Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als ik kon rekenen, was ik geen voetbaltrainer geworden’

Laatste update:
/

Robert Maaskant kijkt met een goed gevoel terug op de uitwedstrijd van NAC Breda tegen sc Heerenveen. De tegen degradatie strijdende Brabanders verlieten het Abe Lenstra Stadion zaterdagavond met een 0-0 gelijkspel. De oefenmeester beseft dat het voor NAC, dat zestiende staat, nog een zware dobber wordt om boven de rode streep te eindigen.

Maaskant was tevreden over de uitvoering van zijn spelers. “Als we de kansenverhouding bekijken, hadden wij moeten winnen”, vertelde de trainer aan de NOS. “Dus wat dat betreft is het jammer. Aan de andere kant: ieder punt, en zeker bij Heerenveen dat de laatste weken met heel vlot sambavoetbal iedereen hier wegspeelde, is welkom. Een punt is aardig en we hebben weer niet verloren, maar we moeten nog vol aan de bak. Het gaat nu pas beginnen.”

Maaskant weet niet hoeveel punten NAC nog nodig heeft om lijfsbehoud te realiseren. “Als ik kon rekenen, was ik geen voetbaltrainer geworden. Die zijn daar alleen goed in met de contractonderhandelingen”, knipoogde hij. “Na de wedstrijd tegen FC Groningen (het laatste thuisduel medio mei, red.) zien we wel of we veilig staan.”

Denk jij dat NAC Breda boven de rode streep eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop zo erg dat nac het red , want ze waren gewoon echt subtop , maar sinds 2010 is het helaas gewoon bergafwaarts gegaan, maar ik denk dat ze het dit jaar via de nacompetitie wel redden, maar volgend seizoen wel degraderen, want het gaat steeds slechter

5 april 2015 om 11:25

Ik denk dat we dit jaar ook wel het toppunt van aantrekken van slechte spelers hebben gehad: Boateng en Damcevski bijvoorbeeld. Wat een drama. In de winterstop hebben we juist weer een sterk staaltje voetballers strikken meegemaakt. Als we volgend jaar 2 van de 4 betere kunnen houden (Tiga, de zeeuw, marcellis en ligeon) en naah en misschien koch nog een jaartje, dan hebben we echt wel genoeg mogelijkheden om het beter te gaan doen. Financieel is de weg omhoog ingeslagen dus ik denk dat er mogelijkheden liggen.

Maar eerst zaterdag proberen 3 punten te pakken thuis tegen dordt. Heracles komt ook nog op bezoek en thuis tegen Groningen kan er ook een puntje gepakt worden. Er liggen genoeg mogelijkheden

5 april 2015 om 11:34

Woon aan de andere kant van het land maar heb ook altijd een warm gevoel gehad bij Nac. Gezellig stadion, supporters die altijd met frisse tegenzin er een feestje van bouwen en toch ook altijd wel leuke spelertjes. Hoop ook van harte dat ze er in gaan blijven en ik denk dat dat wel gaat lukken met het crisismanagement van de afgelopen maanden. Maaskant is een prima trainer voor de huidige situatie en jongens als de Zeeuw, Marcellis, Adnane, Falkenburg en Ten Rouwelaar moeten nu opstaan.

NAC Breda heeft in Heerenveen een prima prestatie geleverd. Het huidige NAC-team is een verademing vergeleken met het team van voor de winterstop. Helaas is wel Koch vrij snel door een zware blessure afgevallen. Ik verwacht dat NAC het in de laatste wedstrijden gaat redden en dat wij volgend seizoen een uitstekend team op de been zullen kunnen brengen.

NAC is sinds kort door de Knvb ingedeeld in de Categorie 2 en dit betekent een uitstekend resultaat geboekt door Justin Goetzee en de zijnen. Dit geeft de club meer ruimte om op een verantwoorde wijze een reëel wijze een goed doel in de toekomst na te streven.

Inmiddels hebben twee financieel draagkrachtige personen laten weten de club NAC Breda te willen overnemen. Alhoewel het bestuur ontkent dat er al gesprekken zijn geweest, mag men toch wel aannemen dat er een kern van waarheid in de geruchten zit. Ook Pierre van Hooijdonk zou als TD kunnen aantreden.
Zo lang alles in het voordeel van NAC Breda verloopt/gaat verlopen, heb ik er geen bezwaren tegen. De club moet in ieder geval voor 51% eigendom van de supporters blijven, de clubkleuren moeten worden gehandhaaft en de speelstad is en blijft Breda. Tenslotte zullen de supporters niet toestaan dat de huidige voorzitter Justin Goetzee voor minder dan drie jaren aan de 'macht' blijft. Ontwikkelingen zoals bij Vitesse en Twente zullen bij NAC niet worden toegestaan.

Ik verwacht dat NAC Breda binnen 2 jaar voor een plaats bij de eerste 7 zal gaan strijden.

5 april 2015 om 11:27

Ik verwacht niet de eerste 7, eerder plaats 10. We moeten er daarnaast ook nog maar even in blijven. Ik hoop inderdaad ook dat die miljoenen erin gepompt kunnen worden en dat Goetzee wat langer blijft.

Hoe staat u tegenover een langer verblijf van Maaskant?

5 april 2015 om 19:40

Op dit moment draait het onder Robert Maaskant prima. Ik ben eigenlijk altijd wel een voorstander van deze trainer geweest, mede omdat ik zijn (positieve) brutaliteit en eigengereidheid wel kan waarderen. Voorts houd ik van trainers die goed met hun spelers omgaan. Hetzelfde herken ik bij Ronald Koeman en Brood.
Jouw vraag is of ik een langer verblijf van Maaskant zou kunnen waarderen. Laat ik een niet alledaags antwoord geven: als Justin Goetzee c.s. kiest voor een langer verblijf van onze trainer, dan doe ik dit ook. Heb ik dan geen eigen mening? Ja, dat heb ik wel, alleen kan ik niet in de keuken kijken en aangezien ik 'rust in de tent' erg belangrijk vind en ook het aanblijven van Justin, komt het aanblijven van Maaskant op de tweede plaats. Trouwens ook Ruud Brood zou wel staan als trainer bij Nac.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren