Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Als John zo door blijft gaan, kan hij een Celtic-legende worden'

Laatste update:

John Guidetti is na Rotterdam ook in Glasgow bezig een cultstatus te verwerven. De Zweedse aanvaller is sinds zijn komst van Manchester City geweldig op schot voor Celtic: acht doelpunten in acht wedstrijden. Manager Ronny Deila verwacht nog veel meer van de nog altijd pas 22-jarige huurling. "Hij gaat nog veel beter worden", voorspelt hij in gesprek met Sport Times.

/

De Noor, die voor zijn komst naar Schotland alleen in eigen land werkzaam was, zegt Guidetti de beste spits te vinden met wie hij tot nog toe van doen heeft gehad. "Ik kijk er echt naar uit om langer met hem samen te werken. John is jong en gaat zich ontwikkelen. Als hij op dezelfde manier doorgaat wordt hij een Celtic-legende. Of ik dat echt geloof? Ja, natuurlijk."

Op dit moment loopt het huurcontract van Guidetti aan het eind van dit seizoen af, maar the Bhoys zijn van plan om tussentijds met Manchester City in contact te treden en nieuwe afspraken te maken. De Schotten hebben echter concurrentie: vanuit Engeland is ook de nodige interesse voor de ex-Feyenoorder, wiens contract bij the Citizens aan het eind van dit seizoen afloopt.

Feyenoord heeft een fout gemaakt door John Guidetti afgelopen zomer te laten lopen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

eigenlijk heeeel erg dom van Feyenoord om John Guidetti niet terug te halen, een hele goede spits voor de Eredivisie. Met hem erbij hadden ze minimaal 6 punten meer..

31 oktober 2014 om 00:26

Achteraf gelul

31 oktober 2014 om 02:16

Elke supporter van Feyenoord wilde dat hij kwam dus niks achteraf!

31 oktober 2014 om 07:21

Gewoon dik achteraf gelul aan het begin van dit seizoen vond iedereen get een te groot risico omdat hij heel lang heeft stil gestaan. De meeste wilde toen Dost of Zapata ( vlgns mij) en nu zeggen al die feyenoorders nee we hebben altijd gezegd dat hij moest komen

31 oktober 2014 om 08:17

Ja een transfersom van 5 miljoen kon een te groot risico zijn. echter kon hij dus ook gehuurd worden, iets waar niemand van de supporters nee tegen zou hebben gezegd.

31 oktober 2014 om 08:23

hij kon een uur voor sluiting van te transfer window pas worden gehuurtd Feyenoord had toen al een Kazim, dus het is allemaal wat ingewikkelder dan het lijkt.

31 oktober 2014 om 08:48

Wie zou het nou beter weten, jij of de Feyenoord supporters?! De meeste wilde inderdaad Dost of Zapata, maar toen die niet haalbaar bleken en City Guidetti aanbood voor een weggeef prijs wilde alle Feyenoord supporters hem graag zien komen! Meer als de helft vond het een risico en wilde dat hij gehuurd zou worden en dan aankijken of die fit genoeg was om over te nemen!

31 oktober 2014 om 00:30

Dit wist jij aan t begin van het seizoen natuurlijk ook

31 oktober 2014 om 04:32

Ik kon me anders prima vinden in de uitleg van van Geel over de te grote risico's. Gelukkig voor John en jammer voor Feyenoord pakt het goed uit. Blijft een held!

31 oktober 2014 om 08:50

Wel eens gehoord van huren?! Dat Feyenoord hem niet voor 5 miljoen durfde over te nemen stond bijna elke supporter achter, maar hij kon ook gehuurd worden en dat zagen alle Feyenoord supporters graag zitten!

31 oktober 2014 om 13:26

Want een Kazim was geen risico. Dat hij nooit scoorde nog buiten beschouwing gelaten, maar de man heeft nooit in de spits gespeeld. Dus je noemt Guidetti wel een risico en stelt dat een speler als Kramaric geen echte spits is? Dan kan die van Geel alles proberen goed te lullen, maar het is gewoon fout gehandelt van zijn kant. Lever die bonus maar weer in

Nu er vanuit Engeland kapers op de kust zijn, vrees ik voor Celtic dat er straks geconcludeerd word dat ze beter hadden kunnen kopen. Nou ja, was voor hun net als Feyenoord nooit een eerste optie geweest.

hij heeft zijn draai weer gevonden. Hoop dat het voor hem doorzet. Sympathieke speler.

Laat hem eerst maar ns een serie wedstrijden neerzetten op een hoog niveau. Achteraf misschien niet goed gegokt van van Geel maar achteraf is altijd makkelijk oordelen. Hij maakte op dat moment de juiste rationele beslissing imho. De meeste fans die hem bij Feyenoord wilden zien, wilden dat op basis van emotie en populariteit.

31 oktober 2014 om 08:07

Ach als van Dijk een paar goede wedstrijden speelt moet hij meteen in Oranje en bij Guidetti hoor je dan laat het hem maar presteren op een hoog niveau. Je kan wel zeggen het was een risico maar dat is die Kazim ook, je wist er niets van en of hij wel bij Feyenoord past daarnaast had hij nooit als spits gespeeld dus heeft van Geel met hem wel een gok durven nemen maar met Guidetti waarvan je wist dat hij bij Feyenoord geliefd was en erbij past niet dus wat dat betreft wel raar ja. En tuurlijk had hij een blessure en was dat een risico maar ik vond het zeker toen nog wel een acceptabel risico maargoed ze hadden anders bepaald en nu zie je achteraf dat Guidetti het goed doet is het extra zuur lijkt me voor de Feyenoord aanhang.

31 oktober 2014 om 10:03

Was het niet het verschil dat Feyenoord hem moest kopen, er was toen nog helemaal geen sprake van een huurconstructie. Feyenoord vond (terecht) het risico te groot om pak em beet 5 miljoen euro te investeren. Als Feyenoord hem weer kon huren hadden ze dat wel gedaan, maar van wat ik me herinner is dat Feyenoord hem alleen kon kopen. Toen is er min of meer een streep door de rekening gezet.
Dat Celtic hem wel heeft kunnen huren snap ik ook niet, maar nu er andere clubs zijn in Engeland die hem willen hebben zullen ze volgend seizoen misgrijpen. Voor John is het mooi dat hij weer kan voetballen en heeft met Celtic een prachtige club gevonden waar je inderdaad snel een cult status krijgt. Door zijn passie zullen veel supporters het een speler vinden waar ze zich makkelijk in kunnen identificeren, jammer voor hun dat hij hoogstwaarschijnlijk maar 1 seizoen blijft.

Niemand wist dit te voorspellen, enkel te hopen!

En om nou 5 mil. + hoog salaris uit te geven aan een beetje hoop en ee goed verleden bij de club is gewoon te veel!

Wat ik wel schrijnend vindt is dat hij daar nu loopt op huurbasis en niet in de Kuip!

Dus voor koop begreep ik Martin wel, maar met een huur had je een groter risico kunnen en moeten nemen!

Ik zou, als ik v. Geel was, nu al en belletje naar hem uit laten gaan met excuses en hem het hof gaan maken voor komend seizoen, al denk ik dat dat weinig uitmaakt, helaas!

31 oktober 2014 om 08:19

Hier heb je helemaal gelijk in, ik snap dan ook gewoon niet waarom hij niet bij ons op huurbasis speelt dit seizoen...

Is die constructie wel bij ons in beeld geweest ? zo ja waarom wel een kazim huren maar geen guidetti.

ach ja is toch weer eens te laat dus speculeren zal het hoogst haalbare zijn.

31 oktober 2014 om 08:35

Hij was tot 48 uur voor de deadline enkel te koop en wij haalden Kazim!

Toen hij verhuurd mocht worden heeft hij zelf contact gehad met wat spelers, maar toen hadden we geen salaris budget meer!

Ikzelf had Verhoek en Schaken ontbonden om zo ruimte te maken, dan maar een risico van 2 mil. met de afkoop van die contracten!

Als zo een jongen wil komen dan mag je daar blij mee zijn als feyenoord. Zelfde geld voor ajax hadden hem ook kunnen halen....

Word zo moe van die naam ....word als een halfgod beschreven, terwijl hij bij city nooit heeft kunnen doorbreken...Hij is gewoon van glas.. laten we stoppen met ophemelen...1 jaar leuk gespeeld in Nederland word vervolgens als Messias binnengehaald

31 oktober 2014 om 12:45

Was zelf natuurlijk ook enorm onder de indruk van hem destijds.
Maar zijn "onsterfelijkheid" dankt hij in principe alleen "maar" aan zn hattricks tegen Ajax en Twente. En dat na zo'n beetje het "zwartste jaar" uit de geschiedenis van Feyenoord.

Als je het "nuchter" bekijkt zou je ook kunnen zeggen dat hij ons het kampioenschap heeft gekost met zn domme rode kaart tegen rkc.
Tevens scoorde hij in principe maar 1 op de 3 wedstrijden een "velddoelpunt"

hij was toch niet fit zei van geel ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren