Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als profs worden we ervoor betaald om met dit soort zaken om te gaan’

Laatste update:

Simon Poulsen baalde zaterdagavond ontzettend van de thuisnederlaag van AZ tegen SC Heerenveen: 0-1. ‘Ongelofelijk’ en ‘dramatisch’, zo claimt de verdediger. Vooral de eerste helft van de Alkmaarders was ver beneden peil. “Ik zag geen beleving, geen inzet. Niets! Hoe dat kan? Ik snap er niets van. Natuurlijk, je kunt in balbezit een keer een mindere dag hebben, maar aan inzet mag het nooit ontbreken”, vertelt Poulsen via de officiële kanalen van AZ.

“Wat we voor rust hebben laten zien, kán gewoon niet op dit niveau”, erkent Poulsen. “Duels werden niet gewonnen en spelers lieten hun man lopen. En zelf was ik ook niet goed aan de bal. Tijdens de tweede helft was er meer inzet in onze ploeg. Tja, misschien dat er op basis van die drie kwartier een gelijkspel inzat, maar overtuigend was het niet. Zo won Viktor Elm bijna elk luchtduel. Er was alleen niemand die er vervolgens iets mee deed…”

Volgens Poulsen heeft AZ niet een team dat kwalitatief veel beter is dan de overige ploegen. “We zijn pas een goed team als we honderd procent inzet tonen.” De Deen verzekert dat de situatie rond Marco van Basten geen rol heeft gespeeld. De oefenmeester is al enige tijd afwezig en werd ook zaterdag vervangen door Alex Pastoor. “Wij zijn profs en worden er ook voor betaald om met dit soort zaken om te gaan. We hebben ons alleen beziggehouden met deze wedstrijd.”

Wie eindigt dit seizoen hoger?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tsja het was bizar slecht. We kunnen dit sowieso wel het weekend van de verrassingen noemen in de Eredivisie. ..

14 september 2014 om 07:51

Zo'n verassing is het niet dat heerenveen wint bij AZ.

14 september 2014 om 08:50

Dat is toch geen verassing. Onderling resultaat van az-heerenveen is in het voordeel van heerenveen

14 september 2014 om 09:19

Goh 1 wedstrijd, meer gewonnen! Aub zeg.

14 september 2014 om 10:22

Als je thuis meer verliest dan wint van Heerenveen ben je toch gewoon minder? Thuis hoor je oppermachtig te zijn

14 september 2014 om 11:07

@ Ruud_az:
Inmiddels toch echt twee meer gewonnen in Alkmaar. 7 Om 5. Heerenveen was beter, zoveel is duidelijk. Of de overwinnng helemaal terecht was, is een tweede natuurlijk. Deslniettemin ben ik blij met de punten. Eerste helft deed me denken aan de eerste helft van het seizoen 2009-2010 in het Abe Lenstra stadion. Heerenveen feller en elke tweede bal was voor Heerenveen. Maar als je slordig bent in de eindfase, kan het alle kanten op.

14 september 2014 om 12:13

2 ook goed voor de rest zegt het weinig. Az is nog zoekende, Heerenveen is al verder. Liever nu dit geouwehoer dan aan het einde.

14 september 2014 om 09:14

Heerenveen was gewoon veel beter 1e helft! En inderdaad het is geen verassing

Laat we beginnen met het middenveld, punt naar achter svp.
Ortiz vlak voor de verdediging, Gudelj en Haye daarvoor. Telkens zie ik dat het middenveld overlopen wordt of over wordt geslagen met de opbouw

Wuytens is exit mag ik nu toch hopen, misschien voor op de bank voor de laatste minuten om de boel dicht te timmeren.
Hoedt grijp je kans, een beter moment is er niet!!! Haps voorlopig voor Poulsen( al ging de 2de helft wel een stuk beter)

Voorin is het nu even behelpen, Berghuis en Aron worden teveel gemist.
Maar zolang de verdediging en middenveld niet goed staat, is het sowieso niet in balans.

Als profs wordt je ervoor betaald om, in het geval van AZ, 1x per week het vuur uit je sloffen te lopen. Met of zonder trainer op de bank. Volgens mij beseffen die spelers niet dat ze de mooiste baan ter wereld beoefenen en miljoenen mensen blind willen ruilen met die salarissen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren