Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als ik opnieuw niet speel gaan er wel wat verwensingen door de kleedkamer’

Laatste update:

De wedstrijd tussen sc Heerenveen en SC Cambuur is zeer beladen en voor Lucas Bijker is het al helemaal een speciaal duel. De 22-jarige verdediger speelde vorig seizoen nog in dienst van SC Cambuur, maar inmiddels staat hij onder contract bij sc Heerenveen. Onder Dwight Lodeweges was Bijker basisspeler in Heerenveen, maar onder Foppe de Haan is hij dat niet meer.

/

“Ik weet niet hoe ik zal reageren als ik zondag opnieuw niet speel. Maar dan hebben ze aan mij geen leuke. Dan gaan er wel wat verwensingen door de kleedkamer heen”, zegt Bijker tegen de NOS.

Voor de verdediger is de Friese derby de mooiste wedstrijd van het jaar. Als hij scoort zal hij gewoon gaan juichen, geeft hij te kennen. “Veel van de fans hebben nog maar weinig van deze wedstrijden meegemaakt, want hij werd niet jaarlijks gespeeld. Het maakt het seizoen wel nét even wat mooier.”

Lucas Bijker moet spelen bij sc Heerenveen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tsja, wat ik van Heerenveen zie vind ik hem altijd de zwakke schakel achterin, zowel centraal als op de backpositie. Logisch dan dat je gepasseerd wordt, en een professionele speler schikt zich daarin, en gaat geen onrust stoken. Ken je eigen kwaliteiten en je plaats Bijker.

1 november 2015 om 12:19

Hoezo voelt deze man zich genoodzaakt om dingen te gaan doen als die niet speelt? Het is nou niet zo dat hij de sterspeler is die altijd zou moeten spelen

Boos zijn is goed, maar om aan te kondigen dat je helemaal flipt als je er niet in staat gaat te ver. Beetje stoer doen voor de camera

1 november 2015 om 13:13

Inderdaad. Heel vreemd deze reactie van deze speler. Ik zou hem nu juist niet opstellen. 'ga jij maar even eerst met beide benen op de grond staan, dan kijken we wel weer op je in aanmerking komt voor speelminuten.'

Dat is in ieder geval iets wat Foppe goed heeft gedaan. Deze speler eruit. Die Bijker is echt enorm slecht.

Nog grappiger dus dat hij nu een grote mond geeft. Speelt van blunder naar blunder. Al de nodige punten gekost.

Zo lang je hem maar in eigen doel tikt mag je zo hard juichen als je wilt Bijkertje.

1 november 2015 om 12:33

Haha ja. Ik hoop dat hij niet speelt, kan er vrij weinig van. Maar dat hadden jullie waarschijnlijk al door.

1 november 2015 om 13:11

Dat wisten wij vorig jaar al. Hij is mits in vorm een prima linksback, maar het is hem naar de bol gestegen.

Dan hoop ik dat hij niet speelt. Word leuk!

Heeft nou niet bepaald laten zien dat hij de onbetwiste basisspeler is die ze nodig hebben. Ik vond hem bijna elke wedstrijd de zwakste schakel. Ik snap dat deze wedstrijd voor hem een extra tintje heeft, maar als hij straks schuldig is aan 2 tegendoelpunten tegen zijn oude club dan weet hij zeker dat het banken wordt. De Haan weet wel wat hij doet, en Bijker eruit halen is denk ik een slimme zet.

Geluk voor hem, hij speelt basis.

Haha, wat een flappie deze jongen. Lees net dat hij basis speelt, maar als ik Foppe was geweest had ik m lekker op de bank gezet, en daarna nog 5x. Wat denkt hij wel niet? Hij is gewoon een werknemer, niks meer niks minder, heeft te doen wat m' gezegd wordt. Dit is echt een probleem in Nederland, spelers van discutabele kwaliteit die allerlei dingen gaan roepen, omdat ze denken dat ze Sergio Ramos of Messi zijn. We moeten echt die gasten weer met beide benen op de grond krijgen, anders gaat het mentaliteitsprobleem in Nederland niet opgelost worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren