Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Alan Pardew haalt eerste versterking bij ADO Den Haag over uit Engeland

Laatste update:

ADO Den Haag heeft zich versterkt met Sam Stubbs, zo communiceert de club via de officiële kanalen. De 21-jarige verdediger wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van het Engelse Middlesbrough. Stubbs bracht de eerste seizoenshelft door bij Hamilton Academical FC, waar hij in de Schotse Premiership tot twintig officiële optredens kwam.

“Ik ben zeer blij om hier te zijn. Deze stap komt voor mij op het juiste moment. Ik wil mezelf hier niet alleen verder ontwikkelen, maar wil er samen met het team ook alles aan doen om de club op het hoogste niveau van Nederland te houden. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken. Mijn eerste indruk van de club is zeer goed”, zegt Stubbs op de website van ADO Den Haag. De Engelse verdediger moet nog medisch gekeurd worden, maar heeft zich dinsdag al wel bij de selectie op het trainingskamp in Spanje gevoegd.

Stubbs, wiens vader Alan voor Bolton Wanderers, Celtic, Everton en Sunderland speelde en na zijn carrière ook als trainer werkte, werd opgeleid door Wigan Athletic. Na huurperiodes bij Crewe Alexandra en AFC Fylde maakte hij in de zomer van 2018 de overstap naar Middlesbrough. Boro verhuurde hem al twee keer eerder: aan Notts County en Hamilton. Bij de Schotse club was Stubbs in de eerste seizoenshelft basisspeler.

Goede zet van ADO Den Haag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaat een speler van Hamilton het niveau van ADO opkrikken ? Ik heb zo mijn twijfels.

8 januari 2020 om 14:30

Welke haalbare speler gaat het niveau bij ADO wel omhoog krikken? Je moet gewoon een paar vechters hebben om er in te blijven dit seizoen. Dat slappe gedoe van voor de winterstop heb je niks aan. Want ze kunnen ook niet goed voetballen, dan moet je het met inzet doen.

8 januari 2020 om 14:38

Zou een Vurnon Anita niet een goede toevoeging kunnen zijn voor Ado? En Velthuizen als keeper? Beide wachten al een half jaar op een nieuwe club. En als vechter zouden ze Joey v/d Berg wel kunnen uitnodigen, kijken of die het niveau aan kan van Ado.

8 januari 2020 om 14:40

Alsof het zo moeilijk is om een haalbare speler te vinden die het niveau bij ADO omhoog krikt. Zo heel hoog ligt het nu ook weer niet. Achterin staat momenteel al Beugelsdijk. Die kun je veel verwijten omtrent zijn gebrek aan voetballende kwaliteiten, maar zijn inzet is niks mis mee. Dus als deze Stubbs dezelfde kwaliteiten heeft schiet je er als ADO niks mee op.

8 januari 2020 om 15:07

Ze moeten bij Ajax, Psv, Feyenoord en AZ aankloppen voor wat talenten. Die gasten zijn gretig.

8 januari 2020 om 15:12

ADO haalt toch geen huurling van Ajax? Zitten de fans daar wel op te wachten?

8 januari 2020 om 15:23

Die clubs willen vaak geen spelers uitlenen aan een club op kunst gras.

9 januari 2020 om 20:24

Vandaag tegen Hoffenheim heeft Stubbs bewezen dat ie zeker wel wat kan.

9 januari 2020 om 20:27

Dan vergis je je daarin.

Krisztián Németh, is dat geen leuke spits voor Ado? Transfervrij sinds 1 januari 2020. Geen onbekende in de eredivisie en kan voorin op meerdere posities uit de voeten.

8 januari 2020 om 14:47

Denk dat deze Engelse trainer zich alleen gaat richten op beperkte Engelse spelers die niet of nauwelijks meer kwaliteit hebben dan wat er nu staat. Nemeth zou wel inderdaad een passende speler zijn

Ik als feyenorod fan denk dat zowel voor ado als voor feyenoord het een goeie deal zal zijn als we burger en azarkan aan ado verhuren.

8 januari 2020 om 15:08

Burger is welkom, want die Bakker bakt er laatste tijd heel weinig van.

8 januari 2020 om 15:27

burger/bakker, mooie (onbedoelde) woordspeling

8 januari 2020 om 15:08

Denk El Bouchataoui eerder dan Burger. Die brengt wat broodnodige creativiteit in dit ADO.

8 januari 2020 om 17:39

Ik denk dat ADO daar helemaal niks aan heeft. Hoezo kunnen spelers die bij Feyenoord niet in beeld zijn voor speelminuten zomaar even ADO gaan dragen zonder dat ze serieuze ervaring in de Eredivisie hebben? Van die talenten mag je niet verwachten dat ze je zomaar even uit de degradatiezone gaan helpen.

Ik denk niet dat een speler van de nummer 11 uit Schotland ADO uit de problemen gaat helpen. Slechter dan Beugelsdijk kan haast niet, maar ADO moet echt nog een blik aan spelers ergens open trekken om überhaupt play-offs te halen. Bij RKC kunnen we niet wachten tot de winterstop voorbij is en we meteen ADO en VVV treffen. Dan zal er veel duidelijk worden.

9 januari 2020 om 20:25

RKC gaat eraan de 19e. Jullie maken geen kans in Den Haag.

Misschien zouden een paar spelers van Jong Ajax ADO voor weinig geld verder kunnen helpen. Dat kinderachtige gedoe van supporters onderling zou ik aan mijn laars lappen. Als zo'n joch een keer raak schiet staan ze allemaal te juichen in het Forepark.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren