Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als dat gebeurt, dan gaat Immers toch als een kleine held De Kuip uit’

Laatste update:

Lex Immers dreigt buiten de boot te vallen bij Feyenoord. Ex-trainer Fred Rutten speelde met de punt naar voren op het middenveld, met een rol als aanvallende middenvelder voor Immers. Nieuwbakken coach Giovanni van Bronckhorst lijkt echter met de punt naar achteren te gaan spelen en daardoor valt Immers ernaast.

/

“Het is een karakterjongen, die vecht zich nog wel terug. Hij heeft zijn meerwaarde voor Feyenoord de afgelopen drie jaar wel bewezen”, zegt oud-speler John de Wolf tegen het Algemeen Dagblad. “Elk elftal heeft een type Immers nodig. Iemand die nooit verzaakt.” Van Bronckhorst kiest momenteel voor Karim El Ahmadi, Marko Vejinovic en Jens Toornstra op het middenrif.

“Op papier ziet het middenveld met deze drie jongens er goed uit, maar er zit soms een heel verschil tussen theorie en praktijk”, aldus De Wolf. Harry van der Laan, net als De Wolf oud-speler van Feyenoord, weet dat de naam van Immers onder Rutten als een van de eerste namen op het wedstrijdformulier werd geschreven. “Daarom verbaast het mij toch wel dat Van Bronckhorst hem nu passeert.” Van der Laan acht de kans aanwezig dat Immers bij een reserverol zijn biezen pakt. “Dan gaat hij toch als een kleine held De Kuip uit. Hij is toch wel geliefd geworden de laatste jaren.”

Is Lex Immers goed genoeg voor een basisplaats bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Held is flink overdreven natuurlijk , maar hij heeft altijd 100% gegeven ondanks zijn mindere voetbalkwaliteiten, dus ik zal hem wel dankbaar zijn.

31 juli 2015 om 09:05

Dankbaar, maar ik ben er 100% zeker van dat we qua techniek 10 stappen vooruit zetten als hij weggaat.

31 juli 2015 om 09:05

Ik ook. Heeft hard gewerkt en een goede trainer kan hem best laten functioneren. Heeft er toch 35 gemaakt in 3 seizoenen. Ik denk niet dat veel andere middenvelders die cijfers kunnen overbruggen.

31 juli 2015 om 12:08

Ongelooflijke cijfers he! 11/12 goals per seizoen drie jaar achterelkaar. Maar hij rendeerde het beste met Pelle die de bal pan klaar neer legde voor Immers. Zo'n spits hebben ze niet meer lopen bij Feyenoord dus ik vind het eigenljjk wel logisch dat hij buiten de boot valt!

31 juli 2015 om 14:05

Dat vind ik ook. Maar er is wel een gebrek aan respect voor zijn prestaties. Als je met redelijk weinig talent zoveel voor elkaar kan krijgen vind ik dat bewonderigenswaardig. Hij verdient een mooie club en een mooi afscheid.

31 juli 2015 om 11:58

Ik merk dat deze speler veelal door de eigen aanhang flink onderschat wordt. Ik ben ervan overtuigd dat immers aan het einde van het seizoen de speler is die weer als eerste opgesteld wordt.

31 juli 2015 om 13:23

Haha blijft me toch verbazen dat er mensen met zo weinig voetbalinzicht op dit forum zitten. Hoe kortzichtig zijn jullie als jullie dusdanig negatief zijn over Immers? Jullie hebben zo'n beperkt beeld van voetbal, echt ongelooflijk.

Erg dubbel bij Immers, hij schiet ze er vaak 10 meter over maar tegen Twente weer loeihard in de kruising, zijn strijd is natuurlijk een aanwinst loopt van voren naar achter maar op de positie waar hij speelt moet je gewoon iemand hebben die echt voetbalt en het spel leest, dit kan hij gewoon niet, vaak springt de bal nog van zijn schoenen. Maar hij heeft zeker wel zijn nut bewezen met Pelle, met een Kazim voor je wordt je ook niet beter natuurlijk.

Immers is zeker een toegevoegde waarde!! Het is alleen tijd dat Feyenoord het anders aan gaat pakken, want ondanks de vele 2de plaatsen van het afgelopen jaar moet er op korte termijn wel weer een keer echt gestreden worden om plek 1. Inmers moet voor dit verhaal helaas wijken. Immers mocht je weggaan, je was een inspiratie voor velen!

Immers staat gewoon op de verkeerde plek, laat die jongen een linie zakken en hij komt volledig tot zn recht.

denk dat hij voor pure middenvelder snelheid tekort komt. maar lekker oorlog maken in de 16 prima. het is maar waar je voor kiest.

Op zijn positie moet je veel meer scoren maar als je technisch zo hopeloos bent gaat dat niet lukken. In combinatie met zijn opgefokte gedrag een parodie op een nummer 10.

31 juli 2015 om 10:00

Nog veel meer? Er zijn weinig spelers die op zijn positie spelen die de laatste jaren meer gescoord hebben in de eredivisie. 32 keer scoren in 3 seizoenen is voor elke middenvelder fantastisch. Wat een gezeur hier altijd over de hoeveelheid goals die spelers maken. Heb je een veelscorende spits, dan moeten de middenvelders meer scoren. Maken die middenvelders meer goals, dan zijn het de verdedigers die er niet genoeg maken. Wat is het volgende? Moet de keeper er ook elka jaar 10 inleggen? Of toch de materiaalman en de koffiejuffrouw?

31 juli 2015 om 11:35

Hoeveel strafschoppen zaten daarbij?

Prima hoor als jij tevreden bent met Immers. Ik ben ook blij met hem als tegenstander...

Ik geniet als Fcdh supporter al jaren van Lex, zelfs nu hij dat vreselijke shirt draagt. Lex is een inspiratie voor menig voetballer, maakt veel meters, is in staat verdedigend de bal van de doellijn te koppen en hem na een aanval over drie, vier schijven aan de andere kant er weer in te schieten. Hij doet mij erg denken aan Andre Hoekstra bij Feijenoord in de Cruijff tijd. De man die samen met Staffleu zorgde dat deze meneer kon vlammen. Zo kan en moet je ook Lex gebruiken. Lex heeft als geen ander oog voor hoe het elftal staat en lost met zijn kwaliteiten vaak een onbalans op in het elftal. Zo heb ik hem op verschillende momenten in het veld op vijf, zes verschillende posities zien lopen gewoon omdat het elftal dat nodig had. DAT is waar je Lex op moet beoordelen en niet op zijn techniek of het aantal goals. Al mag hij over dat laatste niet ontevreden zijn.
Stap lekker op Lex, kies een mooie club in Engeland. Opzeker dat je daar WEL gewaardeerd wordt!

31 juli 2015 om 12:38

Voor werkvoetballers is in Nederland idd te weinig waardering. Dat zie je ook terug bij Kuyt, die een fantastische carriere heeft. Na het WK heeft hij gelukkig wel wat meer waardering gekregen.

Het is wat De Wolf zegt, elk elftal heeft een Immers nodig. Als Lex er niet was, won Feyenoord weinig wedstrijden, dat zegt ook wel wat. Alleen zou ik hem graag een linie naar achteren zien. Het is gewoon geen echte nummer 10, met een mooie trap of inzicht, die je daar eigenlijk zou moeten hebben. Ondanks dat hij zo onrustig schiet heeft hij toch nog flink wat goals gemaakt.
In Engeland zou hij idd meer waardering krijgen, gun hem het van harte dat hij nog een stap maakt en daar terecht komt.

Lex moet weer lekker nummer 28 dragen en geen nummer 10.

Gun hem toch een nog een transfer. Ben toch bang dat hij niet niet veel zal spelen. We hebben ook nog schuurman en sleegers die daar kunnen spelen. plus toornstra ,vilhena

Gewoon kazim immers en kuyt voorop en alle ballen naar voren hengsten

Kleine held? Wat voor heldhaftige dingen heeft hij gedaan dan.

Hard werken is niet meer genoeg voor dit Feyenoord. Als je ziet hoeveel kansen Immers krijgt en hoeveel doelpunten hij daaruit weet te halen dan is dat gewoon te weinig.

Immers moet nu gewoon proberen een mooie klapper te maken in Engeland of Duitsland, voordat hij bij mindere eredivisie clubs gaat afbouwen...

Immers verzaakt zo vaak door gigantische kansen te verprutsen. Zo'n matige speler waarvan ik niet kan begrijpen dat hij zolang en zoveel bij Feyenoord heeft gespeeld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren