Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Al maak ik vijftien goals, dan denk ik niet dat de clubs in de rij staan’

Laatste update:

Sandro Calabro heeft een flink salaris bij het Zwitserse Sankt-Gallen, maar de club degradeerde naar het tweede niveau en de aanvaller is niet van plan te blijven. De ex-speler van onder meer ADO Den Haag en FC Utrecht vertrok bij VVV-Venlo om Europees voetbal te spelen. Dat lukte niet en nu wil hij weg. “Hopelijk is er over een maand een oplossing. De insteek zal zijn dat ik transfervrij weg mag.”

/

“Het is bekend dat deze club wat financiële problemen heeft”, laat de spits weten aan Voetbal International. “En ze hebben destijds de fout gemaakt in mijn contract geen degradatieclausule op te nemen. Ik blijf dus evenveel verdienen. Vervelend voor de club, maar Vertrag ist Vertrag.”

“In financieel opzicht zou ik er goed aan doen mijn laatste contractjaar uit te dienen, dit salaris zal ik in Nederland niet verdienen”, vervolgt Calabro. “Maar sportief zou ik dan een slechte keus maken. Zelfs al maak ik dit seizoen vijftien goals, dan denk ik niet dat clubs in de rij staan.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat bedoel ik dus, contract is contract, dus al die spelers die graag weg willen zoals een Modric en Fabregas moeten eens goed luisteren na Calabro

14 juli 2011 om 17:14

Calabro wil toch ook weg? Enige verschil is dat Calabro waarschijnlijk wel mag vertrekken van zijn club. Kijken of Calabro nog steeds hetzelfde zou roepen als die niet weg mag.

14 juli 2011 om 17:21

wat hij probeert te zeggen is dat als calabro wilt bijven hoort de club zich aan de contract te houden ( pech voor de club dan) maar als calabro weg wilt en de club wilt dat niet gaan spelers bijv. arbitrage zaken beginnen of transferverzoeken inleveren etc. een contract is een contract. als je een abbo op je mobiel neemt kan je na 5 maanden tog ook niet opzeggen omdat het bij een andere provider goedkoper is

14 juli 2011 om 19:06

Hoeveel verdiend hij dan ongeveer, dat die dat bedrag niet in NL kan verdienen?

14 juli 2011 om 19:57

Belachelijk. Modric is verteld dat hij na het vorige seizoen weg mocht, maar dat ze iets voor hem wilden verdienen, dus dat hij wat langer moest tekenen. Dat deed hij. Nu mag hij niet weg van Levy. Dat is een hele vieze streek van Levy, maarja, het zij zo. Modric wil gewoon echte prijzen winnen en niet overal voor tekort komen.

14 juli 2011 om 17:49

Jij bent zeker de leukste thuis, wat heeft hij te zoeken in de Arena, Hij mag blij zijn als er een team uit Nederland langskomt die in de top tien gaat eindigen.

Zag hem vd week lopen in spuistraat (den Haag) toen dacht ik, zou leuk zijn als die weer terug komt! Zou toch een prima spits zijn achter Immers?

Terwijl juist de clubs die nog een spits kunnen gebruiken Ado en Utrecht zijn.
Ik kan me voorstellen dat je je in de Zwitserse tweede divisie jezelf niet echt in de kijker kan spelen.
Bij Ado kan hij gelijk ook europees spelen. Maar er zal wel een afkoopsom tegenover staan alhoewel dat natuurlijk afhankelijk is van hoe graag ze van hem af willen.

Als hij die transfervrije status zou krijgen zou het wellicht een optie zijn voor een aantal Eredivisie clubs, het is wel jammer dat hij nooit meer dan 10 doelpunten heeft gemaakt buiten de Jupiler League om.
Ik dacht misschien zou hij naar Feyenoord kunnen komen maar daar vind ik hem eigelijk voor zover het kan, te min voor.

14 juli 2011 om 20:36

Als je wil dat Feyenoord er nooit meer bovenop komt moet je Calabro aantrekken, die voegt toch helemaal niks toe buiten zijn naam op het wedstrijdformulier. Dat je er überhaupt een moment aan hebt gedacht vind ik eigenlijk al zeer frappant.

14 juli 2011 om 21:56

Nee op dit moment heeft Feyenoord helemaal geen échte spits, dus zo gek is de gedachte om Calabro aan te trekken helemaal niet.
Je hebt tenslotte niet genoeg voor iets beters dus?

14 juli 2011 om 21:59

Misschien zie jij in Fernandez en Cisse geen echte spitsen, dat kan. Maar ik weet nu al dat zij er meer gaan maken op die positie dan dat Calabro dat zal doen. Ik zou zelfs eerder voor een jeugdspeler als Achabar kiezen in de spits boven Calabro. Vond je de afgang van Van Beukering nog niet voldoende ?

Leuke speler maar geen top, een spits voor Nac, Utrecht.

Hij heeft een hoog salaris en dat zou een struikelblok kunnen zijn.
Maarja, wil hij nog cashen of iets sportiefs neerzetten.

die gozer laten we hopelijk ook gewoon weg gaan hij heeft dit seizoen voor ons helemaal niks gedaan en was heel de tijd geblesseerd,
hopelijk neemt hij die verschrikkelijke bakens ook mee, want die kan ook echt niet voetballen.

en over dat financiële problemen valt reuze mee wat hij zegt, we hebben nu 2 jaar een nieuw stadion en ja we zitten wat krap bij kas, maar er is nog genoeg geld in deze club geloof me

Misschien terug naar Utrecht. Denk dat het ook een interessante spits is voor Excelsior.

calabro vind ik een type spits die goed zou passen bij Fc Ado Den Haag...hij kent de club en hij weet wat er van hem verwacht wordt....hij past zeker niet bij een club als feyenoord....feyenoord heeft nu spelers lopen die van overlopen van vertrouwen want de spelers die nu aangetrokken worden,moeten een loodzware klus klaren en ik denk niet dat sandro de aangewezen persoon daarvoor is...

Ik hoop dat hij echt weer naar Nederland komt en naar een club als Ado gaat want die hebben nog een spits nodig nu Bulyikin weg is. Cabral vind ik echt een prima spits met een neusje voor de goal.

Was het niet zo dat hij ook een aanbieding kreeg vanuit Praag, waar hij Champions League kon spelen?

On: Ik zou ondanks het salaris ook niet blijven, een te onbekende competitie. Als je toch geld wil, ga je naar Qatar, maar ik zou lekker weer naar Venlo rijden.

Ik vind het wel een erge streek van die voorzitter van Tottenham.
Je hebt een afspraak met Modric en die kom je niet na
Die jongen is Tottenham al uitgegroeid.
En Tottenham gaat volgend jaar denk ik geen prijizen winnen
Misschien de League Cup
Manu, Chelsea en Liverpool zijn al sterker dan Tottenham
Manc is even sterk of misschien nog sterker
Tottenham heeft op zich ook geen slecht elftal (v.d Vaart, Sandro, Bale, Pienaar, Huddlestone)
En nog een paar mensen.
Maar met dit elftal win je niet zomaar prijzen
Dus ik gun Modric de transfer naar Manu of Chelsea
En Calabro zou nog even kunnen blijven in Zwitserland maar sportief gezien is dat niet goed.
Dat salaris verdien je hier niet zomaar maar het is niet sportief en het is niet leuk om daar een slechte naam te krijgen...

In Nederland is calabro het niveau van Top 1e divisie. Dus wat betreft salaris heeft hij gelijk. Hij gaat nooit meer verdienen wat hij nu verdient. Maar hij is niet zo oud 28, en kan bovendien nog een aantal jaren mee. Hoop dat hij naar Ado gaat. Die hebben nog een aanvaller nodig. Alleen is hij denk ik niet goed genoeg.

Haha die calabrol maak ik 15 goals dan nog zullen de clubs niet in de rij staan.
Vind je dat gek dan ''maar liefst'' 15 keer scoren in de zwitserse tweede divisie zal nergens echt stof doen opwaaien

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren