Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Alderweireld: 'Ze beschikken over meer kwaliteiten dan Italië'

Laatste update:

België werkt dinsdag opnieuw een zware oefeninterland af. De ploeg van bondscoach Marc Wilmots was afgelopen vrijdag met 3-1 te sterk voor Italië en treedt dinsdag aan tegen Spanje. De Rode Duivels hopen tegen de regerend Europees kampioen te laten zien dat de eerste plaats op de wereldvoetbalbond FIFA gerechtvaardigd is.

/

Toby Alderweireld weet dat het dinsdagavond in het Koning Boudewijnstadion geen makkelijke wedstrijd gaat worden. "Spanje beschikt over meer kwaliteiten dan de Italianen”, zo vertelde de verdediger van Tottenham Hotspur in gesprek met diverse Belgische media. "Het doet deugd om te winnen van een land als Italië."

"Vooral mentaal is dat belangrijk, want dat geeft vertrouwen. Voor de moraal was het goed dat we na een vroege tegengoal toch nog konden winnen." België kwam vrijdag al snel op achterstand door een doelpunt van Antonio Candreva. "Nu moeten we bevestigen tegen Spanje." België zegevierde uiteindelijk over Italië dankzij doelpunten van Jan Vertonghen, Kevin De Bruyne en Michy Batshuayi.

Wie heeft betere spelers?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop toch ergens dat Carrasco en Batsman mogen spelen. Maar ik geloof dat Wilmots andere spelers gaat gebruiken tegen Spanje. Dan denk ik aan Benteke, Mirallas en Depoitre.

Ik denk dat België ongetwijfeld kans maakt op i.i.g. een finale plek en zeker de eerste plek. Kwaliteit genoeg. Het is trouwens een beetje jammer dat Courtois niet zo lekker loopt want dan was het een nog leuker team.

16 november 2015 om 00:24

Hoe bedoel je? Courtois is geblesseerd. Haalde voor zijn blessure gewoon een zeer goed niveau.

Ik kijk niet echt naar de wedstrijden van de Belgische ploeg (niks persoonlijks), maar een jaar tot een half jaar geleden hadden ze ook een goede ploeg, maar was het nog niet echt een team. Is dat nu anders? Is de ploeg nu meer op elkaar ingespeeld? Spelen ze echt als een team zoals Duitsland of Spanje, of is het nog steeds een beetje los zand?

16 november 2015 om 13:07

Nogsteeds los zand. Er zit geen systeem in, geen idee achter het spel. De spelers doen maar gewoon wat en dat is tot nu toe steeds goed gekomen gewoonweg omdat de spelers zoveel kwaliteit én enthousiasme hebben.

Vandaag of morgen lopen ze echter met hun neus tegen de muur en valt Wilmots door de mand. na 3 jaar heeft Wilmots namelijk nog niks tactisch in deze getalenteerde ploeg gekregen. Eeuwig zonde

Zet een andere trainer neer bij de Belgische ploeg, en je hebt een wereldmacht voor de komende 6-8 jaar. Zoveel kwaliteit zit er in die ploeg. Individueel doen ze in ieder geval niet onder voor Duitsland en zijn ze minimaal gelijkwaardig aan Spanje.

16 november 2015 om 13:11

Het vreemde is dat de hele wereld dat ziet maar de mensen van de Belgische voetbalbond niet. Dan ga je je toch afvragen hoeveel voetbalverstand die mensen, die alles met betrekking tot het voetbal in Belgie regelen, daadwerkelijk hebben. Beetje zielig als je erover nadenkt

Het spijtige is dat Wilmots al heeft gezegd zijn vier spitsen te willen gebruiken in de interlandperiode, dus Benteke en Depoitre gaan spelen. Zo'n zonde dat Batshuayi dan niet zou spelen.. Ik wil Depoitre en Batshuayi zien, maar Benteke kun je toch ook niet laten verpieteren op de bank. Als hij maar Carrasco opnieuw in de basis zet!

Teveel Kwaliteit in éen selectie! 😁

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren