Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Allardyce uit woede na verlies bij Arsenal: ‘Hij moet echt ontslagen worden’

Laatste update:

Sam Allardyce heeft vrede met de 2-0 nederlaag van Crystal Palace bij Arsenal. De manager van de Londenaren hecht meer waarde aan de naderende confrontatie met hekkensluiter Swansea City, komende dinsdag. Crystal Palace won niet één van zijn laatste vijf ontmoetingen, waaronder twee onder leiding van Allardyce.

/

"We hebben dinsdag een belangrijke wedstrijd, nog belangrijker dan deze wedstrijd", zo verzekerde Allardyce in het Emirates Stadium. "Hoe we dit seizoen presteren, zal niet afhankelijk zijn van de resultaten tegen clubs uit de top zes. Tegen clubs uit het onderste gedeelte van de ranglijst zullen we moeten presteren. Dat is onze missie. In deze tijd van het jaar krijg je het niet voor elkaar om alles even snel om te draaien."

"Als we daadwerkelijk goed gaan presteren, zullen we pas ergens in maart de degradatiezone achter ons laten. Mocht dat niet het geval zijn, dan zullen we tot de laatste wedstrijden tegen degradatie moeten strijden. Het is zaak om een reeks van vier à vijf zeges op rij te boeken." Crystal Palace staat slechts twee punten boven de rode streep en hield in de laatste twintig uitduels in de Premier League niet één keer de nul.

Allardyce had tot slot nog zijn mening klaar over degene die het competitieprogramma heeft gemaakt. "Ik weet niet wie dat doet, maar hij moet echt ontslagen worden", verwees de manager van the Eagles boos naar de hoeveelheid wedstrijden in zeer korte tijd.

Denk jij dat Crystal Palace dit seizoen degradeert?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zijn alle trainers ineens tegen boxing day ?

1 januari 2017 om 20:45

Niet eens zo zeer tegen boxing day, maar wel tegen het dubbele programma rond deze tijd van het jaar.

1 januari 2017 om 20:47

Het gaat niet om boxing day, het gaat om het programma vanaf gisteren en vandaag. Voor boxing day waren er 8 dagen rust, en nu zijn er 3 wedstrijden binnen 8 dagen volgens mij. Dat is dan best wel slecht geplant.

1 januari 2017 om 21:53

Sommige clubs zoals Watford spelen zelfs 3x in slechts 6 dagen. Gaat helemaal nergens meer over.

1 januari 2017 om 21:01

Gaat meer om oneerlijkheid in de planning een Chelsea speelt bijvoorbeeld in 10 dagen 3 Premier League wedstrijden, waar een Southampton er 3 in 6 dagen speelt. Dat is heel scheef gepland. Waarom wordt er uberhaubt een speelronde gepland met oud en nieuw om vervolgens op 2 en 3 januari de volgende speelronde af te werken? Daar mogen echt wel 3 dagen tussen zitten.

1 januari 2017 om 21:05

Nee dit is absoluut heerlijk. Lekker veel voetbal, gewoon zo laten. Voetbal is entertainment.

1 januari 2017 om 21:10

Zo kort op elkaar spelen komt echter het entertainment niet ten goede. Men gaat niet voluit, want ze moeten 2 dagen later weer. Je hoeft boxing day en dergelijke niet te schrappen hoor. Maar een dagje extra rust dat zou je er wel in mogen bouwen.

1 januari 2017 om 21:14

Het is traditie om met oud en nieuw te spelen geloof ik, net zoals spelen op boxing day. Dat moeten ze wel zo houden, maar het is inderdaad wel raar dat de ene club in korte tijd meer wedstrijden speelt dan een andere club. Ze zouden er gewoon 2 of 3 volledige speelrondes van moeten maken, zodat alle clubs even veel wedstrijden spelen in korte tijd.

Het is wel heerlijk hoor, zo veel voetbal. En dan ook nog van het hoogst mogelijke niveau.

2 januari 2017 om 07:17

Punt is wel dat Chelsea en Liverpool de 31e hun wedstrijd speelde.. Arsenal gister. Liverpool speelt vandaag weer, Arsenal morgen weer en Chelsea speelt woensdag pas... hoe dan.... Chelsea speelt geen CL... hierna een weekendje FA cup..Ook lekker rust momentje voor de grote sterren, want nu krijg je nog de kleinere tegenstanders.. Chelsea heeft een raar meevallertje... 2 dagen rust voor Liverpool en Arsenal... en Chelsea 4 dagen rust... Bizar gewoon.

Chelsea word als enigste gespaard bijna iedereen speelt om de dag en hun krijgen 4 dagen,Liverpool kreeg gister City en moet morgen uit naar Sunderland, leuk en aardig dat boxing day maar moet niet ten koste van de gezondheid van de spelers gaan,iedereen die erover klaagt en nu zelfs de Engelse mensen die erover klagen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren