Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als Real Madrid mij zou vragen, zou het antwoord niet positief zijn’

Laatste update:

José María Giménez werd de afgelopen jaren regelmatig in verband gebracht met een vertrek bij Atlético Madrid en clubs als Manchester United en Real Madrid zouden tot de gegadigden voor de handtekening van de 23-jarige verdediger behoren. De Koninklijke lijkt zich echter geen illusies te hoeven maken, aangezien de Uruguayaan niet van plan is om binnen Madrid te verkassen.

“Dat zou ik nooit kunnen doen, ik kan er niet eens over nadenken. Deze geruchten duiken altijd op in de media als we een Madrileense derby spelen, het is normaal om daar de kranten mee te vullen”, reageerde hij tegenover La Sexta. Atlético en Real troffen elkaar afgelopen zaterdag in het Santiago Bernabéu en de twee kemphanen uit de Spaanse hoofdstad moesten genoegen nemen met een 0-0 gelijkspel.

Giménez is niet van plan om de derby ooit in het wit van de Champions League-houder te spelen: “Echt waar, ik kan op het leven van mijn kinderen zweren dat niemand van Real Madrid ooit contact met mij heeft opgenomen. En als ze dat wel deden zou het antwoord niet positief zijn”, is hij duidelijk. De stopper zette afgelopen zomer zijn handtekening onder een nieuw contract bij los Colchoneros en zag zijn transferclausule daardoor omhooggaan naar 120 miljoen euro.

Giménez was niet de enige die een nieuwe verbintenis tekende bij Atlético, aangezien ook Antoine Griezmann zijn contract verlengde. De Fransman ontbrak onlangs bij de laatste drie genomineerden voor de ‘The Best’-award van de FIFA en Giménez snapt niet waarom zijn ploeggenoot niet gewonnen heeft: “Ik vind het raar. We kunnen er niet aan ontkomen dat Luka Modric een geweldig WK en een geweldig seizoen met Real Madrid achter de rug heeft, maar ik geloof dat Griezmann meer heeft gedaan.” Modric won de prijs uiteindelijk voor nummer twee Cristiano Ronaldo en nummer drie Mohamed Salah.

Denk jij dat José María Giménez goed in het elftal van Real Madrid zou passen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fantastische speler. Zou hem graag bij Real zien.
Maar vindt het ook wel weer mooi dat hij als Atletico speler dat absoluut niet wil.

En gelijk heeft die. De rivaliteit is sterk daar in Madrid. Als je bij atletico gaat spelen moet je t gewoon uit je hoofd zetten om nog ooit voor real te spelen. Mag wel, maar dan gaan de fans je snel vergeten en als een slang zien. Dat is gewoon de realiteit en begrijpelijk ook ergens. Van Inter naar Milan bijvoorbeeld is velen malen minder, omdat de rivaliteit daar gewoon wat minder is en daar moet je je van bewust zijn vind ik. Kijk naar Figo om een mooi voorbeeld te noemen

3 oktober 2018 om 13:20

Welk voorbeeld bedoel je van Figo? Want Figo is nooit van Atleti (niet gespeeld) naar Real gegaan of van Inter naar AC (niet gespeeld) gegaan.

De overstap van Figo van Barca naar Real (neem aan dat je deze bedoelde) is en valt niet goed te praten. Moet je is voor de grap doen, aan een Catalaan of echte Barca fan vragen wat zij van Figo vinden.

3 oktober 2018 om 15:52

@robinozaurus: Lekker belangrijk, niet iedereen voetbalt om dezelfde reden. Als je broodvoetballer bent dan zal t je aan je reet roesten waar je speelt. N grote zak geld is n grote zak geld

3 oktober 2018 om 18:34

Raul is volgens mij wel van Atletico naar Real gegaan. Hugo Sanchez. Bernd Schuster heeft voor zowel Real, Barca en Atletico gespeeld.

3 oktober 2018 om 20:25

Raul is wel andere verhaal, hij heeft klein gedeelte van zijn jeugdopleiding bij Atletico doorgelopen. Schuster word gehaten door de oude garde Barcelona & Real fans. Ik denk dat het meevalt in Europa als je naar rivaal vertrekt. Je zal wat doodsbedreiging ontvangen. Denk als je ban Gremio naar Inter of andersom wel in grote problemen kan komen

3 oktober 2018 om 14:07

Ik denk dat het in Italië meer met de cultuur te maken heeft. Ze hebben daar volgens mij gewoon heel veel respect voor hun spelers,

Hij is enorm fan van atleti lijkt me. Net als dat Guidetti nooit bij ajax zou tekenen. Niet dat ze m zouden willen, Maar het idee..

3 oktober 2018 om 15:48

Als ze maar genoeg bieden. Guidetti he. Heeft ook maar een blauwe maandag bij Feyenoord gespeeld.

Paar jaar terug was de kans enorm groot, toen zat deze jongen nog op de bank en had Real Madrid interesse nou maakt Real Madrid geen kans meer.

Hij is de toekomst van Atletico Madrid met jongens als Saul.

Betrap hem zelden op een fout, is enorm compleet en zal nog groeien naast Godin.

Ik vind dit werkelijk waar een klasbak 1e klasse. Ik vind het daardoor ook jammer dat hij (zeg nooit) nooit bij ons zal spelen. Overigens siert dit hem wel. Verder wil ik hierbij zeggen, een clausule van 120 miljoen is niks in het hedendaagse voetbal. Weet zelf niet hoe hij te verleiden is voor een vertrek naar een andere competitie of ploeg, maar als ik ergens de touwtjes in handen zou hebben met een zakcent zal ik zeker mijn zinnen op deze man zetten.

3 oktober 2018 om 13:58

Ik zie Manchester United die 120 miljoen inderdaad zo neerleggen. Wel moet er verder worden door geselecteerd door minimaal 2 cv's weg te doen. Lindelof, Bailly, Smalling, Jones, Rojo zijn het allemaal net niet.

3 oktober 2018 om 15:51

Het is dan wel de vraag of Gimenez dat zelf wilt. Op dit moment is de stap van Atletico naar United een aardige stap achteruit. Gezien het beleid dat wordt gevoerd bij beide clubs lijkt het me ook niet aannemelijk dat United binnen 5 jaar op het niveau van Atleti zit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren