Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Als Derksen mij zit af te kraken, dan wil ik zijn ongelijk bewijzen’

Laatste update:

Zowel AZ als FC Groningen heeft naar verluidt belangstelling voor Wout Weghorst en niet iedereen had verwacht dat de 23-jarige aanvaller het zover zou schoppen. Analyticus Johan Derksen omschreef Weghorst al eens als ‘een beperkte voetballer’ en ‘de slechtste speler in de Eredivisie’.

/

De voormalig linksback heeft Weghorst daarmee alleen maar gemotiveerd, zo vertelt de aanvalsleider van Heracles Almelo in gesprek met ELF Voetbal Magazine: “Als ik Voetbal Inside zit te kijken en Derksen zit me elke week helemaal af te kraken, dan komt er iets in mij naar boven om zijn ongelijk te bewijzen. Zo van: je gaat het zien. Dat heb ik zó erg.”

Weghorst, die dit seizoen vijftien keer scoorde voor Heracles, geeft verder in het interview aan altijd al ‘een buitenbeentje’ te zijn geweest: “Er was niemand zoals ik. Ik heb ook nooit echt vrienden gehad. Vroeger heb ik daar best veel last van gehad. Dat ik nooit ergens bij hoorde. Ik was altijd alleen.”

Wordt Wout Weghorst onderschat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De slechtste, zeker niet. De vieste? Dat zeker.

29 mei 2016 om 10:09

Daarin is Kramer toch echt beter

29 mei 2016 om 10:39

Dat zieje verkeerd omdat je het geniepige van weghorst niet ziet, maakt hem juiste erger dan kramer. Maar ik vind dat niet erg ik houd ervan

29 mei 2016 om 10:40

En Kuijt. Die is nog erger. die speelt de ideale schoonzoon, maar ondertussen probeert hij iedereen te naaien. van Kramer is het in ieder geval nog duidelijk zichtbaar. Denk alleen maar aan die brancard act tijdens de bekerfinale. Stumperd.

29 mei 2016 om 11:58

Overdrijven mbt kuyt is ook een vak. Hij vraagt om kaarten: ja. Hij maakt vieze/smerige overtredingen: nee hij maakt schwalbes: nee, hij pakt de tegenstander aan buiten het zicht van de scheids: nee, hij rolt overdreven door na een tackle op hem: nee

29 mei 2016 om 12:41

ach als mensen roepen dat kramer of weghorst een viespeuk is betekend dat eigenlijk dat de mensen liever niet tegen deze spelers speelt wat al aangeeft dat ook dat gewoon een kwaliteit is een beetje duwen en schoppen hoort er gewoon bij .
in england lachen ze om dit soort onzin hier moet alles netjes en dat is een vd redenen waarom we europees niet mee kunnen.

29 mei 2016 om 12:54

Ramon wat onzin in Engeland haten ze dat soort gedrag. Suarez en Robben worden daar hartstikke uitgekotst behalve door Chelsea en Liverpool fans vanwege hun Schwalbes. Zelfs het imago van Gerrard kreeg een grote druk door zijn vieze overtreding tegen Chelsea. En Felleini met zijn Ellebogen is misschien wel de meest gehate speler van dit moment. Waarom zou je verzinnen dat ze daar in Engeland van houden? Ze houden van hard maar fair!

29 mei 2016 om 13:12

Klopt Ramon, want de Engelse clubs doen het zo fantastisch in Europa.

29 mei 2016 om 14:26

Zware bewoordingen allemaal, over kotsen en viespeuken, het gaat mij allemaal te ver. Ik snap dat hij bij tegenstanders het bloed onder de nagels haalt maar is toch wel prettig in je team te hebben. Verzaakt nooit en houd altijd de gemoederen bezig, maar tis geen Bergkamp...

30 mei 2016 om 19:33

ik geloof niet dat ik het over schwalbes hebt gehad.
en hard maar fair is precies wat ik bedoel dat mag hier niet en in andere competities wel dus ja ze houden ervan.

30 mei 2016 om 19:33

klopt maar nog steeds beter dan de nederlandse clubs maar goed dan neem ik duitsland als voorbeeld.

29 mei 2016 om 10:13

Na Kramer.

29 mei 2016 om 11:57

Ik vind Kramer minder erg. Die doe zich ook niet schijnheilig voor. Weghorst wel. Die hield toen na dat PSV een penalty een heel relaas over dat hij het schandalig vond dat Bruma den 'schwalbe' maakte, terwijl hij zelf veel erger is. Maar als hij het zelf doet is het slim.

29 mei 2016 om 10:30

Want?

29 mei 2016 om 11:24

Kauwgom in het publiek gooien bijvoorbeeld...

Laatste alinea sluit lekker aan bij de rest van de tekst. Weghorst heeft laten zien gewoon makkelijk te scoren, ziet er niet altijd mooi uit maar prima speler.

29 mei 2016 om 12:02

Twee van zijn goals waren in de play offs toch? Ik vind 13 doelpunten geen bijzonder aantal hoor. En assists heeft hij ook nauwelijks. Veldwijk, Havenaar en Santos om maar eens wat spelers te noemen, hebben betere cijfers.

29 mei 2016 om 12:58

Dan ken je de speelstijl van Heracles niet, vaak laat Weghorst zich terugvallen waarna de links en rechtsbuiten naar de spits gaan, en hij trekt vervolgens naar de flanken. Of hij komt er bij als 3de spits op t moment dat een aanval lang door draait.

13 goals voor een spits van Heracles is in mijn ogen zeer gedegen.

Zo gevaarlijk is die Derksen. Dat zijn mening al echt een voetballer beïnvloed laat staan de kijkers die hem napraten. Derksen jan zonder enig tegen geluid zijn kritiek uiten die soms verder gaan dan bij menigeen en er is nooit een discussie. Hij praat over mensen ipv met mensen.

29 mei 2016 om 10:13

Je moet hem niet zo serieus nemen. Derksen kraakt 9/10 mensen af zonder een goed argument. Voetbal Inside is grappig maar gewoon niet serieus te nemen.

29 mei 2016 om 10:14

Zo gevaarlijk is Derksen, dat ie beroerde voetballers weet te motiveren om beter te worden

Ik vind hem niet goed genoeg voor een beter team.

Dat laatste verklaart een hoop over zijn gedrag.. Maar het is ook een heel beperkte speler. Hoop ook echt niet dat hij naar ons komt.

29 mei 2016 om 10:15

Inderdaad, voor Groningen een prima speler maar AZ kan betere halen, ook een hele irritante speler met vieze overtredingen. Zo'n speler past niet echt bij het imago van AZ vind ik.

29 mei 2016 om 12:39

Ach rot op man hahah. Hij deed tering vies toen in die play-off wedstrijden. Toen hij had gescoord in de Euroborg rende hij naar het publiek van Groningen om daar recht voor hun neus te juichen. Dan hoop ik zelf, als Groningen fan, dat Groningen hem niet haalt. Daarnaast vind ik hem, net als Sorloth, te statisch als spits. Groningen heeft meer behoefte aan een spits met een individuele actie of een balletje kan vasthouden en doorspelen op de vleugelspelers. De vleugelspelers van Groningen trekken steeds naar binnen en geven nooit een (fatsoenlijke) voorzet.

29 mei 2016 om 14:21

AZ kan dan beter kijken naar Zivkovic ik denk ook dat Alex Schalk 3x beter is en misschien wel Tankovic gewoon blijven gebruiken het is er nog niet uitgekomen.

Maar ik denk nog steeds dat Tankovic een succes kan worden hij is nog maar 21 en kan echt veel meer dan hij nu laat zien.

En voor Janssen als vervanger zou ik kiezen voor een speler die ik erg goed vind bijv Vagner Love of misschien dat je Johansson kan terug kopen. Hij speelt erg weinig in Duitsland dus dat zou ik overwegen als AZ zijnde maar als 2e spits zou ik voor Schalk kiezen.

Wout Weghorst streeft vind ik niet het AZ niveau na en ook niet die van Groningen dan kun je echt beter nog Ari kopen of zoeits.

29 mei 2016 om 10:30

Kramer anders ruilen voor Janssen? ;-)

ON: Goede spits voor Heracles maar inderdaad zal hij het lastig krijgen bij AZ. De ranglijst geeft een vertekenend beeld, de stap van Heracles naar AZ is levensgroot. Daarbij is Weghorst populair in Almelo, en gaat hij met zijn club de voorrondes van de EL in. Ik zou lekker blijven.

Het is toch ook een hele beperkte spits. En of hij nu naar Groningen of AZ gaat...zoveel verschil in niveau is dat nu ook weer niet en wat mij betreft komt hij voor beide clubs te kort. Het is al een wonder dat hij bij Heracles wekelijks in de basis mag starten. Erg houterig, lage handelingssnelheid, vind hem ook geen bijzondere kopper en zijn balaannames zijn zeer matig wat hem ook niet echt een goed aanspeelpunt maakt. Nee, ik ben het eens met Derksen, zeer matige spits.

29 mei 2016 om 11:27

Zo he, geen verschil in niveau? Zeker een traditionele top 3 fan. Az zit wel een niveau hoger dan grunn. Beter voetbal en Europees voetbal volgend seizoen.

29 mei 2016 om 12:27

Lees eerst eens goed: ik zeg dat er niet zoveel verschil is tussen beide clubs en dat is ook zo. In een dubbele confrontatie zou het momenteel wellicht 60-40 zijn in het voordeel van AZ. Maar er zijn genoeg momenten/seizoenen geweest waarin Groningen de betere ploeg had. Denk aan het seizoen dat men de beker won daar.

Kortom, een groot niveauverschil is er niet nee.

29 mei 2016 om 12:34

Nee hoor, AZ eindigt eigenlijk altijd boven groningen en is duidelijk een hoger niveau.

29 mei 2016 om 12:41

Je leest niet echt zijn stuk he... Hij zegt wanneer Groningen tegen AZ speelt, dan is het 40/60 in het voordeel van AZ. Hoe Groningen zelf hun seizoen uitspeel, dat is een tweede. AZ is constanter in de competitie, maar een wedstrijd onderling is inderdaad een 40/60 verhouding.

29 mei 2016 om 12:52

Maar hij maakt ze wel.!!

29 mei 2016 om 15:53

Vorig seizoen: 31 wedstrijden 8 goals.
Dit seizoen 27 wedstrijden: 8 goals.

Tjongejonge, 8 doelpuntjes in een heel seizoen ,het is wat zeg! Met name die grove vooruitgang die erin zit tov het seizoen ervoor valt te prijzen. Zucht.

Je gaat je toch niet verlagen om je ongelijk te bewijzen aan zo'n walgelijk persoon die mensen alleen maar kan schofferen en beledigen die zich niet of nauwelijks kunnen verweren , maar hij heeft er ook lekker kijk op dat moet ook wel als je bij topploegen als Veendam en Haarlem hebt gespeeld poe poe ,
Ik ben al tijden gestopt om naar dat programma te kijken want het tegenwoordig alleen maar gore taal en beledigingen maar over voetbal gaat het bijna niet , en dan heb je nog die neurotische lachzak erbij zitteen die alleen maar kan lachen om zijn eigen flauwe grappen zonder enig niveau ik prijs de dag dat het van de buis wordt gehaald .

29 mei 2016 om 11:08

In dit geval verlaagt hij zich niet, bij maar put hij er juist extra kracht uit. Ik vind Weghorst helemaal niet zo slecht. Zou zeker niet misstaan bij AZ, al dient hij daar dan wel weer stappen te maken.

29 mei 2016 om 14:27

AZ heeft meer veel meer aan een bijv. Alex Schalk of misschien kan AZ Johansson terug halen speelt dacht ik amper in Duitsland.

En ook Zivkovic kan nog veel beter dan Wout Weghorst.

Als ik Trainer zou zijn dan zou ik Alex Schalk bekijken en Zivkovic en als vervanger voor Janssen een Vagner Love of je kiest als AZ zijnde gewoon voor Tankovic geef hem nu maar is het volledige vertrouwen.

29 mei 2016 om 11:29

Chef, je moet het ook absoluut niet als een serieus programma zien. Kijk er na, aan 't einde van een lange en drukke week, met een koud biertje.

29 mei 2016 om 20:40

Dat Derksen bij Veendam en Haarlem heeft gespeeld zegt niets of hij verstand heeft van voetbal.
Van Gaal, Adriaanse, Foppe, Advocaat, Hiddink, Verbeek, etc, waren ook geen hoogvliegers.
Derksen mag daar zn ongezouten mening geven want daar zit hij voor. Ik vind Weghorst ook niets.

Tja Johan roept wel vaker wat dingen die niet helemaal waar zijn maar puur uit emotie.
Lekker laten lullen, Wout je doet t prima bij Heracles.

Je gaat als speler Derksen toch niet serieus nemen? Die vent zeikt iedereen af en is goed op zijn nummer gezet nadat hij er de laatste tijd constant naast zat. AZ zou thuis van PSV winnen en op de laatste dag zou Ajax van de Graaafschap winnen en PEC zou gelijkspelen. En meer van die uitspraken.

Weghorst is een prima speler die wellicht vooral omdat ie bij Heracles speelt zo goed speelt. Ik sta er niet van te kijken dat ie bij een andere club een stuk minder is.

29 mei 2016 om 12:38

Voetbal is dan ook onvoorspelbaar. Er is niks mis met Johan, hij wordt betaald om zijn mening te geven en dat doet hij, neem het allemaal met een korreltje zout en plots zie je jezelf er van genieten.

29 mei 2016 om 20:41

Maar daar ligt Derksen niet wakker van. Weghorst duidelijk wel. Matige speler

Dat hij de mening van Johan Derksen zo serieus neemt. Die man zit er alleen maar om iedereen te fileren. Overigens vind ik Weghorst ook zeer beperkt.

Vindt niemand het raar dat je pas extra je best gaat doen als meneer Derksen je heeft afgekraakt?

29 mei 2016 om 12:45

denk dat hij ook meer gemotiveerd bedoeld

Het is zeker een speler met bepaalde kwaliteiten. Maar ik irriteer me dood aan zijn manier van doen. Op een of andere manier ga ik er altijd op letten als ik heracles zie voetballen. Nare vent, maar wel een nuttige spits die zijn goals meepikt.

Wauw, dit is wellicht de eerste persoon ooit die ook echt iets geeft om wat Derksen te melden heeft. Nog nooit eerder gezien...

Laat iedereen hem lekker afkraken, van mij mag hij lekker blijven dan. Hij heeft 15x gescoord en werkt kei en keihard voor het team

Kortom, Wout Weghorst zou Johan Derksen eigenlijk verschrikkelijk dankbaar moeten zijn.

Irritante speler vooral met dat ronaldo imitatie gedrag van hem.. maar ik dacht echt dat hij er geen hout van kan ik moet toch eerlijk toegeven dat hij wel beter is dan ik van hem had verwacht toch kan hij het niveau AZ (nog) niet aan denk ik...

30 mei 2016 om 10:06

Ronaldo imitatie hahah? Nou ik weet niet naar welke weghorst jij kijkt

Waarom zou je dat hebben? Het is Derksen....wat heeft hij ooit gedaan om ook maar enig recht van spreken te hebben. Denk je dat hij er slechter van slaapt als je het wel goed doet? Nee natuurljk niet.

Kan wel zeggen dat ik veel meer geniet van Wout dan van die Johan Derksen. Meneer D. kraamt vooral onzin uit en lult maar wat om het lullen. Wel vriendje met Muntenman en zeggen hoe goed die wel niet is. Kwam hij nog wel achter. Zoals hij hier ook nog wel achter komt!Ben wel helemaal klaar met zijn onzin. Weghorst is gewoon een prima voetballer die zich goed ontwikkeld. Geniet van zijn eerlijke passie en dat dat voor de tegenstander moeilijk is,prima toch?Het betreft toch wedstrijden waarin het toch de bedoeling is de tegenstander het niet gemakkelijk te maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren