Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als Juventus dat niet had geëist, had ik daar nu waarschijnlijk gezeten’

Laatste update:

Het had er in januari alle schijn van dat de wegen van PEC Zwolle en Tomás Necid zouden scheiden. De Tsjechische spits werd gehuurd van CSKA Moskou en die club leek Necid naar Italië te sturen, waar Juventus geïnteresseerd was. De aanvaller keerde echter toch terug in Zwolle.

/

Necid was begin dit jaar niet fit en dat was voor de kampioen van de Serie A reden om af te zien van zijn komst, waarna PEC alsnog toesloeg. “Bij CSKA wilde ze me niet meer. Ik moest verkocht worden”, kijkt de Tsjechisch international terug in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Maar omdat ik geblesseerd was, kwamen ze niet van me af”, geeft de 25-jarige goalgetter aan.

“Als ze in Italië niet eisten dat ik er meteen moest staan, had ik daar nu waarschijnlijk gezeten”, weet Necid, die sinds zijn terugkeer in Zwolle moeite heeft om het net te vinden en als het aankomt op het maken van doelpunten in de schaduw staat van concurrent Stef Nijland. Necid belooft evenwel beterschap: “Ik merk nu pas dat ik weer net zo sterk ben als voor de blessure. Ik voel daardoor ook dat de goals weer gaan komen”, zegt de spits optimistisch.

Denk je dat Tomás Necid dit seizoen nog veel zal scoren voor PEC Zwolle?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede spits voor PEC. Is hij nu definitief vast of nog steeds een huurcontract? Ze zullen hem zeker nodig hebben, als ze Europees voetbal halen.

4 april 2015 om 13:47

Hij heeft zijn contract ontbonden bij Cska, en maakt het seizoen bij PEC af voor een fractie van wat hij verdiende. Echter alleen dit seizoen dacht ik, daarna is hij in principe transfervrij.

4 april 2015 om 13:48

Hij ligt vast tot het einde van het seizoen. Daarna is hij transfervrij!

4 april 2015 om 14:28

Is wel iets voor Heerenveen als Uth weg gaat denk ik!

4 april 2015 om 14:53

Veel te duur voor heerenveen

Gewoon lekker je wedstrijden ballen Tomas en dan in de zomer een verstandige beslissing nemen. Bij Juve had je denk ik de bank kunnen warm houden, kies een mooie club waar je lekker kan voetballen.

Ik ben blij dat ik deze geweldenaar een seizoen heb mogen bewonderen in het Ijsseldeltastadion. Sympathieke gast ook.

4 april 2015 om 14:29

De tribunu zelfs, tevez en morAta zijn momenteel van wereldniveau. Dan hebben ze met llorente als 3e spits nog een topper in huis. Necid is voor PEC een prima spits en kan zeker een stapje hogerop maar juve never

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren