Heracles
16. Roda JC
17. De Graafschap
18. Excelsior

Dit gaat het worden.

5 augustus 2015 om 12:27

Haal jou nr 1 weg...
Alle teams tot plek 5 schuiven 1 plek door, daar komt dan jou nr 1...
Nr 18 wisselen met nr 16
Stop

5 augustus 2015 om 12:27

Zeer onrealistisch

Handhaving is een realistisch doelstelling. Worden er nog wat verstandige aankopen gedaan op de markt dan heb je echt een betere selectie dan De Graafschap en Roda(vind dat eigenlijk nu al het geval,verschil was vorig jaar niet voor niets 40 en 32 punten, iets wat sommige lijken te vergeten) misschien ietsje beter dan/gelijkwaardig aan Excelsior en niet minder dan een Heracles. Daarboven heb je ook nog wat ploegen die als het niet lekker loopt zomaar in de problemen kunnen komen. Ploegen waarvan je het niet 1,2,3 verwacht dat ze in directe degradatienood komen zoals Roda, NEC en NAC afgelopen jaren is overkomen.

Wel noodzakelijk dat de uitblinkers die er nu nog zijn( Santos, Van Eijden, Limbombe en m.i. ook Foor) blijven en dat die aangevuld worden. Nog een vertrek van een dergelijke sterkhouder(zeker Limbombe) kan de club zich gewoon niet permitteren, dan lever je te veel in. Met ruim 2,5 miljoen is er ook wel voldoende transfergeld binnengekomen, en met mazzel komt daar nog een miljoentje of 3 bij als Cillessen naar United vertrekt.

Als dan alles op z'n plaats valt en dingen echt heel goed gaan kan je misschien bovenaan rechterrijtje eindigen. Aan de ene kant moet je waken voor teveel euforie maar aan de andere kant heb je het wel over een team dat vorig jaar alle records in de Juup aan diggelen schoot. Natuurlijk is het vertrek van Alireza een behoorlijke klap maar er kunnen nu met dat geld ook weer andere versterkingen gehaald worden. Futuralis zal wel weer met een goede speler komen zoals ze eerder bij o.a. Santos, Limbombe, Appiah en Bikel hebben gedaan. Eventueel vertrek van Ars zou ik absoluut geen ramp vinden, denk dat hij tekort komt voor de Eredivisie. Emilsson en Santos zijn beter i.m.o.

Maar als het echt flink tegenzit en er onzekerheid in de ploeg sluipt kan je ook zomaar in keiharde degradatienood terechtkomen. Maar tenzij Faber echt gekke dingen gaat doen en/of er teveel spelers verkocht worden moet je om te beginnen wel 2 ploegen onder je kunnen houden.

5 augustus 2015 om 13:12

Ben jij tevreden over de aankopen? Ik vind bijvoorbeeld Golla echt geweldig. Die wint denk ik 80% van de duels en die kan echt goed meevoetballen viel mij op. Bikel vind ik ook goed, heel sterk in de duels aan de grond en lekker fel. Rayhi lijkt me ook een prima speler voor NEC, even wennen en dan kan hij er staan denk ik. Buysse vind ik wel oké, gewoon degelijk, mag alleen van mij iets vaker opkomen maar dat vind ik slechts een verbeterpunt. Halldorsson heb ik niet genoeg gezien om er echt iets over te zeggen. Heb ook veel goeds over Kane gelezen, moet toch een goed talent zijn. Mij lijkt deze opstelling tegen Excelsior het meest geschikt: Halldorsson; Appiah, V Eijden, Golla, Buysse; Bikel, Breinburg; Santos; Foor, Emilsson, Limbombe. Santos met de punt naar voren uiteraard.

5 augustus 2015 om 13:39

Tja, heb zo'n beetje de hele voorbereiding gezien(op die wedstrijd in Schotland na) maar vraag is natuurlijk hoeveel je daar echt uit op kan maken. Natuurlijk wel wat, maar we zullen toch eerst de competitie af moeten wachten. Maar om toch maar een soort van eerste oordeel te vellen: Bikel wordt een topper voor Nec, echt een hele goede. Beweeglijk, uitstekende passing en ondanks z'n lengte een pittig ventje in de duels. Golla deed het ook goed, tegen een serieuze tegenstander als Levante was hij misschien wel de beste van het veld. Wel met de aantekening dat hij verdedigend gezien maar 1 wedstrijd echt getest is.

Haldarsson valt m.i. nog niet echt goed te beoordelen, maar wat hij moest doen deed hij goed(o.a. pingel gestopt). Rayhi zag er wel aardig uit, dreigend en het vermogen om te scoren. Zal geen basisspeler worden maar op termijn kan dat een prima speler worden. Buysse redelijk, zou z'n mannetje moeten staan maar is wel minder dan Conboy.

Al met al wel redelijk tevreden, maar ten eerste moet er nog zat gebeuren(lcv, CAM en Rechtsbuiten) en ten tweede is de competitie de enige toetssteen die telt. Kalle Johnsson was bijvoorbeeld 2 jaar geleden echt heel erg goed in de voorbereiding, maar viel op z'n zachts gezegd wat tegen in het seizoen zelf, ondanks dat het qua potentie een goede keeper was, hetgeen hij ook nu laat zien in Denemarken.

Het is natuurlijk ook afwachten wat Faber gaat presteren met deze selectie. Degradatievoetbal is toch wel een van de lastigere klussen voor een trainer en vooral voor een beginnende. En daarnaast hebben ze in Alireza al een speler laten vertrekken die in zijn eentje al punten pakt. Ik moet het nog maar zien of NEC in de praktijk ook echt sterker is dan teams als Graafschap, Roda en Excelsior

Het lijkt me dat ze prima de nodige spelers uit de Jupiler League kunnen halen. Gewoon spelers die op dat niveau al een aantal jaar op rij er boven uit steken.

5 augustus 2015 om 13:45

Tja, heel veel spelers zie ik niet die echt een versterkingen zouden kunnen zijn. Zo'n Vriends van Go Ahead zou je kunnen halen maar dan ben je ook weer een paar ton aan kwijt(misschien wel meer). NEC kennende leggen ze dan liever geld neer voor een wat jongere speler( Otigba is al eens genoemd) met een hogere kans op doorverkoop. Vervanger voor Alireza zal bijna zeker uit het buitenland komen, die haal je in Nederland niet. Prijs/kwaliteitsverhouding is als je goed scout veel beter in het buitenland. Zolang de aspecten communicatie, mentaliteit en kwaliteit goed op mekaar afgestemd zijn binnen een selectie kan je prima met wat buitenlanders spelen.

1. Psv, 2. Feyenoord, 3 Ajax, 4 AZ, 5vitesse, 6heerenveen,7 fc groningen, 8Fc twente, 9Fc Utrecht, 10 nec 2, 11willem 2, 12pec Zwolle,13 Sc cambuur, 14go ahead,15 Heracles,16 roda jc, 17excselsior, de 18graafschap

5 augustus 2015 om 13:06

Geweldige prestatie van Go Ahead.
Wel jammer dat die Chinees ADO zo naar de donder gaat helpen dat de Knvb Go Ahead van de jupiler leage bevrijd

5 augustus 2015 om 13:14

Go Ahead is gedegradeerd he

Omdat je na 20 jaar een keer incidenteel gedegradeerd bent (veelal goede EL spelers) speelt NEC nu ineens degradatievoetbal?
Afgelopen seizoen heeft toch echt laten zien dat NEC zeker in de eredivisie thuis hoort en veels te goed is voor de Juup of er maar ook in de buurt te komen.

Daarnaast is er intern heel wat veranderd, levert Futuralis puik werk en word 'met juist beleid en hoofden koel' gewerkt om NEC ver uit de onderste regionen van de EL te houden. Daar heb ik vertrouwen in.

5 augustus 2015 om 15:23

Daarbij heeft Van Ingen niet aangegeven dat niet degraderen de doelstelling is. Hij heeft aangegeven dat hij niet tevreden is als ze op plek 15 eindigen.

6 augustus 2015 om 00:24

+1, Dat moet zeker te doen zijn denk ik. Maar belangrijker is dat NEC niet de oude fouten uit verleden gaat herhalen, erin blijven en financieel gezond zijn de eerste prioriteiten. En volgens mij moet dat wel goed gaan komen. Bart v. Ingen en co. doen het behoorlijk goed

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren