Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als een club voldoet aan de clausule en Juan wil zelf weg, mag hij gaan’

Laatste update:

Vincenzo Montella heeft zijn ferme uitlatingen over Juan Cuadrado wat bijgesteld. Twee dagen geleden zei hij dat de berichten over een transfer van de Colombiaan naar Chelsea zwaar uit hun verband werden getrokken. Wat hem betreft zou Cuadrado niet vertrekken bij Fiorentina, maar de trainer sprak zaterdag reëlere taal. Hij sluit niet langer uit dat de rechtervleugelspeler toch nog weggaat uit Florence.

/

“De zaak-Cuadrado is vrij eenvoudig: er zit een clausule in zijn contract, die opgeschreven is ten tijde van zijn komst hier. Als er een club langskomt die voldoet aan die clausule, en Juan zelf ook weg wil, dan mag hij gaan. De clausule verloopt in de laatste dagen van de transferperiode, maar wat ons betreft is hij niet te koop”, aldus Montella. Cuadrado speelt sinds 2012 voor la Viola en heeft 84 duels achter zijn naam staan.

In Engeland schreven sommige kranten dat trainer Montella zijn eigen lot zou verbinden aan dat van Cuadrado: als de Zuid-Amerikaan weggekocht wordt, stapt hij zelf ook op. Daar is echter niets van waar, verzekerde Montella zelf tijdens de persconferentie van Fiorentina. Zondag speelt de club een thuiswedstrijd tegen AS Roma.

Denk jij dat Juan Cuadrado deze transferperiode nog vertrekt bij Fiorentina?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mag Barca deze winterperiode nog spelers aantrekken? Of gaat dat verbod pas komende zomer in?

25 januari 2015 om 00:25

Dat mogen ze niet meer.

25 januari 2015 om 00:28

Ze mogen wel een contract met de spelers regelen, maar die spelers mogen dan niet spelen tot na zomer 2015. Barca kan dus bijvoorbeeld Cuadrado wel halen, maar die zou dan niet mogen spelen. Wat Barca dan zou kunnen doen is Cuadrado tot na zomer 2015/winter 2016(niet helemaal zeker) bij Fiorentina laten spelen en dat Fiorentina hem leent, maar niet veel spelers zijn bereidt dat te doen. Als ik Barca was zou ik zo'n deal proberen te regelen met Reus.

25 januari 2015 om 00:48

Waarom zou Barca Reus halen? Cuadrado zou ook al een belachelijke aankoop zijn voor Barca, maar nog enigszins begrijpelijk met als argument dat hij als back uit de voeten kan. Reus kan hooguit nog rechtsbuiten spelen, maar hoe je het ook wendt of keert: Neymar, Suarez of Reus zou moeten banken.

Indien Dani Alves vertrekt, zou ik persoonlijk ook 10x liever een Danilo hebben als rechtsback. In ieder geval een back die zowel defensief als offensief zijn steentje bijdraagt. Daarnaast betaal je voor Danilo 25 miljoen minder dan Cuadrado en is hij drie jaar jonger.

Sky sports meldt dat er een akkoord is voor 35.000.000

25 januari 2015 om 00:36

Met chelsea

25 januari 2015 om 00:57

Chelsea heeft dus toch die clausule geactiveerd. Prachtig mocht dit waar zijn. Hazard links en Cuadrado rechts met Costa in de spits en Fabregas daar achter die met heerlijke ballen strooit.. Dat gaat te erg worden.. Chelsea is dan echt de favoriet voor de premier league.

25 januari 2015 om 01:01

Waren ze dat al niet dan?

25 januari 2015 om 01:21

Hazard costa Cuadrado en daarachter Oscar en Cesc. Matic voor controle. Allejezus wat een team zeg!

25 januari 2015 om 11:35

5* skills

25 januari 2015 om 01:54

Nee toch ? Alleen dat er onderhandelingen gaande waren tussen Chelsea en Fiorentina over Cuadrado over een akkoord heb ik niets meegekregen.

25 januari 2015 om 10:23

Nee, Sky meldt dat Chelsea interesse heeft, niets meer en niets minder.

Hopelijk is Chelsea z'n volgende werkgever. Het enige wat Chelsea mist is een goede vleugelspeler op rechts. Met Cuadrado heb je echt een geweldige vleugelspeler, zal smullen worden met Hazard links en Cuadrado rechts. Goede zet zou het zijn van Chelsea.

25 januari 2015 om 00:53

Ik ben niet echt gecharmeerd van cuadrado. Ik heb liever reus.

25 januari 2015 om 01:14

Reus speelt liever links. Willian en Schurle overtuigen blijkbaar niet op rechts alleen met de komst van Cuadradro, mocht dit waar zijn, wordt het wel druk. Lijkt mij dat Schurle of Willian vertrekken, ik neem aan Schurle.

25 januari 2015 om 01:56

Reus kan op bijna elke positie in de voorhoede uit de voeten vind hem op op links , rechts en als Cam even goed.

25 januari 2015 om 05:32

Als chelsea een voetbalclub was had je al gezien dat willian een heerlijke rechtsbuiten is. Maar ja, die schijtclub moet weer stoer doen! Willian op de tribune of zo, wat wil je nu? Willian is een heeeeerlijke speler. Haal dan van der wiel of zo, maar ja, het mag natuurlijk niet onder de 10 miljoen zijn. Neppe schijtclub

Ik zou bijna denken dat de clausule geactiveerd is als een trainer binnen twee dagen zijn woorden iet wat terug neemt ga je toch conclusies trekken. Hij zou in ieder geval een mooie aanvulling zijn op ons team.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren