Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Als een club honderd miljoen euro biedt, zullen we erover nadenken'

Laatste update:

Laurent Nicollin is een van de meest markante voorzitters van Frankrijk en dat komt vooral tijdens de transfermarkt tot uiting. De hoogste sportbestuurder van Montpellier weet dat Rémy Cabella alom begeerd wordt, maar geïnteresseerde clubs hoeven niet op medewerking van Nicollin te rekenen.

/

"Hij is niet te koop", benadrukt Nicollin donderdag in diverse Franse media. "Het is onze intentie om Rémy te behouden." De 23-jarige Franse middenvelder werd eerder dit seizoen met Arsenal in verband gebracht en zou verder ook belangstelling van onder meer Newcastle United genieten. Zijn contract loopt pas medio 2016 af.

"Als een club honderd miljoen euro biedt, zullen we erover nadenken. Anders niet", zo verzekert Nicollin. Cabella doorliep de jeugdopleiding van Montpellier en maakte deel uit van het team dat vorig jaar geschiedenis schreef door de landstitel op zijn naam te schrijven. Dit seizoen was de voormalig jeugdinternational goed voor zeven doelpunten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tegenwoordig (vind IK) word er gewoon te veel voor een speler gevraagd. waar je vroeger 30 miljoen voor een absolute topper kon halen, moet je nu 2 tot 3 keer meer betalen en zelfs kleine clubs met een speler die net boven de rest uitsteekt vragen een veel te groot bedrag voor zijn spelers

23 mei 2013 om 09:08

Zou het niet gewoon komen omdat er clubs zijn die dat geld willen betalen voor een speler? Je bent echt een hele slechte verkoper als je dan je speler voordeliger de deur uit doet.

23 mei 2013 om 09:09

vroeger kocht je ook een zak snoep voor een duppie ,
vroeger kocht je ook een pakkie peuken voor 2 gulden .
vroeger kocht je een liter benzine voor 1 gulden.

vroeger was alles beter.

vraag en aanbod, zolang mensen het betalen waarom goedkoper doen!

23 mei 2013 om 09:35

Dat heeft er helemaal niks mee te maken.

Bekijk het eens zo. Er gaat steeds meer geld rond in het voetbal. Een goede speler levert veel geld op door zijn shirtverkoop en door hoger te eindigen op de ranglijst. Dus kan je ook meer kwij aan een speler

23 mei 2013 om 09:55

Volgens mij is de vraag naar Cabella niet zo groot dat Montpellier 100 miljoen euro er voor vraagt, want dat zou betekenen dat de vraag naar Cabella in de buurt zou zitten als Cristiano Ronaldo. Dus als je dit eens even uitlegt aan de hand van de vraag- en aanbod functie zou dat heel fijn zijn, want ik kom er niet uit.

23 mei 2013 om 09:57

als jij niet wil snappen dat die 100 miljoen alleen is om aan te geven dat hij niet te koop is leef je volgens mij in een grot.

23 mei 2013 om 09:59

als jij begrijpend kan lezen kan je eruit opmaken dat ik niet snap wat die 100 miljoen euro te maken heeft met de vraag en aanbod functie.

23 mei 2013 om 11:01

Heel erg simpel, stel bij een vraagprijs van 10 miljoen zijn er 10 clubs geïntresseerd, bij een vraagprijs van 25 miljoen zijn er 3 clubs geïntresseerd, en bij een vraagprijs van 50 miljoen is er nog maar een club geïntresseerd. Bij een vraagprijs van 100 miljoen is er geen een club geïntresseerd en blijft de speler dus.

Het idee met vraag en aanbod is dat als je iets te duur maakt, niemand het meer koopt. Wie gaat er nou een normale pen voor 3 miljard kopen? Niemand, en dus ben je verzekerd dat de pen van jou blijft. Als het goed is heeft niemand 100 miljoen voor Cabella over, en dus blijft hij bij Montepellier, en dat is het doel van de voorzitter in dit geval. Het heeft dus wel degelijk met vraag en aanbod te maken.

23 mei 2013 om 11:17

@dogukan033 ,

als jij niet helmaal begrijp dat ik een antwoord geef op een reactie en mijn mening geef kom jij denk ik uit een kleurboek !!!!

natuurlijk snap ik dat hij dat zeg omdat niemand hem koop , maar er zijn wel genoeg spelers waar ze nu 100 miljoen voor geven net als C.ronaldo.

denk jhe dat ze daar 20 jaar terug ook zoveel geld voor zouden uitgeven ??????

nee natuurlijk niet toen was zidan al een record.

dus nogmaals vroeger was alles goedkoper en zolang mensen absurde prijzen betalen zal mensen ook absurde prijzen vragen ..

dus vraag en aanbod.

deze man als hij 20 jaar terug voor deze speler het had gezegd dus omgerekend 220 miljopen gulden . dan hadden ze hem nooit aangesteld voor zijn functie nu 1

23 mei 2013 om 09:10

Tja, dat is het resultaat van al die oliesjeiks uit het middenoosten en rusland in het voetbal. De Fifa staat het allemaal maar toe dat er door buitenstaanders geld in clubs gepompt wordt. Daardoor wordt de prijs van sommige spelers tot exorbitante bedragen gedreven.

23 mei 2013 om 09:13

Niet per se oliesjeiks. Dat is ook gewoon een economisch fenomeen. 10 jaar geleden kon je voor 1 euro meer kopen dan nu...

23 mei 2013 om 09:52

Afcavosje heeft grotendeels wel gelijk. Als je als club een pareltje in bezit heb die veel clubs, waaronder clubs met een suikeroom, interesse in hebben, schieten de prijzen gelijk omhoog, omdat de club weet dat zij er meer voor kunnen vangen.

23 mei 2013 om 09:12

Je hebt gelijk. Maar denk eens verder. Omdat er van die hopeloze clubs op deze aardbodem zijn die niet met geld om kunnen gaan is het als kleine club goed cashen wanneer je een goede speler hebt die voor pak hem beet 20 miljoen de deur uit kan gaan.

Oftewel, dat de vraagprijzen zo hoog zijn komt omdat bepaalde clubs strooien met geld waar het maar kan.

23 mei 2013 om 09:50

Klopt, daar heb je zeker gelijk in! Toch vind ik die bedragen voor middelmatige spelers (via het aspect champions league) veel te veel voor een speler met een kleine bijdrage

23 mei 2013 om 13:19

Ja vind ik ook. Als je 1 goede wedstrijd speelt in de champions league, en je leeftijd zit je mee, ben je meteen minimaal 15 miljoen waard.

23 mei 2013 om 10:27

Economisch principe van de vraag bepaalt de prijs.. en de clubs die vraag creëren hebben nu eenmaal money to burn. En je bent als verkopende partij een dief van eigen zak als je niet met die vraagprijzen meegaat.

Ik denk dat hij het prima naar zijn zin kan hebben bij Nouveau Chateau, die volgens mij ook Franse fans wilt gaan kopen.
Ik vind het wel zonde, van zo'n mooie traditionele club die geen schim is van de volksclub die het was.

Die kleine clubs zeuren vindt ik want met het geld dat ze krijgen zijn ze nog niet in staat om een plekje omhoog te gaan. Ze moeten er gewoon voor zorgen dat hun hele jeugdgroepje in staat is om door te breken net als Cabella, en dat kan alleen door je gehele beleid te focussen op de jeugd. Talent, daar wordt je mee geboren maar iedereen heeft dezelfde potentie en dat is oneindig. Tussen de jeugd zijn er natuurlijk wat minder getalenteerde jongens maar die kunnen gewoon laatbloeiers zijn. Mn punt is als je een zodanige beleid hebt dat als een speler vertrekt er een jongen in de jeugd zit die zo kan opstaan, je het geld helemaal niet nodig hebt.

Vind het een beetje overdreven en hij zal echt wel bij 40 miljoen al ja gaan zeggen, maar aan de andere kant, clubs betalen meer voor spelers dus kunnen ze er ook meer voor vragen. Ken deze speler voor de rest ook niet. Arsenal zal ook niet snel in een ander land gaan zoeken dan Frankrijk, valt me weer op.

Grappig.....zeiden ze dat ook niet over Giroud?

En kijk hoe goed die het doet bij Arsenal......

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren