Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als het de finale van de beker was geweest, had hij gewoon gespeeld’

Laatste update:

Michael de Leeuw kwam zaterdagavond weer niet in actie voor FC Groningen. De aanvaller viel vlak voor aanvang van de uitwedstrijd tegen Vitesse (1-1) uit, omdat hij weer last kreeg van zijn hamstrings. Echt reden tot zorg is er echter niet, zo verzekert Erwin van de Looi.

/

De Leeuw had de afgelopen weken al last van zijn hamstrings. Hij speelde daardoor eind februari zijn laatste wedstrijd voor de noorderlingen. “Wij zijn ook niet gek. Wij kijken natuurlijk ook naar woensdag”, doelde de oefenmeester op de halve finale van de KNVB Beker tegen Excelsior.

Volgens Van de Looi had De Leeuw voor de wedstrijd weer last van zijn hamstrings, maar echt reden tot zorg was er voor de oefenmeester niet. “Als het de bekerfinale was geweest, had hij gewoon gespeeld”, verzekerde hij aan RTV Noord. Danny Hoesen nam de plaats van De Leeuw in de basisopstelling in. Het doelpunt van FC Groningen kwam op naam van Rasmus Lindgren.

Denk jij dat FC Groningen de finale van de KNVB Beker bereikt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Woensdag alles of niets. Het verschil tussen een mooi seizoen of een verloren seizoen is afhankelijk van deze wedstrijd. Van mij mogen ze alles verliezen in de competitie zolang ze de finale maar halen. Wat een ervaring wordt dat zeg..

5 april 2015 om 11:01

Aangezien Groningen alles al heeft geregeld voor de finale, busreizen, prijzen etc. Gun ik ze helemaal niks. Dit getuigd niet echt van respect voor Excelsior.

5 april 2015 om 11:22

Zelfde geldt voor Twente. Als ze binnen 2 a 3 dagen kunnen spelen kan het nu ook. Minachting van publiek en tegenstander.

5 april 2015 om 11:26

Vind het zelf ook apart hoor. Een beetje de goden verzoeken. Geen slimme zet.

5 april 2015 om 11:59

Wat ik begreep van de informatie die is doorgegeven heeft elke club dit al moeten regelen. Het enige wat niet netjes is was het alvast communiceren met de supporters. Zeer waarschijnlijk heeft Excelsior ook al lang een uitgewerkt plan klaar, terwijl dit met minder logistieke problemen gaat door het niet regelen van het vervoer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren