Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als Mario hier komt, gaat hij op water en brood en levert hij zijn Ferrari in’

Laatste update:

Als Mario Balotelli niet oppast, zal de kaars die symbool staat voor zijn carrière voortijdig opbranden. De spits is pas 24 jaar, maar is al toe aan zijn vijfde club en heeft nergens dermate veel indruk gemaakt, dat hij er nog lang mocht blijven. Als talent hield hij het weliswaar vier seizoenen uit bij Inter, maar daarna bleef hij tweeënhalf jaar bij Manchester City en anderhalf jaar bij AC Milan.

/

Sinds vorig jaar zomer verdedigt Balotelli de clubkleuren van Liverpool. Echt warm zijn de fans daar niet van hem geworden, want Super Mario maakte in 25 wedstrijden pas 4 doelpunten. Trainer Brendan Rodgers verdedigt hem nog wel publiekelijk, maar heeft Balotelli ook al meermaals gepasseerd. In Italië denkt men nog steeds dat de spits wel weer de oude kan worden, of beter gezegd: zijn belofte in kan lossen. Sampdoria-voorzitter Massimo Ferrero gelooft dat hij het medicijn voor Balotelli wel weet.

“Ik zou hem halen hoor, als ik er de kans toe kreeg. Als hij naar Sampdoria zou komen, zou Mario weer de oude worden. Hier valt niemand hem lastig als hij niet scoort, het zou rustig zijn en hij zou gelukkig worden. In mijn optiek is hij gewoon niet gretig meer. Hij verdient natuurlijk ook vier miljoen euro per jaar”, legt Ferrero uit aan Gazzetta TV. “We zouden hem hier op water en brood zetten en hem een Bianchina als auto geven. Zijn Ferrari zou hij dan in moeten leveren. Dan weet ik zeker dat hij weer zou gaan scoren.”

Mario Balotelli is niet gretig meer

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldige stuk hahah hopelijk gaat ie ook naar Sampdoria, op een of andere manier mag ik superMario wel. Gun hem echt dat zijn potentie er eindelijk eens een keer uitkomt

14 april 2015 om 12:33

Ik heb echt precies hetzelfde. Deze jongen hoeft enkel support en liefde te voelen die hij bij bijna geen een club heeft gehad en dan gaat het lopen.

Ik hoop stiekem als sinds de Man City tijdens dat Mario naar Galatasaray komt en daarna de stap naar de absolute top maakt. Een paar jaar bij ons de sterren van de hemel spelen en dan de wereldster worden wat hij in z'n mars heeft.

Nee maar in Istanbul zal hij worden bemind/geadoreerd en ik heb zelf een gevoel dat hij dan echt zal geen spelen.

Helaas is dit een waarschijnlijk een zeer onmogelijk scenario.

Maar mario als je dit leest. Kom naar Istanbul wij zullen van je gestoordheid met de mantel der liefde bedekken en iedere dag van je mooie zwarte koppie houden.

Muslera
Sabri
Chedjou
Semih
Telles
Inler
Melo
Amrabat
Sneijder
Bruma
Balloteli
14 april 2015 om 12:36

8 buitenlanders in de basis, zat volgens mij een limiet van 5 in de super lig

14 april 2015 om 13:38

Mario zal het niet lezen hij kan een nederlands

14 april 2015 om 13:38

Geen*

14 april 2015 om 14:51

@onuur - Buitenlanders regeling is per 2015/2016 seizoen afgeschaft. Je moet nu 7 turkse spelers in de wedstrijd selectie hebben en 1 homegrown in de eerste 11.

@kylekana - Toch jammer dat het azijnpissen niet helemaal lukt

14 april 2015 om 16:14

en hoeveel in van de 7 moeten verplicht in de basis beginnen ?, kun je anders een linkje geven

14 april 2015 om 16:18

Denk dat hij het zwaar in turkije zal krijgen bij een club als GS waar de druk inmens is. Als hii paar wedstrijden matig is dan is het einde carrière in TR

Iedere trainer denkt van te voren Mario wel in toom te houden. Zodra hij er eenmaal speelt komen ze er achter dat er toch geen beginnen aan is.

14 april 2015 om 11:50

Je moet mario zn salaris aan prestaties binden! Dus per doelpunt krijgt die zoveel! Dat lijkt gekkenwerk, maar dan geeft hij je zeker weten wat je er voor hem betaald en hij blijft gretig! Ik zou het met 4 mln per jaar ook niet erg vinden om te chillen op de bank, lekker voortleven op 2 prachtige goals op het ek en op zn grote belofte en potentie! Die man moet ie gretig houden, door middel van prestatie bonussen

14 april 2015 om 15:11

Per goal zn salaris uitkeren is natuurlijk geen goede oplossing. Op die manier zal hij alleen maar voor eigen succes gaan, en laat hij teamgenoten die er beter voor staan op dat moment zakken. Een logischere oplossing zou zijn dat hij sowieso een vast salaris krijgt, niet te hoog, en dat hij bonussen krijgt aan de hand van assists, goals, werklust of goed gespeelde wedstrijden enz.
Natuurlijk moet je deze bonusseb niet te sterk varieren, want dan zal hij gaan forceren om dat voor elkaar te krijgen

Ik zou Balo dus nooit meer aantrekken als ik het voor het zeggen had bij een club. Bewijst al jaren de mentaliteit niet te hebben, en als hij dat nu al niet laat zien, dan zal dat in de toekomst ook niet meer komen. jammer genoeg, heeft hij zijn carrière vergooit. Het geld is binnen, en hij zal vast nog wel een paar mooie clubs kunnen verslijten de komende paar jaar. Maar topscorer van een competitie, Ballon d'or of de CL winnen zie ik hem nooit meer doen. 5 jaar geleden had ik dat wel verwacht.

14 april 2015 om 11:42

Bij Milan deed hij het wel aardig (op het veld) vond ik.

14 april 2015 om 11:59

Zijn eerste 6 maanden was hij inderdaad geweldig. 2e seizoen maakte hij zo nu en dan een doelpunt, maar was zijn veldspel gewoon matig. Ik ben bang dat het alleen maar minder gaat worden bij hem, ook omdat hij nauwelijks meer speeltijd krijgt. Zijn statistieken zijn ronduit treurig en goed spel laat hij ook nauwelijks zien. Er zijn genoeg andere spitsen, die een stuk minder salaris opstrijken en een stuk meer brengen. Nee, het aantrekken van Balotelli heeft puur met zijn naam te maken en het feit dat iedere club denkt dat hij daar zijn topniveau zal gaan halen. Hij is nu 24, dus talent af. Nu is hij een volwassen voetballer, die gewoon onder middelmaat presteert.

14 april 2015 om 12:12

en ook het aantrekken op naam/potentie houdt een keer op

adu bv is jarenlang met alle topclubs in verband gebracht, heeft bij een aantal grote clubs onder contract gestaan, maar omdat hij nergens zn naam heeft waargemaakt merk je dat het nu voor adu zon beetje over is

het verschil is dat balotelli op hoger niveau heeft gespeeld en meer goals heft gemaakt, maar zoals jij correct aangeeft wordt een balotelli net als en adu alleen maar op naam gehaald en niet op prestaties

14 april 2015 om 13:06

CL heeft die al op zijn cv. Dat is toch wat heel veel spelers niet kunnen zeggen. Het is best grappig als je ziet waar hij op teert

14 april 2015 om 14:50

Milito heeft de champions league gewonnen, Balotelli zat op de bank

14 april 2015 om 16:05

Hij zegt ook nergens dat Balo 'm heeft gewonnen. Hij zegt dat Balo een CL op zn CV heeft staan en dat klopt gewoon.

Hehe, geweldige reactie. Zie Mario echt nu voor me in een Bianchina, lol. Ik denk dat iemand Mario van de lucht moet oppikken en hem met zijn beide benen op de grond moet zetten. Ik vraag me dan ook daadwerkelijk af of hij ook maar ergens van toegevoegde waarde kan zijn.

14 april 2015 om 13:17

Zijn statistieken vóór Liverpool waren helemaal niet slecht. Liep toch vaak 1 op 2 terwijl hij bij veel ploegen vaak maar mocht invallen en af en toe in de basis. Daarnaast was Milan nog maar een middenmoter. Slechts door zijn reputatie en gedrag bekritiseren mensen hem ook. Terwijl hij helemaal niet slecht is.

14 april 2015 om 15:23

Hij is zeer zeker niet slecht. Maar o wat is hij Niet constant. De ene wedstrijd is hij in bloedvorm en maakt hij loopacties en knalt de bal van 30 meter in de kruising. En de andere wedstrijd sjokt hij er maar wat bij en is hij meer bezig met randzaken dan met het spelletje (zoals spelers irriteren).

Hij lijkt inderdaad niet te leven voor de sport. Mocht het zo zijn is het zijn goed recht, zolang hij zich aan de gestelde regels en richtlijnen van de club houdt.

Desondanks wel erg jammer. Hij laat/ liet sporadisch mooie dingen zien op het veld waaraan je afziet dat hij wel degelijk talentvol is. Of het nu toch een tekort aan talent is of puur en alleen zijn gedrag waardoor hij nergens slaagt weet ik niet. Is hij nu geblesseerd of komt hij simpelweg niet aan spelen toe bij Liverpool??

Hopelijk is Balotelli toch nog zo verstandig om komende zomer een club op te zoeken die hem vertrouwen geeft en veel speelminuten. Ik denk ook niet dat de topclubs nog voor hem in de rij staan. Er moet toch wel een club en trainer zijn die hem wel in het gareel kan houden? Zou hem wat dat betreft wel onder van Gaal willen zien .... al betwijfel ik of dat een verstandige keus is

14 april 2015 om 12:10

Is gewoon gepasseerd. Dat ie niet aan spelen toekomt komt door zijn bagger mentaliteit, want de beste man kan opzich aardig voetballen.

Met Balotelli gaat het niks meer worden helaas. Heeft nu al weet ik het hoeveel kansen gehad, maar het lukt op de een of andere manier niet. Erg jammer, want het was een aantal jaren geleden in mijn ogen een ongekend groot talent. Iedere trainer denkt steeds dat ze Mario wel even op de rails krijgen, maar dat is tot op heden nog niet gebeurd. Welke club durft het straks nog aan met deze man?

Ach er zal wel weer een domme club zijn die hem haalt. Alle trainers denken dat zij hem wel even aan de praat krijgen. Die jongen gaat het gewoon niet redden. Hij heeft zich in zes jaar tijd totaal niet ontwikkelt als voetballer. Zonde want het was een mega talent, maar met talent alleen redt je het niet.

Ik herinner me ene Luis Fabiano toen hij nog jong was. Het zou de nieuwe Braziliaanse superster moeten worden, maar het kwam er niet uit. Op z'n 25e nog geen potten kunnen breken wegens zijn moeilijk gedrag, alleen in eigen land was hij een ster. Bij Rennes en Porto gefaald, maar dan kwam Sevilla en het werd een echte topper samen met Kanouté.

Moraal van het verhaal: word wakker, Balotelli.

toch zou ik van gaal wel eens met dat mannetje aan de gang willen zien . of koeman .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren