Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Als je naar concurrentie bij Oranje kijkt, heb ik daar meeste perspectief'

Laatste update:
/

Riechedly Bazoer profileerde zich de voorbije week bij Oranje als controleur en is tevreden met zijn eigen verrichtingen. De jonge Ajacied dankt bondscoach Danny Blind en assistent Dick Advocaat voor het in hem gestelde vertrouwen, nadat Ajax-coach Frank de Boer hem in de slotfase van het seizoen niet meer opstelde.

“Ik mocht alle drie de duels starten en - op de laatste na - tot het einde toe spelen. Dat geeft vertrouwen en dat wil ik op het veld terugbetalen”, vertelt Bazoer in De Telegraaf. Het negentienjarige toptalent denkt in de toekomst met onder meer Kevin Strootman en Georginio Wijnaldum een middenveld te kunnen gaan vormen.

“Ik vind dat je als middenvelder op alle posities uit de voeten moet kunnen, maar geloof steeds meer dat zes mijn beste plek is. Als je naar de concurrentie bij Oranje kijkt, heb ik daar ook het beste perspectief”, zegt hij. De interlandteller van de tiener staat inmiddels alweer op zes. Bij zijn club heeft Bazoer al 61 duels op het hoogste niveau in de benen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat Bosz hem bij Ajax ook op 6 gaag zetten. Lijkt me ook wel wat als Gudelj een vrijere rol krijgt, hierdoor zal hij zijn traptechniek meer kunnen laten zien! Ben benieuwd naar het komende seizoen!

6 juni 2016 om 12:12

Dat zou inderdaad wel mooi zijn. Bazoer altijd bij Ajax op 6 zodat hij zich daar kan ontwikkelen tot een stabiele en ervaren verdedigende middenvelder. Gudelj wat meer aanvallend. Beide spelers zijn box-to-box, maar Bazoer heeft meer potentie, dus die zou ik altijd op zijn favoriete positie laten spelen. Wie zou jij als derde middenvelder opstellen? Met Klaassen is het middenveld te statisch hoorde ik andere Ajacieden zeggen maar je aanvoerder zet je er niet zomaar buiten.

6 juni 2016 om 12:59

Dit is niet geheel on topic maar goed.

Ik denk niet dat Bosz in de oude Ajax stijl gaat spelen 'met de punt naar achteren'. Hij gaat spelen met de punt naar voren: Gudelje, Bazoer, Klaassen. Dan heb je Sinkgraven en Andersen die in de voorbereiding moeten uitvechten wie de vervanger van Klaassen wordt. Van de Beek zal de vaste controlerende wissel worden. Misschien dat Serrero blijft, zo niet dan moet er nog een controlerende back up gehaald worden. Ik ben blij dat Fischer weg is nu, dan maakt de weg vrij voor Nouri om als back up te fungeren voor Younes. Aan de andere kant heb je El Ghazi en Cerni. In de spits nu nog Milik. Ik hoop eigenlijk dat hij in de groepsfase van het EK er een paar inlegt zodat hij voor 15-20 miljoen verkocht kan worden. Dan zou Janssen en hele goede vervanger zijn. Van mij mogen ze daar max 10 miljoen aan spenderen. Ik heb mijn opstelling voor volgend jaar bijgestuurd.

Cillissen
Tete
Veltman
Riedewald
van Dijk
Bazoer
Klaassen
Gudelje
Cerni
Janssen
Younes
6 juni 2016 om 13:37

Ik denk dat het vooral belangrijk is dat hij kilometers gaat maken, gaat trekken en sleuren, a la Pogba. Als je hem in een wedstrijd volgt, echt niet normaal. Als bazoer 5-6 kilo aan spiermassa kan aankomen zie ik echt in hem zo'n rol. Dus meer een verdelende DCM dan een CM. Hij is niet echt een stofzuiger. Kent iemand zo'n voorbeeld. Dus niet echt een viera, maar ook niet een sneijder die je met de punt naar achteren laat spelen. Iemand?

6 juni 2016 om 19:35

Als je het vanaf een bepaald perspectief bekijk zoek je een mix tussen Kroos en Casemiro, en tussen Rakitic en Busquets. Ik zou zeggen Kondogbia, of misschien zelfs Imbula. Verratti zou ik als fysiek minder sterk voorbeeld noemen denk ik, en Matuidi als sleurder die half stofzuiger half waterdrager is.

Het is natuurlijk een groot talent, maar in Oranje vind ik hem eigenlijk nog te kort komen. Natuurlijk goed om hem te proberen in de oefenwedstrijden, maar hij is nog wel duidelijk de minste van de middenvelders, het loopt nog niet echt. Hopelijk kan hij zijn niveau wat opkrikken als straks de kwalificatie begint, of stellen we Blind, Clasie of Strootman op die plek op, die vind ik in Oranje altijd een stuk beter voor de dag komen. Bovendien, als De Vrij straks terug is, en met Van Dijk en Bruma, komt er voor Blind weer elders een plek beschikbaar. Als centrale verdediger zie ik hem geen basisplaats veroveren gezien de concurrentie.

6 juni 2016 om 11:15

Ben het inderdaad met je eens. Bovendien zal Wijnaldum ook vervangen worden als we weer iets beters krijgen, want ook Wijnaldum valt qua spel niet op. Ben er wel van overtuigd dat Bazoer uiteindelijk een basisspeler zal gaan worden, maar moet op dit moment nog wel stappen maken. Mist nog de handelingssnelheid en ervaring om 90 minuten op dat niveau te spelen.

6 juni 2016 om 11:29

Vraag me dan toch af welke spelers zijn er dan beter op dit moment? Er loopt veel talent maar ervaring ontbreekt. De jonge jongens moeten een ervaren speler erbij hebben met status. Die ze op sleeptouw neemt. En ja bijv sneijder, robben, hoe lang gaan die nog mee op top?

6 juni 2016 om 11:37

@malla__

Ligt eraan wie je bedoelt, Bazoer of Wijnaldum?

6 juni 2016 om 13:07

We hebben ook wel pech gehad in de kwalificatie hoor! We misten twee (potentiele) wereldtoppers in de belangrijkste fase. Strootman was al langer weg maar werd node gemist om dat extra beetje gif en power te brengen toen het nodig was. Robben was geblesseerd op het moment dat we hem het meeste nodig hadden. Uiteindelijk hebben wij best wat goede middenvelder lopen voor de komende kwalificatie periode:
Sneijder, Strootman, Wijnaldum, Clasie, Blind, Bazoer, van Ginkel, Klaassen, Propper. Een aantal van deze jongens gaat nog groeien. Sneijder zal nog wel meekunnen in de kwalificatie hij is per slot van rekening nog maar 31 en speelde afgelopen seizoen nog behoorlijk wat wedstrijden. Voorin hebben we met Robben (32 jaar) nog een wereldtopper die nog mee kan doen in de kwalificatie. Verder is de spoeling wel dun moet ik zeggen. Promes brengt nog niet wat hij in Rusland laat zien. Janssen is mogelijk wel een topper maar ik weet niet hoe hij volgend seizoen zal zijn. De Jong en Dost zullen weinig groeien maar hebben wel hun specifieke kwaliteiten. Verder hebben we weinig daar achter lopen. Ja, we hebben onze 'grote god' Depay maar die heeft de afgelopen 6 maanden werkelijk geen knikker geraakt. Zonde. De verdediging daarentegen zit wel snor: Bruma, de Vrij, van Dijk, Martins Indi, Hoedt, Veltman, Tete, Dijks, Willems, van Aanholt, Anita, Fosuh Mensa en Blind. Er moeten toch wel een aantal spelers boven komen drijven in 2018 denken jullie niet?
Edit: ik was onze keepers vergeten: Cillissen, Zoet, Krul en Vermeer. Prima!

6 juni 2016 om 13:41

@djablacka

Het talent zit ook wel goed hier in Nederland. Dat is ook nooit een probleem geweest hier. Echter zijn veel spelers mentaal niet sterk genoeg voor het buitenland en dus niet klaar voor Oranje. Een speler als Luuk de Jong of Bruno Martins Indi hebben toch echt wel laten zien gewoon niet sterk genoeg in het hoofd te zijn om het in het buitenland te laten zien.

Inmiddels is Luuk de Jong voor Oranje niet meer dan een stormram en een leuk alternatief als de spits niet goed in de wedstrijd zit. Dat terwijl hij eerder veel talent had en een perspectief om zich verder te ontwikkelen. Hij heeft 2 hele belangrijke jaren stilgestaan in zijn ontwikkeling, en dat zie je terug in het spel.

Natuurlijk valt het allemaal best wel mee, maar dan moet je wel de beste spelers gaan oproepen in plaats van jongens die er pas over 4 jaar echt zullen staan. Bazoer is bijvoorbeeld op dit moment een leuke wissel, maar is nog te onervaren voor een basisplaats in Oranje. Dat is zo'n jongen die aankomend seizoen weer stappen zal moeten maken.

6 juni 2016 om 11:24

Ik vond Bazoer absoluut niet tekort komen. Natuurlijk had hij zijn momentjes hier en daar, maar zeker tegen Polen stond hij uitstekend zijn man. Als je bedenkt dat hij nog maar 19 is zijn dit de spelers waarop je de komende jaren moet bouwen.

6 juni 2016 om 11:40

Ik zie in de toekomst zeker wel een rol voor Bazoer weggelegd in Oranje, ik vraag me alleen af of we hem nu al moeten opstellen in de basis. Tegen Ierland was hij een van de minste, tegen Polen was denk ik zijn sterkste wedstrijd de afgelopen maanden (hoewel ik hem eerste seizoenshelft beter potten heb zien spelen) en tegen Oostenrijk vond ik hem ook weer een van de minste. Natuurlijk, indrukwekkend met zijn 19 jaar, maar met spelers als Clasie (24), Blind (26) en Strootman (26) hebben we voor de 6 positie nog meer spelers die nog lang niet aan vervanging toe zijn (ze zullen volgende EK allemaal nog prima meekunnen, en de komende twee Wk's ook nog wel). Kijk, logisch als je Bazoer nu kiest ipv De Jong, maar ik heb het idee dat we soms een beetje doorslaan met het verjongen. Spelers van 24 zijn in Oranje nog steeds broekies, geen gearriveerde vedettes die op hun laatste benen lopen. En ik denk dat Blind, Bazoer en Clasie allemaal nog flink kunnen doorgroeien. En dan heb je op de andere plekken nog Pröpper (24), Wijnaldum (25), Klaassen (23) en ga zo maar door. Alleen Sneijder is al wat ouder, daarna komen De Guzman (28) en Fer (26).

6 juni 2016 om 12:22

Vond hem ook niet te kort komen! We moeten ook niet vergeten dat waarschijnlijk de pijp ook een beetje leeg was zo aan het einde van het seizoen (jezelf sparen voor het EK was immers niet meer nodig). Ik zou Bazoer, Strootman en Propper opstellen als vaste middenveld. Klaassen en Clasie vind ik 13 in een dozijn voetballers als ik eerlijk ben. Strootman de leider, Bazoer de box-to-box speler, en Propper de technicus lijkt me een mooie verdeling...

6 juni 2016 om 13:50

Prima,ik zat al te twijfelen of ik hem zo zou noemen. Het ging me er om dat er ook een creatieveling bijhoort en imo het liefst Propper. Overigens vind ik Strootman niet zo box-to-box, hij laat z'n mannetje nog wel eens gaan verdedigend, maar het is wel een natuurlijke leider. Vandaar Bazoer er mooi achter/bij kan staan, ik vind hem persoonlijk het sterkste (in vergelijk met Klaassen/clasie) en zie hem duels winnen ook tegen de echte groten der aarde. Daardoor mijn persoonlijke keuze voor deze 3 middenvelders, vullen elkaar goed aan lijkt me.

6 juni 2016 om 11:24

Ik vond Bazoer absoluut niet tekort komen. Natuurlijk had hij zijn momentjes hier en daar, maar zeker tegen Polen stond hij uitstekend zijn man. Als je bedenkt dat hij nog maar 19 is zijn dit de spelers waarop je de komende jaren moet bouwen.

Ik verwacht propper toch ook in de basis als hij fit is. Voor wie durf ik niet te zeggen..

6 juni 2016 om 11:24

Propper hoort sowieso gewoon in de basis bij Nederland. Was bij Vitesse al een erg belangrijke, geweldige speler, maar hij is bij PSV toch echt uitgegroeid tot een topper! Davy zou de stap naar een middenmoot/subtopper in de Barclays Premier League nu wel kunnen maken. Het is alleen verstandig voor hem om nog een, misschien twee jaartjes in Nederland te blijven, en daarna de stap 'a la Wijnaldum' te nemen. Qua motivatie is hij misschien wel de beste speler van Nederland op het moment. Dat zag je wel bij Vitesse en PSV. Davy liep in de groepsfase van de Champions League de op twee na meeste meters van iedereen! Ook bij PSV zag je hem elke wedstrijd 300% geven. Hij komt er wel, daar ben ik niet bang voor!

6 juni 2016 om 11:45

Ik ga er een stap overheen en denk dat Propper over een aantal jaar bij Barcelona speelt. (Nu moet ik snel weg ivm inkomende haatreacties ;-) )

6 juni 2016 om 12:38

Barcelona misschien niet, maar die jongen kan zeker hogerop. Geweldige speler en volgens mij zit er ook een goeie kop op.

6 juni 2016 om 12:57

Jammer dat je uitdaagd met je uitspraak over Haat reacties. ..mensen mogen hun mening geven en ik vind dat je erg overdrijft met propper naar barca. .

6 juni 2016 om 13:21

Als opvolger van Iniesta zou het best kunnen.

Een middenrif met Propper, Strootman en op 6 Clasie is wel degelijk. Blind vind ik te traag op 6, maar ook als cv of lb is het allemaal net niet. De jongen heeft een goed spelinzicht maar ik mis gewoon iets aan handelingssnelheid bij hem. Clasie vind ik misschien wel de sterkste nummer 6 die we hebben, strootman kan dat ook invullen maar die is meer dynamisch evenals propper. Een echte nummer tien is voor NL elftal verleden tijd, we moeten spelen met twee dynamische mensen met veel loopvermogen en 1 controleur voor de defensie.

6 juni 2016 om 12:43

Ik vind het grappig dat er in Nederland zo negatief gedaan wordt over de enige Nederlandse speler die een basisplaats heeft bij een internationaal grote club. Misschien is een beetje respect en waardering wel wat meer op zijn plaats. Als Blind een net-niet speler is, dan is de rest ook een net-niet speler, of een helemaal-niet speler.

6 juni 2016 om 15:11

Je kan je schijnbaar ook aangevallen voelen, of niet? Ik heb die mening over hem, jij hebt de jouwe. Maar raar dat veel mensen het eens zijn, ook oud profs, over de toevoeging van blind bij united. Plus united is laatste jaren vergane glorie, hebben niets te zoeken internationaal als nationaal

6 juni 2016 om 17:10

Ik voel me niet aangevallen hoor. Vind het alleen grappig dat je uit het niks komt roepen dat het op al zijn posities allemaal net niet is, terwijl je vervolgens een drietal jongens opnoemt die alle drie minder gepresteerd/bereikt hebben, terwijl ze allen ongeveer even oud zijn.

Wat is dat voor reactie eigenlijk? Ik heb een mening en jij hebt de jouwe? Dat lijkt me logisch. Het is ook de bedoeling van deze site dat we discussies hebben. Alleen jammer dat je niet met sterke onderbouwingen komt. Blind bij United, vergane glorie noemen, vind ik geen sterke onderbouwing.

Wat een heerlijk talent is Bazoer, zoveel rust aan de bal, echt klasse. Ik zie hem graag met Strootman en Klaassen/propper op het middenveld.

6 juni 2016 om 12:59

Verliest regelmatig de bal. .maakt nog aardig wat oovertredingen. .is nog jong maar zo goed is hij nog niet

6 juni 2016 om 14:38

Verliest juist weinig de bal en wint veel duels, negatief beeld heb je, vind ik.

6 juni 2016 om 15:22

Ik zie het inderdaad anders dan jou veel te positief ben je. Maar hij is nog jong natuurlijk

6 juni 2016 om 14:07

Ik vind Bazoer ook een groot talent, maar ik zie hem liever met Stootman en Propper/Wijnaldum op het middenveld. Klaassen komt in mijn ogen te kort voor een basisplaats, maar is wel een hele degelijke invaller met zijn werklust en loopvermogen. Als je met een defensieve middenvelder (Bazoer) en een box-to-box middenvelder (Strootman) speelt, heb je echt nog creativiteit nodig, van een technische speler. Dit kunnen Propper en Wijnaldum prima invullen. Klaassen is in mijn ogen back-up voor Strootman. Als Bazoer zich nog een jaar goed ontwikkeld dan is hij zijn plek op nummer 6 vrij zeker. Clasie is dan zijn back-up. Zeker een goede voetballer, maar komt wel fysiek tekort voor de verdedigende middenvelder positie. Blind komt naar mijn mening handelingssnelheid te kort voor die positie. Hij zal dus back-up zijn voor de LCV en Lback posities.

6 juni 2016 om 14:44

Klaassen en Propper doen weinig onder voor elkaar in mijn ogen, maar zijn iets andere types. Propper is meer iemand van de steekballen en passing, Klaassen is meer een speler die de 16 in komt en bv. een voorzet binnen werkt. Kortom, Propper is wat creatiever aan de bal, Klaassen zonder bal. Ligt er dus aan hoe je een tegenstander wilt bespelen. Qua werklust en loopvermogen doen ze weinig onder en hebben hebben er ook een goede kop op.

Er zit dus wel wat in, in wat je zegt, maar ligt echt aan de tegenstander. Wijnaldum vindt ik overigens totaal niet creatief, niet creatiever dan Klaassen, hij is iemand die goed is met de bal aan de voeten, dribbelen heeft hij wat sterker ontwikkeld, dus ook een optie als daar om gevraagd wordt. Opzich mooi als je drie verschillende types hebt.

Ik zou dus Strootman en Bazoer in principe er altijd inzetten, Clasie mee inderdaad en dan Klaassen, Wijnaldum, Propper afhankelijk van de tegenstander laten spelen. En Sneijder altijd mee laten doen, dat zou in principe nog beter zijn. Strootman - Bazoer - Sneijder.

Voor linksachter zou ik nu kiezen voor Van Aanholt en Willems/dijks, LCV zou ik Blind en dan kiezen tussen Riedewald/kongolo, van Dijk daar vindt ik helemaal niks, zwak punt in de opbouw. Hij is wel een optie voor Rcv.

6 juni 2016 om 15:17

Wijnaldum heeft wel een betere balbehandeling dan Klaassen, en een goede dribbel schaar ik ook onder creativiteit. Wijnaldum is dus wel degelijk creatiever dan Klaassen. Ze hebben wel even veel scorend vermogen. Sneijder gaat vast nog wel een jaar mee op hoog niveau, dus dat is inderdaad een betere optie dan zowel Wijnaldum als Klaassen. van Dijk een zwak punt in de opbouw?? Dan heb je de laatste wedstijden niet goed gekeken hoor! Van Dijk heeft echt een goede pass in de benen, speelt 'm strak het middenveld in op de vrije man, en durft ook het risico te nemen waardoor de opbouw snel kan verlopen. Hij is juist een verademing ten opzichte van het risicoloze tikkie breed. Dus dat is naar mijn mening complete onzin.

Bazoer is nog niet klaar voor Oranje. Speelde de afgelopen drie oefenwedstrijden zeer matig. Veel balverlies, vertraging van het spel en zeker niet secuur in de passing. Ik zie zeker potentie in hem maar er zijn op dit moment beter opties. Ik denk aan Wijnaldum, Pröpper, Vilhena, Clasie, en zelfs Fer, Chery(waarom zijn zij niet opgeroepen?).

Offtopic
Ik vind Zoet momenteel beter als Cillisen. Als Krul terugkomt wil ik het nog wel zien met onze Jasper, ben bang dat hij het onderspit moet delven.

6 juni 2016 om 12:53

@aadje, ook ik vind Riechedly Bazoer nog duidelijk tekortkomen voor Oranje. Het gaat bij het jeugdige Ajax-talent allemaal wat te gehaast en ongecontroleerd. Op de werklust en inzet van Bazoer valt overigens niets aan te merken. Als Danny Blind vorig jaar geen vorm van bedrijfsdblindheid had gekend dan had Hakim Ziyech, de met afstand beste middenvelder van de Eredivisie, een vaste plek op het middenveld van Oranje gehad. En had er veel meer lijn en doelgerichtheid in het elftal gezeten. Als, als.....

6 juni 2016 om 13:03

@palko, precies wat jij zegt. Ziyech was gewoon dé opvolger van Sneijder. Maar goed we moeten het zonder hem doen..

6 juni 2016 om 14:10

Naar mijn mening moeten we een tijd met de punt naar achteren spelen, tot er een nieuwe nummer 10 opstaat die de Sneijder rol kan invullen. Kan nog een paar jaar duren.

Wat veel mensen vergeten is dat Riechedly Bazoer pas 19 jaar is. En nu al basisspeler van Ajax en het Nederlands Elftal. Als hij in beide teams met 19 al een sleutelspeler zou zijn, zou hij waarschijnlijk al bij Barcelona of Real spelen. Dit hoort allemaal bij het doorselecteren, en wat mij betreft is hij in ieder geval niet door de mand gevallen.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren