Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Als ik kijk naar ons spel, zijn wij een middenmootploeg in de Eredivisie'

Laatste update:

Voor NAC Breda moest het zaterdagavond gebeuren tegen Heracles Almelo, maar het gebeurde niet. De ploeg van Robert Maaskant verloor in eigen huis met 1-3 en moet nu ernstig rekening houden met het spelen van nacompetitie. Met nog twee wedstrijden te gaan heeft NAC drie punten minder dan Excelsior, dat bovendien een veel beter doelsaldo heeft.

/

Maaskant houdt de moed er in en denkt dat NAC zich nog steeds veilig kan spelen: "Wij kunnen gewoon van AZ en FC Groningen winnen en Excelsior voorbij gaan", zegt de coach in het Algemeen Dagblad. "Als ik kijk naar ons spel de laatste tijd, dan zijn wij een middenmootploeg in de Eredivisie. We maken iets te weinig goals misschien, maar zo staan we er wel op."

Mocht NAC dus toch in de nacompetitie belanden, dan maakt Maaskant zich nog geen enkele zorgen: volgens de coach is het spel van zijn ploeg te goed om te degraderen. "Wij hoeven totaal niet anders te gaan spelen bij deelname aan de nacompetitie", klinkt het vol vertrouwen.

Demy de Zeeuw maakt zich iets meer zorgen: "Als we nacompetitie gaan spelen, worden het vier finales", zegt hij in gesprek met NU.nl. "We kunnen dan bij een slechte dag zomaar in de Jupiler League spelen volgend seizoen. Dat mag echt niet. Daar is NAC een te grote club voor. We moeten in de eventuele nacompetitie veel meer eisen van elkaar."

Denk je dat NAC Breda de nacompetitie nog kan ontlopen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Begin maar door komend weekend te winnen, fijne vrienden!

27 april 2015 om 11:04

Da zal moeilijk gaan.

27 april 2015 om 11:06

Nee liever niet :P. (2 weken, beker zit er tussen)

Maar opzich wel lekker voor Az dit, Nac zal moeten winnen om nog kans te maken. Voor Az dus erg aantrekkelijk, gatenkaas achterin bij Nac dan
Gudelj heeft zichzelf al af geschreven, door 2 gele kaarten te pakken. Erg opzichtig, maar voor ons een voordeel. Straks gaat hij nog bewust Nac helpen.

27 april 2015 om 11:18

Gudelj heeft erg opzichtig 2x geel gepakt? Die smerige voetballer probeerde dan volgens mij eerder 2x opzichtig rood te pakken.

27 april 2015 om 11:32

Kan ie voor die tweede overtreding nu nog meerdere wedstrijden geschorst worden? Scheidsrechter heeft het beoordeeld als geel maar maakte uiteindelijk toch rood, is het dan 'gewoon' één wedstrijd? Anyone?

27 april 2015 om 11:53

Is gewoon 1 wedstrijd idd.

27 april 2015 om 11:32

Hahaha dat zal op de training moeten gebeuren.

Maar die Maaskant geeft wel hoog van zichzelf op zeg.
Je staat op een plek waar je zelf aan te danken hebt. Ja hij is er al een tijdje en heeft deze ploeg iets meer naar voren laten spelen maar staat nog steeds op een playoff plek, dus nog lang niet veilig!!!

Als meneer "big mouth" nou eens ophoudt met zn one man show en zn club even redt dan mag hij volgend seizoen laten zien dat ze in de middenmoot behoren. Hij heeft genoeg wedstrijden gehad om te winnen en te klimmen, maar dat is niet gebeurd...

Met demy de zeeuw heb je er inderdaad in een keer een hele boel voetbal bij. Als hij niet naar nac was gekomen dan had nac na de winterstop niet meer zoveel punten gehaald

Ik geef Maaskant hier wel in gelijk. Met het spel van de afgelopen weken zou je de nacompetitie makkelijk moeten kunnen overleven. Ik zie Nac ook komend seizoen gewoon in de Eredivisie spelen.

dat was roda en nec ook dus waarom zou jullie dat niet kunnen gebeuren . jullie zijn echt niet groter dan die 2 clubs .

Je bent waar je staat aan het einde en dag is geen middenmoot maar gewoon een degradatieplek. Ik snap dat hij wil blijven motiveren maar NAC id op dit moment gewoon een club die tegen degradatie vecht en de middenmoot ligt nog erg ver weg. Met de financiële mogelijkheden zal hef volgend seizoen niet heel anders zijn.

Wat denkt deze Maaskant nou eerlijk? Ze behoren toch zeker tot de 3 meeste slechte ploegen dit seizoen. Ze staan geheel terecht waar ze nu staan.

Ik hoop zo dat blaaskaak Maaskant degradeert... ze staan precies waar ze horen op dit moment. Een jaartje eredivisie zonder NAC lijkt mij heel gezond na ruim een decennium wanbeleid.

27 april 2015 om 12:29

Zo denk ik er ook over.
Van mij mogen ze er uit, helemaal nu die praatjesmaker aan het roer staat.
Die denkt dus echt dat Nac (ompetitie) beter is dan waar ze elk jaar staan.

Middenmoot sorry hoor, maar dan zegt hij hier dat Gudelj en Hellemons er helemaal niks van bakte.

27 april 2015 om 12:15

Dat is ook zo. Eerste helft van dit seizoen het meest verschikkelijke voetbal in de afgelopen 15 jaar dat ik bij NAC sta gezien. Gudelj/Rutjes haalde spelers die er echt helemaal niks van konden. Die staan nu ook niet meer in de basis elf.

Wat zegt Maaskant verkeerd. Als je kijkt naar de tweede helft van het seizoen en vanaf januari zou tellen zouden ze 11e staan.
Eerste helft van het seizoen onder Gudelj en Hellemonds het meest vreselijke voetbal in jaren gezien.
NAC mist vooral een spits en had meer verwacht van Fernandes die duidelijk niet uit de verf komt. Met Falkenburg in de spits hadden ze een speler die een doelpunt kon maken helaas voor zijn blessure!
NAC is groter dan NEC en Roda zeker qua supporters

27 april 2015 om 12:13

NAC is groter dan Roda en NEC op basis van begroting en supporters aantallen. Qua prestaties vergelijkbaar met NEC en minder dan Roda. Qua beleid zijn ze alle drie net zo zwak.
NAC verdient het om dit jaar te degraderen, net zoals NEC en Roda vorig jaar. Het is jammer voor de supporters, maar wel zwaar terecht.

27 april 2015 om 12:33

Ik vind het raar dat iemand degradatie verdient! Als je kijkt naar wanbeleid verdient Twente te degraderen en alle ploegen die op kunstgras spelen.
Een avondje NAC is een begrip en hoort in de eredivisie. Volgend jaar kunnen ze met enkele aankopen en blijvende sterkhouders mee in de middenmoot.

27 april 2015 om 13:56

Kunstgras vind ik echt onzin, zeker het moderne gras (zoals bij bijvoorbeeld Roda) is prima en heeft niet meer de negatieve effecten van vroeger. Dat voetbal op Echt gras hoort is puur sentiment. Dan ook weer spelen met een oude leren bal...

En degradatie verdienen klinkt misschien heel hard, maar de de laatste jaren van NAC zijn dramatie als het gaat om beleid. Net als Fc Twente zo blijkt nu inderdaad. Dat NAC staat waar het staat is daar een gevolg van en ook niet onterecht en is vergelijkbaar met de situatie van NEC en Roda de jaren daarvoor. En ook die clubs horen in de eredivisie. Een avondje NAC is een begrip, maar geen reden voor eredivisie te spelen. Het is ook niet dat je daar als niet NAC supporter iets aan hebt. En ondanks dat NAC een geweldig en enthousiast publiek heeft kunnen ze weinig potten breken in de eredivisie en is het eigenlijk altijd een middenmotor geweest.

Vele zullen op basis van wat dan ook vinden dat hun club in de eredivisie hoort. Feit is dat uiteindelijk alleen de 15 clubs de zekerheid verdienen en twee er om kunnen strijden. De nummer 17 en 16 zullen het straks moeten opnemen tegen clubs als Roda, Volendam, Vvv. Al die clubs hebben net zoveel recht op de eredivisie. En iets meer supporters zal daarin niet de doorslag geven.

27 april 2015 om 19:51

Als je naar de tweede helft van het seizoen kijkt staat NAC 14e. Daarnaast is de tweede seizoenshelft ook niet om aan te gluren. Alleen Tighadouini laat zo nu en dan eens wat zien, maar heeft het nadeel een egoistische speler te zijn, geen teamspeler.
Het enige echte verschil met de eerste seizoenshelft is dat ze nu een trainer hebben met een akelig grote bek, die voordoet alsof NAC onder zijn leiding ineens goed is gaan voetballen. Als je door al dat geschreeuw heenkijkt, zie je dat er bar weinig veranderd is en dat NAC gewoon zeer terecht op de 16e plaats staat.

Nac moet er in blijven. Mooie club, grote en trouwe achterban en ze spelen op echt gras. Alle kunstgras de wereld uit.

Afschuwelijk wat een rotzooi. Nederland heeft het beste gras van de wereld, en het klimaat hier is meer dan uitstekend voor gazons. Kwestie van willen investeren, het veld mag geen sluitstuk op de begroting zijn.

Ik hoop voor NAC dat er mensen met verstand van zaken aan het roer komen. En dat ze lekker in middenmoot gaan meepillen. Natuurlijk hoort NAC in de eredivisie. Leuk toch de kleine klassieker NAC-NEC.

27 april 2015 om 14:04

Juist!!!

Voorronde cl denk stadion verbouwen naar 80000 en aanval op madrid barca chelsea psg.......

AZ zou deze wedstrijd eigenlijk moeten laten gaan en dan Excelsior in de laatste wedstrijd vernederen. Hebben ze nog tegoed die gasten

Het klopt dat we na de winterstop veel beter spelen, maar daar heb je niks aan.

Gaat om het hele jaar, en dan sta je waar je hoor te staan.

@zuid

Hoe oud ben jij? Wat een zielig kruikje ben jij zeg. Op alle onderwerpen van NAC staat een kinderachtige reactie van jou.

En die moderators hier, bv die dammie.... Doen er nooit iets aan. Prutsbeleid!

NEC had vorig seizoen ook een 2e seizoenshelft op basis waarvan ze in de middenmoot geeindigd zouden zijn. Ze belanden in de nacompetitie door een enorm slechte start van het seizoen. Iedereen dacht dat NEC in de nacompetitie Sparta ook met gemak zou verslaan. Maar door een gigantisch slecht veld in Rotterdam (en gestaakte wedstrijd uiteindelijk) en wat tegenslag stond er ineens zoveel druk op de thuiswedstrijd dat bij de eerste bal van Sparta die er toevallig inviel het hele elftal in elkaar stortte en NEC degradeerde.

In de nacompetitie heb je sowieso veel meer kwaliteit dan je tegenstanders, maar dat is niet altijd doorslaggevend. Je zult het spel moeten maken tegen ploegen die lekker kunnen counteren en dat kan heel lastig zijn. Zeker met de gigantische druk die er op zal staan terwijl de tegenstander lekker vrijuit kan voetballen. Dus ik denk dat NAC het nog behoorlijk zwaar zal krijgen in de nacompetitie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren