Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als ik ooit weer in Engeland ga spelen, wil ik alleen naar Liverpool’

Laatste update:

Luis Suárez transfereerde afgelopen zomer van Liverpool naar Barcelona, maar staat ervoor open om op termijn terug te keren naar the Reds. Dat vertelde de aanvaller na een benefietwedstrijd, die zondag op Anfield werd afgewerkt, aan Liverpool Echo.

/

“Je weet in het voetbal nooit wat de toekomst brengt, maar als ik ooit weer in Engeland ga spelen, dan wil ik enkel en alleen voor Liverpool spelen en niet voor een andere club”, aldus de 28-jarige Uruguayaan. Hij vond het fijn om zondag voor even terug te zijn op Anfield.

“Het was geweldig. Niet alleen vanwege de spelers, maar ook vanwege de fans, voor Steven Gerrard en de Liverpool Foundation. Het was een bijzondere wedstrijd. Ik heb de fans gemist. De sfeer was ongelooflijk, echt fantastisch. Iedereen weet dat de supporters van Liverpool in mijn hart zitten”, aldus Suárez. De opbrengst van het duel wordt onder verschillende goede doelen verdeeld, waaronder een nieuw kinderziekenhuis.

Denk jij dat Luis Suárez ooit weer in Engeland gaat voetballen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Suarez is gemaakt voor het voetbal in engeland! Al moet je de woorden van veel voetballers met een korreltje zout nemen want 9/10x is het gewoon puur om een wit voetje te halen bij de fans.

29 maart 2015 om 22:33

Inderdaad ja. Met een korreltje zout nemen, heeft er maar 3 jaar gespeeld (wel fantastisch).
Maar hij kan het misschien wel willen, maar de vraag is dan of Liverpool (over een paar jaar) wel wilt.

Domme uitspraak... Fabregas zei dat ooit ook maar als de omstandigheden niet samenlopen kan het soms anders uitdraaien.

29 maart 2015 om 22:22

Er zijn zat voetballers die zo'n uitspraak hebben gedaan om zich er uiteindleijk niet aan te houden. Het is gewoon een zeer onhandige uitspraak.

29 maart 2015 om 22:28

Nou zo'n domme redenatie is het toch helemaal niet? Logisch dat hij nu zegt dat hij alleen nog voor Liverpool wil spelen aangezien zijn liefde voor de club oprecht is. Maar stel nou dat Suarez volgend jaar toch niet echt op z'n plek blijkt te zitten daarzo in Barcalona, dan gaat hij op zoek naar een nieuwe club.

City, Chelsea en United zijn clubs die volgend jaar het geld kunnen betalen voor Suarez, Liverpool kan dat gewoon niet. Dus om nu al te zeggen dat Liverpool het enige team is waar Suarez in Engeland nog voor wil spelen is natuurlijk niet heel slim want hij heeft dat soort dingen niet allemaal zelf in de hand.

29 maart 2015 om 22:43

Hij geeft bij zijn mening een sterk argument waar ik me wel in kan vinden. Je weet toch nooit de omstandigheden over 3 jaar.

29 maart 2015 om 23:12

Er zijn heus wel meerdere voetballers die zulke uitspraken hebben gedaan. En met 'dom' bedoelde ik eerder ongelukkig, foutieve woordkeuze van mij. :-)

30 maart 2015 om 09:56

bernard86 en holydemon, het werd hem gevraagd en hij zei toch niet dat hij terug komt in engeland, maar als hij ooit terug komt naar engeland, wilt die alleen bij liverpool spelen. Dus zo dom vindt ik deze uitspraak dus niet.
We weten allemaal dat er bijna niemand terug keert bij een club. Dat is maar sporadisch en is ook normaal.

Vrij vertaald betekent dit dus dat hij nooit weer terug gaat naar Engeland.

29 maart 2015 om 22:23

Want?

29 maart 2015 om 22:31

Het is niet realistisch dat Suarez de komende jaren een stap terug wil doen of dat Liverpool op het niveau van Barcelona komt. Ik denk dat Suarez zeker nog 3 jaar top blijft en dat Liverpool daarna geen grote investering meer in hem wil doen. Zeg nooit nooit in het voetbal, maar ik acht het gewoon niet realistisch en neem deze uitspraak daarom met een korreltje zout. Ik zie Suarez nog eerder bij een Bayern of PSG eindigen dan dat hij terug gaat naar Liverpool.

Die komt toch niet meer terug. Zal zeker nog een jaar of 2/3 bij Barcelona blijven en dan moet je je als Liverpool afvragen of hij nog zo'n grote investering waard is. Denk daarnaast dat Liverpool genoeg talent heeft lopen dat over enkele jaren Suarez kan doen vergeten met Sterling en Ibe.

29 maart 2015 om 22:06

Misschien bijt hij weer iemand en daat zijn marktwaarde xD

29 maart 2015 om 22:37

Of mag hij nooit meer voetballen? Dan zie je hem alleen nog maar in Uruguay voetballen o.O

29 maart 2015 om 22:40

Als dat gebeurt zal Liverpool zeker weer proberen om toe te happen.

29 maart 2015 om 23:42

Tot nu toe is hij alleen maar meer waard geworden na een bijtincident als je nagaat, lol.

momenteel de beste afmaker op de europese velden

29 maart 2015 om 22:08

Ronaldo/messi ?

29 maart 2015 om 22:11

Statistisch gezien of onderbuikgevoelsmatig gezien?

Op fifa 15 misschien?! Liverpool is verleden tijd , als je de fans heel graag ziet moet je mr eens binnenspringen tijdens het weekend.

29 maart 2015 om 23:48

Ach heb hem met cambuur gekocht na 4 seizoenen :D

om dan terug te keren bij Chelsea :'

Ik vindt het maar moeilijk om te geloven. Denk dat hij gewoon geliefd wilt worden door fans.

Suárez geboren en getogen aan de oostelijke oever in Uruguay in de stad genaamd Salto.
Weg geplukt bij CD Nacional waar hij slenterde in de sloppenwijken van Montevideo.

Het begon bij FC Groningen waar hij zich in de schijnwerpers scheen bij AFC Ajax.
Hier begon helaas de negatieve sfeer rond Suárez dankzij een arbitrage zaak, waarbij hij een transfer probeerde te forceren. De arbitrage commissie kwam tot het besluit dat Suárez zich aan zijn contract diende te houden bij FC Groningen. Verrassend maar waar was hij na een korte tijd toch verkocht aan AFC Ajax.

Suárez maakte in zijn eerste seizoen meteen een hattrick voor AFC Ajax. Toch werd hij vooral beschuldigd van duikelingen en theatraal gedrag. Door de jaren heen bleek Suárez de absolute vedette te worden van AFC Ajax. Hij schoot de ballen erin alsof het vanzelfsprekend was.

Ik geloofde het niet. Ik had de bewuste wedstrijd niet gezien, maar ik wilde de beelden met mijn eigen ogen zien. Otman Bakkal werd gebeten in zijn nek/schouder en Suárez werd geschorst voor 7 duels.
Toch bleven de topclubs interesse houden in Suárez en Liverpool had het meest interessante bod voor AFC Ajax en Suárez.

Daar stond hij dan. In Anfield Road, Suárez de vedette. De man stal mijn hart met zijn vechtlust en onmogelijke goals. Dit was de man die het verschil ging maken voor Liverpool. Het bijt incident al helemaal vergeten. Tot dat die ene dag aan brak. Dit keer was Ivanovic het slachtoffer. Nee, ik geloofde het niet. Ik dacht bij mezelf: 'wat bezielt die man?'.

Pakweg een jaar later gebeurde het alweer. Dit keer internationaal. Giorgio Chiellini was ditmaal het slachtoffer. Ik keek mijn ogen uit en zette de televisie op zwart.

Suárez verloren uit het oog. Ik ben benieuwd hoe hij het inmiddels bij FC Barcelona doet.
Zal ik ooit mijn aandacht weer richten op Suárez?

Suárez met je vechtershart uit Salto. Het is je vergeven.

Je spel is het mooiste wat je me hebt gegeven!

30 maart 2015 om 06:46

Mag ik een teiltje?

Grande Suarez echt een killer binnen de 16.

Suarez is gewoon een absolute winnaar, een held. Dat bijten af en toe kan natuurlijk niet door de beugel, maar bij hem weet je gewoon dat dit voortkomt uit een oprechte wil om te winnen. Het is geen gemene vent.

Hoop dat hij ooit terugkeert bij Liverpool en weer voor spektakel zorgt

Een marginaal bij een marginale club vol marginalen. Perfect!

Praat alleen de supporters naar de mond toen hij in de arena was wou hij graag nog een x terug komen bij ajax voetballers zijn allemaal hetzelfde

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren