Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als hij mij niet meer ziet terugkeren bij Arsenal, dan is dat aan hem’

Laatste update:

Jack Wilshere hoopt op huurbasis bij Bournemouth weer zijn niveau van voorheen aan te tikken, maar Jamie Redknapp zei zondag dat de middenvelder na dit seizoen sowieso moet vertrekken bij the Cherries. De analyticus van Sky Sports zei dat Wilshere het bij Bournemouth ‘te makkelijk’ heeft en derhalve eigenlijk voor een grotere club zou moeten spelen.

/

De 24-jarige Wilshere is het echter niet met die opmerking van Redknapp eens, zo vertelt hij in de Daily Mirror: “Ik weet niet waar hij dat vandaan haalt. Ik probeer gewoon terug te keren naar waar ik was, weer van het spelletje te genieten en iedere week te spelen. Als hij mij niet meer terug ziet keren bij Arsenal, dan is dat aan hem. Hij mag zijn mening hebben.”

“Ik zat bij Arsenal lang in een comfortzone, want ik speelde bij een topclub bijna iedere week. Bij Bournemouth leer je de andere kant van de Premier League kennen en moet je voor alles vechten, voor ieder punt én voor je team”, aldus Wilshere, die nog niet echt na heeft gedacht over een terugkeer in de nationale ploeg. “Ik moet eerst mijn top halen. Of ik al met Gareth Southgate gesproken heb? Nee.”

Denk jij dat Jack Wilshere na dit seizoen terugkeert bij Arsenal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bij Arsenal zou je eigenlijk net zo hard moeten vechten, misschien als die instelling daar zou heersen, dat ze wel een meer kampioen worden

24 oktober 2016 om 12:27

Wilshere is toch wel dé speler die altijd knokt en heeft geknokt voor Arsenal. Hij bedoeld waarschijnlijk dat ze voor elk punt moeten knokken omdat je vrijwel altijd tegen een betere tegenstander speelt. Dat is heel anders knokken dan bij Arsenal. Ik hoop ook dat hij weer helemaal dit gaat worden, dan is het echt een heerlijke speler.

Hoop dat hij dit seizoen gewoon blessurevrij kan blijven en zich kan door ontwikkelen. Zeker een toevoeging als hij fit is.

Iemand die mij kan vertellen hoe hij het tot dus ver doet bij bournemouth?

24 oktober 2016 om 16:05

Mwah, wel okee, maar tot nu toe geen sleutelspeler waarvan je kan zeggen dat de vorm van het team rust op zijn optredens. Hij hangt er eerder maar een beetje bij.

Realistische woorden van Wilshere, misschien ook ingegeven door Wenger voordat hij akkoord ging met een verhuur. Hopelijk kan hij zijn volle potentie alsnog benutten en uiteindelijk onze captain worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren