Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Alexander Schwolow kiest andere club dan Ajax

Laatste update:
/
Napoli heeft een bod van 25 miljoen euro plus bonussen uitgebracht op Cengiz Ünder. De aanvaller van AS Roma kan zelf een vijfjarig contract tekenen met een jaarloon van 3,5 miljoen euro in Napels. (Diverse Italiaanse media)
/
Als het aan Club Brugge ligt, komt Edmilson Junior terug in België. Het zou een stunt zijn als het lukt om de buitenspeler te strikken, zeker omdat zijn club Al-Duhail een transfer niet ziet zitten. (Het Laatste Nieuws)
/
Alexander Schwolow lijkt niet de nieuwe keeper van Ajax te worden. Schalke 04 heeft een persoonlijk akkoord bereikt met de doelman, die na een sterk seizoen gaat vertrekken bij SC Freiburg. (BILD)
/
Juventus is dicht bij de komst van Riccardo Calafiori, die na Luca Pellegrini de tweede linksback in een jaar tijd moet worden die overkomt van AS Roma. Beide vleugelverdedigers komen uit de stal van Mino Raiola. (Mediaset)
/
Lazio heeft belangstelling voor Danny Rose en weet ook al hoeveel de linksback van Tottenham Hotspur moet kosten. De Serie A-club verwacht dat Rose voor 5,5 miljoen euro binnen te halen is. (Corriere dello Sport)
/
AC Milan overweegt een ruildeal voor te stellen aan Lokomotiv Moskou. Als het aan Milan ligt, komt Aleksei Miranchuk naar de Serie A en bewandelt Diego Laxalt de omgekeerde weg naar de Premjer-Liga. (Transfer20)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Benieuwd hoe concreet Ajax was voor deze speler. Lees vaker toch die doelman van Anderlecht. Ook wel blij dat nieuws over Onnana afnemen. Hopelijk nog een seizoen!

4 juli 2020 om 07:06

Lastig om in te schatten. Ik denk dat Ajax met één ding in de maag zit. Gaat Onana wel of niet.

Dan krijgt hij iig genoeg te doen. Ik hoop wel dat Schalke weer wat stappen vooruit gaat maken, want het was behoorlijk pijnlijk om aan te gluren de laatste tijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren