Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Als we achttien punten pakken, dan zie ik nog kansen voor PSV'

Laatste update:

Volgens Fred Rutten is PSV na het gelijkspel (1-1) zaterdagavond tegen FC Twente nog niet kansloos voor de titel. ''We kunnen in de resterende wedstrijden nog achttien punten pakken. Doen we dat, dan zie ik nog kansen.'' PSV staat met zes duels te gaan vijf punten achter op FC Twente. Uit de laatste drie duels haalde de club slechts een punt. ''Opnieuw hebben we goed gespeeld, maar niet gewonnen'', zei Rutten na afloop van de wedstrijd. ''Ja, dat zegt natuurlijk wel iets.''

De afgelopen weken verloor PSV bij NAC (2-1) en Ajax (4-1). ''De spelers hebben daar in deze wedstrijd heel goed op gereageerd", vervolgde Rutten. "Daaruit blijkt dat het goed zit in de koppies. Maar dit is opnieuw een enorme klap. Deze tegenslag zal nog moeilijker te repareren zijn. Onze doelstelling was dichterbij FC Twente te komen. Dat is niet gelukt. Heel teleurstellend.''

"Wij hebben de koploper uitstekend bestreden en zijn tot aan de 1-1 de bovenliggende partij geweest", analyseerde de oefenmeester van PSV het duel met de koploper. "Het is daarom heel vervelend dat je maar één punt hebt. We moesten een beetje geluk hebben in de eindfase, maar dat was er niet. De afstand blijft groot, maar er zijn nog zes wedstrijden te gaan. Je weet niet wat er in een seizoen kan gebeuren. Daarom moeten we deze wegstoppen en op naar de laatste wedstrijden."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

het hadden er 21 kunnen zijn meneer rutten, gister avond had je moeten winnen. dus kom a.u.b. niet met deze onzin aanzetten want zo lust ik er nog wel een paar. nu ben je weer afhankelijk van anderen!!!

21 maart 2010 om 08:25

waren ze zo ie zo

21 maart 2010 om 08:50

Als ze gister hadden gewonnen dan waren ze nog afhankelijk van anderen Pacmen30.....

21 maart 2010 om 10:11

je snapt toch wat ik bedoel....... waarom dan deze reactie

twente bezwijkt onder de druk . met nog 6 wedstrijden te gaan en gezien het programma , gaan ze nog minimaal 7 punten laten liggen . ajax word met 3a4 punten verschil kampioen. 3e ster is in aantocht!!!

21 maart 2010 om 07:36

Haha grapjas was het maar zo mooi. Als Twente de komende drie wedstrijden geen enkel punt laat liggen zie ik ze het niet meer weggeven.

21 maart 2010 om 09:52

Ik dacht dat de laatste drie wedstrijden van twente tegen Az Feyenoord en Nac waren
Dus ik denk eerlijk gezegt dat ze de komende 3 wedstrijden geen punten laten liggen, maar in die laatste wedstrijd denk ik zeker wel. Ik hoop op een mooi einde van de Competitie (A)

PSV heeft binnen een maand het kampioenschap verspeeld en ik denk dat het nu tussen Twente en Ajax zal gaan. Je kan mij niet overtuigen dat men in Eindhoven mentaal nu sterk is, en aangezien dat de club het moeilijkste programma heeft denk ik dat zelf de tweede plek nu niet meer zeker is.

21 maart 2010 om 07:46

Natuurlijk is deze niet zeker meer ze hebben het toch niet in eigen hand?

21 maart 2010 om 14:05

Zelfs als PSV alle wedstrijden wint en inderdaad 18 punten kan bijschrijven, is de kans nog groot dat ze derde worden. PSV komt dan op 84 punten. Een mooi aantal, maar als Ajax alles wint komen die op 85 punten. En ik denk dat, gezien het programma en het vertrouwen, de kans groter is dat Ajax alles wint dan dat PSV alles wint.

Sinds die Labyad invalt, verliest Psv... 't Is zeker te kort door de bocht, maar opvallend is die beslissing om hem telkens in te brengen wel. Onbegrijpelijke beslissing gister om hem in te brengen voor een verder prima spelende Toivonen.

Ik denk dat het kampioenschap vanaf nu tussen Ajax en Twente gaat. Ik denk dat 't uiteindelijk Twente wordt; dit seizoen zit 't alleen maar mee... In 6 wedstrijden kan dat bijna niet meer fout gaan. Voor PSV is de achterstand nu te groot, zeker afgezet tegen 't progamma. Ajax speelt geweldig en verdient op basis van 't spel het kampioenschap.

21 maart 2010 om 09:50

Het is niet de schuld van die jongen, het ligt gewoon aan Rutten. In de belangrijkste wedstrijden van het seizoen, HSV thuis, Ajax uit en nu Twente thuis laat hij deze jongen invallen, en dan moet je verwachten dat zo´n 17 jarig ventje Psv op sleeptouw neemt, nee dat deed zelfs Ibi niet op z´n 17e.

21 maart 2010 om 10:26

Neemt Ibi PSV nu wel op sleeptouw dan?

21 maart 2010 om 13:12

Prima spelende toivonen. jezus welke wedstrijd heb jij zitten kijken? Die man was werkellijk dramatisch.
Wie had rutten anders moeten brengen? mandy van het meisje of blind paard amrabat? Nee laat deze jionegn maar lekker zn minuten pakken

21 maart 2010 om 19:25

Breng dan op zijn minst amrabat, die heeft dreiging naar voren.
Die labyad is vast en zeker wel een goede voetballer, maar om hem nu in belangrijke wedstrijden in te laten vallen waarin hij niks te zoeken heeft.

Gewoon een domme wissel!

En dan nog zeggen dat de wissel goed uitpakte (eredivisielive). De Rutten wissel (na de Advocaat wissel). Van taktiek wisselen zonder dat het moet, PSV had de wedstrijd onder controle voor de wissel.

Twente verliest tot nu toe 1 keer. En twente kan juist wel goed met de druk om gaan. Dat heeft mcclaren er wel in gekregen. Dat zag je gister ook weer. Ze bleven kalm omdat ze erop vertrouwden dat we toch wel gingen scoren.
En thuis hebben we 1 maal gelijk gespeeld(precies tegen psv) dus zie ons daar geen pnt meer laten liggen. Dus komt t aan op vvv az en nac uit. Weet niet of iemand nac heeft zien spelen de laatste 2 wedstrijden maar das drama. Dus komt het aan op az en vvv uit. Ok stel je verliest in alkmaar dan komt het aan op vvv uit. En kom op dat moet te doen zijn want vvv is niet meer het vvv van paar maand terug.

En trouwens wie zegt mij dat psv alles gaat winnen?? die laten ook nog wel pnt liggen gezien programma. En wie zegt mij dat ajax alles wint. OOk ajax laat her en der wel pnt liggen.

Nee wij hebben echt de beste papieren en we verliezen bijna niet , niet in nederland niet in europa en dan zouden we nu ineens paar keer verliezen?? Nee nooit. Zeg niet dat we er al zijn maar vanaf nu moeten alle twente supp + spelers vind ik persoonlijk hard op kunnen zeggen dat wij de grootste kandidaat zijn voor de titel

21 maart 2010 om 08:57

Vvv is niet meer het vvv van een paar maanden terug zeg je. En Twente is dan wel het Twente van voor de winterstop? Twente glijdt qua spel ook helemaal af. Psv was gister ook weer de betere. Twente scoort bijna niet. Als ze dan een ploeg treffen die er wel een paar inlegt. Dan kom je er niet met een 1-0 van Ruiz. En je vergeet Feyenoord vriend..... die gasten kunnen nog punten sprokkelen tegen een Psv en Twente.

21 maart 2010 om 09:30

Zie je toch verkeerd. Maar goed jullie ajax supp rekenen je toch al rijk en lekker zo laten. Twente speelt juist wel goed en vooral degelijk iets waar jullie in adam een hekel aan hebben maar hoevaak hebben jullie nu wat gewonnen de laatste paar jaar?
En ik speel denk ik toch liever tegen feyenoord heerenveen en az dan tegen de clubs die tegen degradatie strijden . Dus reken jij je maar rijk. Val je harder.
Wij rekenen ons zeker niet rijk maar twente verliest 1 keer en speelt verder geduldig degelijk en idd niet het mooiste voetbal van nederland. Maar wat wil je nu liever? 10 keer met 4-0 winnen en overal naast grijpen of 10 meer met 1-0 winnen en feesten aan het eind.

21 maart 2010 om 09:36

Gast waar heb je het over?
Jiij heb voor NAC uit al 3 punten opgeschreven als of het niks is.
Dat zelfde beroerde NAC wist PSV wel mooi te verslaan, iets wat Twente nog niet gelukt is. En dan beticht je anderen van arrogantie?

En Tukkerman : als je fan bent van Ajax dan wil je geen 10 keer 1-0 zien.
Goed voetbal, dat is wat telt.
Als het de fan zou gaan om degelijk (lees : saai) voetbal hadden we wel voor een andere club gekozen.

De arrogantie van Ajax is dat we met mooi voetbal kampioen willen worden. Gewoon kampioen worden is niet genoeg, ook al is dat moeilijk genoeg.

21 maart 2010 om 09:52

ja mar waar gaat het dan om? Om de titel toch? En als twente kampioen wordt met degelijk voetbal en niet vaak grote uitslagen of we spelen super mooi voetbal winnen vaak met 4-0 maar piesen overal net naast dan weet ik wel waar ik voor kies. Denk echt dat jullie de enige ploeg in de hele wereld zijn waar men en mooi wil voetballen en willen winnen. Dat is idd arrogantie, heeft jullie vroeger ook prijzen opgeleverd maar die tijd lijkt voorbij
En nac won dan wel tegen psv maar psv was toen beter maar heb je nac gezien tegen grunn en heracles. Dat was zachtjes uitgedrukt niet best.
Ik heb helemaal niks opgeschreven dat doen jullie wel maar ik vind ons programma niks moeilijker dan dat van ajax. Al die ploegen onderin moeten nu echt ergens voor strijden dus krijg je bikkelwedstrijden. Weet niet of dat ajax wel zo ligt.

21 maart 2010 om 10:25

"ajax supporters rekenen zich al rijk".
"nac-uit winnen we wel even". Sorry, mag ik even lachen! Wie rekent zich hier nou rijk? Feit is dat Twente vrij degelijk is, maar ondertussen wel de grootste moeite heeft met Rkc, Ado. Dat jij er gemakshalve vanuit gaat dat jullie wel "even" winnen bij Nac, en van Feyenoord, geeft mij het idee dat je nog bezopen bent van gisteravond. Máár, eindelijk wél een tukker die zich uitspreekt voor het kampioenschap, het werd tijd.

21 maart 2010 om 21:11

tukkerman je ziet thuis tegen Feyenoord dus als een gewonnen wedstrijd?

21 maart 2010 om 12:11

Het is werkelijk niet te geloven hier op voetbalzone met die ajaxieden.
In allerlei topics laten ze zich horen dat het wel erg laf is van Twente en haar supporters dat niemand uit durft te spreken voor het kampioenschap te gaan.
Dan komt er een Twentesupporter die dit wel durft , is ie meteen arrogant en speelt Twente al een tijd slecht , hebben ze mazzel en worden vooral geen kampioen..
Sorry dat ik dit zeg , maar wat zijn jullie hypocriet.

Eerlijk gezegd geloofde ik het weken geleden al niet toen de zeeuw e.d. nog positief waren over Ajax titelkansen.
Als Ajax vanmiddag over PSV heen gaat dan reken ik PSV in ieder geval niet meer tot de titelkandidaten.

Maar je weet het nooit met Psv, ze zijn niet voor niets zo vaak kampioen geworden. Mocht het dit jaar ook weer lukken dan hebben Twente en Ajax het wel ontzettend laten liggen in de laatste wedstrijden.

dan moet je van nac winnen en een punt pakken bij ajax terwijl jullie beter waren...

Ik begreep ook niks van de wissel van toivonen, die al vaak beslissend is geweest voor PSV en dan wisselen voor een talent met te weinig ervaring, maja als Ajax fan vind ik ook dat niet erg. Ik vind de gelijkspel wel gunstig, zijn we strax in ieder geval 2de( voor ronde championsleaque) en we makan nog kans op de titel. Dit worden heerlijke weken! Succes allemaal!

Fred kan me wat, met zijn onzin verhaaltjes. Volgens mij woont Fred dicht bij de Efteling in de buurt, want daar geloven ze ook allemaal in sprookjes, en daar komen ze nog uit ook.

We hebben in een maand tijd onze 9 punten voorsprong op Ajax zien verdampen, en staan na vandaag waarschijnlijk zelfs 1 punt achter op Ajax. We stonden een maand geleden nog eerste in de competitie, en na vandaag waarschijnlijk derde. Dit elftal heeft in een maand tijd het complete seizoen om zeep geholpen, en Rutten heeft nog geloof dat zijn elftal alle wedstrijden kan gaan winnen.

Nou Rutten, ik hoop dat je gelijk krijgt, maar ik geloof helaas niet in sprookjes!

Oh ik erger mij zelf kapot aan die rutten af en toe ,

Is een goede trainer maar echt onbegrijpelijke wissels?

Toivonen-labyad 63 min ( laat die jonge lekker in Jong PSV spelen toch niet in zo een topwedstrijd)
Vuckovic-marcellis ( nutteloos gooi er beter een aanvallende middevelder in ofzo)
bakkal- Amrabat ( is wel te snappen )

Ne ne Rutten mij maak je niet Happy met je wissels en altijd maar da angshazen voetbal ,

To be Continued

21 maart 2010 om 11:13

Kan het grotendeels met je vinden. Alhoewel ik Bakkal een stuk beter met meer ervaring vind dan Amrabat. Amrabat maakte vorige week ook een grote fout tegen Ajax met zijn gepingel op eigen helft: gevolg doelpunt Ajax.
Ik denk dat Labyad een goede voetballer is, maar die moet je brengen op het moment dat een wedstrijd is gespeeld zodat hij minuten en ervaring op kan doen.

PSV heeft de kansen voor dit seizoen verspeeld, er blijft natuurlijk een zeeeeeeeer geringe kans, maar dit gaat ze niet meer lukken. Ze kunnen nu beter de focus gaan leggen op aanvallender voetbal en zorgen dat ze doordrukken in wedstrijden. Ook gister zag je na de 1-0 het aanvallende er vanaf gaan waardoor er iets meer ruimte komt voor Twente. Dan hoeft de bal maar 1 x goed te vallen zoals gister en het is gedaan.

Wel opvallend sinds Andy van der Meyde bij PSV is, hebben ze veel punten laten liggen. Negatieve invloeden? wat dat betreft ben ik wel bijgelovig.

21 maart 2010 om 10:59

of misschien gewoon omdat Lazovic vertokken is
Je kan zeggen wat je wil maar hij was toch erg belangrijk voor psv, en hij werd op dezelfde dag verkocht als dat v/d Meyde binnengehaaldwerd.
Lazovic is misschien irritant maar wel een slimmere speler dan Amrabat die nog moet groeien in sommige dingen

Uiteraard is de compititie nog niet gespeeld. Maar na vanmiddag zal Psvafhankelijk zijn van twee andere ploegen en zie ik de kans op een geslaagd siezoen erg ver weg zakken. Denk niet dat PSV het nog gaat redden. Zeker niet als je ziet dat ze gister na de 1-0 toch weer wat terughoudend en minder aanvallend gaan voetballen en daardoor Twente iets meer richting het doel van PSV kan schuiven. PSV moet eens doorzetten als ze met 1-0 voor komen te staan en snel de 2-0 maken. Dan kan je wat naar achter gaan voetballen en is een enkele kans waar een doelpunt uit valt niet meteen dodelijk.

Psv: pas je strategie iets aan en ga voor de 2-0 spelen!

Uiteraard is de compititie nog niet gespeeld. Maar na vanmiddag zal Psvafhankelijk zijn van twee andere ploegen en zie ik de kans op een geslaagd siezoen erg ver weg zakken. Denk niet dat PSV het nog gaat redden. Zeker niet als je ziet dat ze gister na de 1-0 toch weer wat terughoudend en minder aanvallend gaan voetballen en daardoor Twente iets meer richting het doel van PSV kan schuiven. PSV moet eens doorzetten als ze met 1-0 voor komen te staan en snel de 2-0 maken. Dan kan je wat naar achter gaan voetballen en is een enkele kans waar een doelpunt uit valt niet meteen dodelijk.

Psv: pas je strategie iets aan en ga voor de 2-0 spelen!

acht rutten komop 1 punt uit de laatste 3 wedstrijden komop man word realistisch ajax of twente gaat kampioen worden en daarbij feliciteer ik ze alvast

Rutten zegt dit voor de vorm, dat is wel duidelijk. psv doet niet meer mee na gisterenavond.

Normaal gesproken is Twente de titelkandidaat. Vond dat ze gisteren ondanks de achterstand knap bleven spelen, rustig,met vertrouwen. Dat is belangrijk in zo'n eindfase.
Ik denk dat de titel op de laatste dag beslist wordt, en zal gaan tussen Ajax en Twente.

wordt een beetje moe van al die stellingen, als twente gewoon 18 punten pakt dan zie ik weinig kansen voor psv meneer Rutten.
Iedereen heeft het over mogelijkheden etc etc tuurlijk is dat zo maar dan moet Twente wel punten laten liggen en dat moet ik nog maar eerst eens zien

21 maart 2010 om 12:09

Rekenkundig gezien hebben ze maar 15 nodig, dus ze mogen zelfs 3 punten laten liggen!!!

De trainer die zich nù met theoretisch gelul kansen toedicht om nog kampioen te kunnen worden. We kunnen toch allemaal constateren dat PSV er na de winterstop weinig tot niets meer van bakt. Blijkbaar heeft trainer Fred Rutten geen weet van het resterende programma wat PSV nog voor de boeg heeft. Daaruit mag je toch wel vaststellen dat de nog te verwachten tegenstanders zeker niet de minste zullen zijn van b.v. Sparta en Nac, waar men de nodige punten al tegen verspeelde. Az, Heerenveen, Feyenoord en Groningen om er maar een paar te noemen, stuk voor stuk opponenten die het momenteel sukkelende PSV kunnen laten struikelen. Laat de trainer van PSV het vanaf nu maar eens gewoon van wedstrijd tot wedstrijd bekijken. Om te beginnen volgende week uit bij VVV Venlo bijvoorbeeld, of is hij soms alweer vergeten dat het nietige VVV in Eindhoven een 2-0 achterstand ongedaan maakte.

Ook een nutteloze uitspraak van Rutten na iedere wedstrijd waarin ze puntverlies leiden, " laten we dit maar snel vergeten en op naar de volgende wedstrijd ". Lekker ongeloofwaardig zo'n uitspraak om zo zijn reactie van, " we kunnen de resterende wedstrijden nog achtien punten pakken " kracht bij te zetten. Nee mijnheer Rutten, die achtien punten moet je op het veld zien te halen en niet met onzinnige praat in de media. Want, het is inmiddels wel duidelijk geworden dat je met deze prietpraat de diep teleurgestelde supporters van PSV niet meer kan paaien, althans mij niet meer in ieder geval.

kampioen worden gaat lastig worden vooral omdat ze nu in een dip zitten en volgende week is vv venlo uit en affelay en bakkel gaan die wedstrijd meschien missen maa ik denk tog niet dat bakkel dat met opzet deed want zo is hij niet hij is altijd een rustig jongen geweest vorige week riep ik nog dat affelay een voorbeeld van hem moest nemen omdat hij altijd heel rustig op het veld is als het met opzet was vindt ik het toch jammer

hmm.. Ik zie eigelijk geen kansen voor PSV meer, mede ook door het moeilijke wedstrijdschema van ze.

Dit is ook wat praat van Fred Rutten om de supporters hoop te geven, hij kan natuurlijk niet zeggen dat alle kansen verkeken zijn. Toch schat ik ze vrij kansloos in hun missie.

Ik lees veel reacties die PSV afschrijven in de laatste fase van de competitie. Maar PSV is nog niet uit de race. Zij zullen alles op alles zetten, net als Ajax, voor in elkgeval die tweede plek. Net als Ajax heeft PSV die voorronde CL hard nodig. PSV is voor Ajax de belangrijkste concurrent, en dan doel ik op concurrentie voor plek 2. Want de eerste plek zal heel lastig worden voor beiden.

FC Twente wordt in mijn optiek 'gewoon' kampioen. Ze zullen weinig meer laten liggen, en ik geloof dat Ajax minstens nog een keer gelijk gaat spelen. Ik zou al heel blij zijn als Ajax de tweede plek vast zal kunnen houden, zeker als je kijkt dat het gat naar de tweede plek lange tijd 9 punten was.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren