Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Alleen al daarom zou het erg zonde zijn om tegen Oss iets te laten liggen’

Laatste update:
/

Na tegenstanders als Manchester United en PSV, krijgt Feyenoord donderdagavond in de KNVB Beker te maken met FC Oss. Hoewel de club uit de Jupiler League van een ander kaliber is dan de eerdere twee tegenstanders, waken Steven Berghuis en Terence Kongolo voor onderschatting: "Als we niet dezelfde strijd leveren als de laatste wedstrijden, kunnen we het ook tegen Oss moeilijk krijgen."

Feyenoord beleefde een mooie week door Manchester United (1-0) en PSV (0-1) te verslaan. “We hebben goede zaken gedaan”, zegt Berghuis op de clubwebsite. “Alleen al daarom zou het erg zonde zijn om tegen Oss wel iets te laten liggen. We hebben een brede selectie en misschien krijgen spelers die de laatste tijd weinig in actie zijn gekomen een kans om te spelen. Dat wil niet zeggen dat we er te makkelijk over denken. Op het moment dat wij niet alles geven, voelt een tegenstander dat ook en kan het misschien lastig worden.”

“Het gaat nu goed en het resultaat tegen PSV geeft veel vertrouwen, maar het bekertoernooi is een andere competitie”, aldus Kongolo, die vorig seizoen met Feyenoord de KNVB Beker won. “Wel kunnen we het goede gevoel van de laatste weken meenemen naar komende donderdag. Ook in die wedstrijd moeten we weer honderd procent geven. Wat dat betreft is het mooi dat we weer in een goed gevulde Kuip spelen.”

Hoe eindigt Feyenoord - FC Oss?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou lekker zo spelen, moet kunnen tegen Oss en dan krijgen de bankspelers ook wat ritme.

Jones
Nieuwkoop
Botteghin
Heijden
Nelom
Vejinovic
Tapia
Gustafson
Basacikoglu
Kramer
El Hankouri

Mooi de mensen met pijntjes rust geven en knallen met de onderstaande namen.

Bilal - Kramer - Berghuis en dan in de tweede helft el hankouri voor bilal

Gustafson
Vejinovic - Vilhena of misschien Tapia

Woudenberg - vd Heijden - van Beek - Nieuwkoop

Jones

21 september 2016 om 15:56

Jij wilt het elftal op 7 a 8 plaatsen wijzigen. Dat vind ik wel vrij veel eerlijk gezegd, probeer alleen jongens rust te geven die dat nodig hebben en niet om te rouleren.

21 september 2016 om 17:41

Is van Beek alweer fit? Dacht dat ie nog licht geblesseerd was.

21 september 2016 om 17:49

Is aan het trainen dacht ik maar nog niet wedstrijdfit zoals ik begreep. Daarom zou ik die dr dus ook niet inzette

Toch wel een wereld van verschil ten opzichte van de vorige 2 wedstrijden van Feyenoord. Ze zijn helemaal in de zevende hemel en de media heeft ze gebombardeerd als titelkandidaat nummer 1. Dit is typisch zo'n wedstrijd die je dan ook in een overwinning moet om zetten. Verwacht dat dit ook wel gebeurt. Een Echte titelkandidaat zet hier vanavond een 0-5/6 neer. Een eventuele andere uitslag zou een teken aan de wand zijn en ervoor zorgen dat iedereen weer met beide voeten op de grond staat

21 september 2016 om 16:57

Ja want Ajax en PSV wonnen ook altijd hun beker wedstrijden met een B-team met 5/6-0?
Dit staat voledig los van hetfeit dat Feyenoord eentitel kanidaat is. Tuurlijk moeten ze winnen en dienen ze te winnen zelfs met een B team.

Maar om te zeggend at als zegeen 5-0 winnen dat ze dan geen titel kanidaat meer zijn slaat nergens op.

Verder heeft toch ook niemand Feyenoord tot de titel favoriet uitgeroepen? Alleend at ze mee zullengaan doen. Wat niet gek is als ze na 6 wedstrijden alles hebben gewonnen. Het beste doelsaldo hebben plus ook nog hebben gewonnen van ee andere titel kanidaat.

22 september 2016 om 13:19

Ajax ( B ) - Willem II 5 - 0, enough said.

Tapia moet sowieso spelen, ben echt gecharmeerd van zijn manier van voetballen. Laatst puur voor hem een wedstrijd van Peru gekeken, Daar blonk hij ook uit. Ik snap dat Gio hem er niet in zet omdat het goed loopt op het middenveld maar het is echt een goede speler. Ben benieuwd of we hem vanavond in actie gaan zien.

21 september 2016 om 16:31

Maar ook Gustafsson is echt een goede middenvelder, hebben wij vorig seizoen bij vlage mogen aanschouwen. Vejinovic is ook te goed voor de bank (bij een middenmotor/subtopper) en die El Hankouri gaat Bilal dit seizoen nog passeren op de pikorde! Al met al een prima B-garnituur.

21 september 2016 om 21:30

Gun Tapia ook wel een plekje. Ipv El Ahmadi of Botteghin.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren